פורסם 2008 ביולי 2217 שנים במכוניות רגילות המדחס מסתובב על ידי רצועה מהמנוע!במכוניות היברידיות המדחס מסובב על ידי מנוע חשמלי שלא קשור למנועבעתיד הקרוב והיום כבר עושים מכוניות רגילות שהמדחס עובד על מנוע חשמלי וככה אין הפסדים מהמנוע לצורך סיבוב המדחס
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים ההפסד הוא קבוע, כי בסופו של דבר, במכוניות רגילות (לא היברידיות) כל האנרגיה מגיעה משריפת דלק, אז זה לא משנה אם המדחס עובד על המצבר שמוטען ע"י המנוע או עובד ע"י המנוע ישירות (למעשה, אם המדחס הוא חשמלי, ההפסד גבוה יותר מפני שהרבה יותר אנרגיה מתבזבזת במעברים).
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים האלטרנטור, שקיים בכל רכב, פולט שדה שלא חלש בהרבה מהמנוע של ההיברידיות.אתה טועה , תבדוק את הנתונים הטכניים של אלטרנטור ממוצע ואחר -כך תשווה לנתונים הטכניים של המנוע החשמלי הממוצע שיש בכל רכב היברידי כמו הפריוס.אם כל המטרה זה חיסכון בדלק ו\או איכות הסביבה ,אז הפיתרון של רכב המונע בגז עדיף בהרבה (לכל אלו שלא רוצים לגמור בהוספיס .... לחולים סופניים ).לא קשור לנושא , אבל אם אתם מבינים בלוחות אם או בכרטיסי dvr או במודמים סלולאריים אודה לכם מאוד אם תגיבו בפוסטים הבאים שלי :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=347400.msg3002428;topicseen#newhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348767.msg3014522#msg3014522http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349034.msg3016672#msg3016672
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים ההפסד הוא קבוע, כי בסופו של דבר, במכוניות רגילות (לא היברידיות) כל האנרגיה מגיעה משריפת דלק, אז זה לא משנה אם המדחס עובד על המצבר שמוטען ע"י המנוע או עובד ע"י המנוע ישירות (למעשה, אם המדחס הוא חשמלי, ההפסד גבוה יותר מפני שהרבה יותר אנרגיה מתבזבזת במעברים).גם היום זה לא אחד לאחדהמדחס מופעל מתי שנוח למנוע ולא בכל מצב.
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים זה רק במכוניות החדשות, בעלי מחשב ניהול מנוע.אני למשל, ברנו קאנגו שלי, על הכפתור של המזגן רשמתי "טורבו", כי כשאני מכבה אותו, זאת ההרגשה.
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים גם היום זה לא אחד לאחד המדחס מופעל מתי שנוח למנוע ולא בכל מצב. לא מדוייק, בכמה דגמים המזגן מתנתק שצריך 100% מהמנוע, כמו עליה ברכב ליסינג... אבל בנסיעה מנהלתית המדחס לא סתם נכבה (אלא אם כן אתה מכוון על 27 מעלות ) זה רק במכוניות החדשות, בעלי מחשב ניהול מנוע. אני למשל, ברנו קאנגו שלי, על הכפתור של המזגן רשמתי "טורבו", כי כשאני מכבה אותו, זאת ההרגשה. בסדר, בקנגו יש מקסימום 80 כ"ס, המזגן לוקח איזה 12 חמורים
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים ההפסד הוא קבוע, כי בסופו של דבר, במכוניות רגילות (לא היברידיות) כל האנרגיה מגיעה משריפת דלק, אז זה לא משנה אם המדחס עובד על המצבר שמוטען ע"י המנוע או עובד ע"י המנוע ישירות (למעשה, אם המדחס הוא חשמלי, ההפסד גבוה יותר מפני שהרבה יותר אנרגיה מתבזבזת במעברים).לא נכון אתה טועהלמנוע יותר קשה לסובב מדחס מאשר את האלטרנטורואתה רואה ברנו שלך כמה המדחס מקשה עליו!אז נכון אם המדחס הוא חשמלי אז האלטרנטור עובד קצת יותר קשה אבל עדיין למנוע קל יותרגם היום זה לא אחד לאחדהמדחס מופעל מתי שנוח למנוע ולא בכל מצב. לפי מה שאני יודע המנוע המדחס מופעל לפי הטמפ' בתא הנוסעיםושאתה מפעיל מזגן המנוע אוטומטית מעלה את הסל"ד\מומנטוהמדחס מתנתק ומשתלב בעצמו
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים אצלי בסיוויק המזגן לא משפיע בכלום על המנועמבחינת הסחיבה לא מרגישים שום הבדל, עם מזגן או בלי מזגן אותו הדבר אבל מבחינת הקירור יש הבדלאני מעריך שהוא מנתק או מפחית את הכוח למדחס לפי המצב.לעומת הסיוויק בפיאט פונטו אפשר להשתמש בכפתור המזגן בתור בלם עזרלחיצה על הכפתור ומיד יש הרגשה שמישהו רתם לך עגלה מאחורה, האוטו נבלם מיד.
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים הוא לא משפיע בכלום כי המנוע מעלה את המומנט שלו בכך שהוא שותה לך יותר דלק הוא לא יכול להפחית את הכוח למדחס אלה רק לנתק אותו ולחבר אותו שוב סובארו DL למשל שמפעילים מזגן הטורים עולים לבערך 1500 בסרק מנוע של פונטו מנוע חלש אחי
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים הוא לא יכול להפחית את הכוח למדחס אלה רק לנתק אותו ולחבר אותו שובאלה כנראה הקליקים שאני שומע מהמנוע
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים אז לסיכום - יש או אין אפשרות להפעיל מזגן שיקרר בזמן שהמנוע כבוי?בחורף, כשאתה משנה את סירקולציית האוויר להכנסת אוויר חיצוני ומפעיל איוורור בלבד. אחלה מיזוג (ואפילו טבעי).
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים הוא לא משפיע בכלום כי המנוע מעלה את המומנט שלו בכך שהוא שותה לך יותר דלק הוא לא יכול להפחית את הכוח למדחס אלה רק לנתק אותו ולחבר אותו שוב סובארו DL למשל שמפעילים מזגן הטורים עולים לבערך 1500 בסרק מנוע של פונטו מנוע חלש אחי צודק , זה תלוי בעיקר בהספק של המנוע . בוא נגיד שעם מנוע בנפח 2 ליטר ,הפעלת המזגן לא מורגשת . ב-1.6 היא מורגשת מעט . ב-1.3 היא מורגשת מאוד , בעיקר בעליות .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.