פורסם 2003 במאי 2922 שנים מחבר טוב חזרתי מהצעדה גם לי זה קורה כשאני נמצא בשמש אז ממש קשה לפקוח את העיינים עד הסוף ובחדר עם אור אז קשה להסתכל על הקירות למשל כי אני רואה מין "ערפל" קטן כזה למשל כסיידנו את החדר כולם אמרו איזה יופי החדר נראה מסיוד וזה ואני היחידי שלא שמתי לב להבדל בגלל הבעיות האלה,ואיך יכול לשהיות שפתאום אנחנו רגישים לאור? אם זה התחיל לנו לפני שנתיים בערך? מלא אם זה היה מלידה אז כנראה
פורסם 2003 במאי 2922 שנים מחבר בעע לא נראה לי הגינוי בכל זאת אם זה היה באמת בגלל צרנוביל היו לך בעיות הרבה יותר חמורות אחרות
פורסם 2003 במאי 2922 שנים מה זה uplink?זה קישור שמחבר מכונה לעצב הראיההצליחו להראות ברייל לכמה עוורים ככהנשורת רדיואקטיבית היא לא משהו כמו 10,000 שנה?
פורסם 2003 במאי 2922 שנים מחבר זה קישור שמחבר מכונה לעצב הראיההצליחו להראות ברייל לכמה עוורים ככהנשורת רדיואקטיבית היא לא משהו כמו 10,000 שנה?אבל ניסו את זה על כלבים :'(
פורסם 2003 במאי 2922 שנים חזרתי לשנייה ואני לא יודע עם אתה מתכוון אלי, אבל לא, אני צריך להסתכל על מקום חוץ מהריצפה כשיש שמש לא?? כאילו לא משנה מה אתה עושה או לאיפו תסתכל ברגע שיש שמיים אז רואים! ולב דווקא כשאתה מסתכל על השמש!!בואנה אתה מעלה לי את העצבים למה אתה נדחף לכל דיון???? עם אין לך מה להגיד בקשר אליו חוץ מההודעה האידיוטית הזות...?????? לא יאה לך? לא מעניין אותך? משעמם אותך? פשוט על תגיב!!!!!!! על תדחף לדיון שלא מעניין אותך ובמיוחד לא להגיב כאלה הודעות!!!!! :asthanos: :AR15: :asthanos: :asthanos: :bash: וואלה בן אדם זה היה בצחוק, אוליי לא הבנת כי הסמיילים לא עבדו משום מה. בכל מקרה הרגישות שלך מראה שאולי אין לך חיים?
פורסם 2003 במאי 2922 שנים מחבר וואלה בן אדם זה היה בצחוק, אוליי לא הבנת כי הסמיילים לא עבדו משום מה. בכל מקרה הרגישות שלך מראה שאולי אין לך חיים?אם הייתה לך את אותה הבעייה הייתה יודע כמה התגובה שלך הייתה מעצבנת...
פורסם 2003 במאי 2922 שנים מחבר איך הגענו מבעיות ראייה לכאלו דברים? ??? בוא נתמקד בנושא..אגב אתה רציני בקשר לזה?:volcano cu6+(חתך לי חתיכה מהאצבע)
פורסם 2003 במאי 2922 שנים אתה רואה את בכל מקום או רק בשמיים? ואני רציני לפני זה דיברתי עם ילדה שאני רוצה להציא לה חברות ואחר כך הכנסתי את הזרת ווממממ דם ובשר
פורסם 2003 במאי 2922 שנים מחבר אתה רואה את בכל מקום או רק בשמיים? ואני רציני לפני זה דיברתי עם ילדה שאני רוצה להציא לה חברות ואחר כך הכנסתי את הזרת ווממממ דם ובשר בעעע מסכן,אני רואה את זה בכל מקום אבל כשאני מסתכל על השמיים זה הרבה יותר מציק ואני לא יכול להסתכל על השמיים כשיש אור ליותר משנייה וחצי כי זה ממש עוצם לי את העיינים בע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.