פורסם 2003 במאי 2922 שנים מחבר אצלי זה הפוך אני יכול להסתכל על השמש הרבה מאוד זמן ולא קורה לי כלום אני לא ממליץ לך להסתכל על השמש בכלל זה באמת מזיק לראייה מאוד
פורסם 2003 במאי 2922 שנים אם זאת הייתה מחלה אז כל הבדיקות האלה היו מוצאות אותה וגם אני עברתי ממש בדיקות יסודיות לתוך רשתית העין כבר כמה פעמים ולא מצאו שום ליכלוך או משהוואני לא שם לב לזה בלילה בכלללא התכוונתי לכלוך בעין עצמה אלה בארובות העין שהן בתוך המוח! או שזה בכלל חלק המוח שמתפקד על הראיה שיש לו איזה פגם ואז אי אפשר לדעתי אפילו לו בסי טי לראות את זה.... אולי אפשר לראות את הליכלוך (אם יש) בארובות אבל לא עם חלק מהמוח יש בו איזה פגם....
פורסם 2003 במאי 2922 שנים אופן העבודה של העיינים שלך הוא 32 ביט או 16 ביט? זה לא מצחיק אני לא מסוגל לשחק על פחות מ32BIT כואב לי הראש ומתחילה לי בחילה נוראה אחרי 10 דקות וזה לא כי אני יודע שזה על 16 שיחקתי אצל חבר שלי התחיל לי הכאב ראש שאלתי אותו אם זה על 16 הוא אמר שהוא לא יודע הוא בדק וזה היה על 16! שיחקתי אותו משחק בבית על 32 ולא חשתי כלום! וזה כן יכול להזיק בעיניים הייתה לפני כמה שנים תקופה שהייתי קורב ל10 שעות ביום על המחשב עלה לי המספר של המשקפיים בחצי בשתי העיניים תוך כמה חודשים וזה אחרי 9 שנים שעלה המספר ברבע כל ה9 שנים עכשיו שוב אני הרבה על המחשב (באדיבות HWzone) והמספר שלי עלה ברבע
פורסם 2003 במאי 2922 שנים אני לא ממליץ לך להסתכל על השמש בכלל זה באמת מזיק לראייה מאודאני יודע אבל לי היא לא עושה כלום ובלילה זה מיתגבר עצלכם? בגלל שאצלי זה הופך להיות ממש חי
פורסם 2003 במאי 2922 שנים מחבר לא התכוונתי לכלוך בעין עצמה אלה בארובות העין שהן בתוך המוח! או שזה בכלל חלק המוח שמתפקד על הראיה שיש לו איזה פגם ואז אי אפשר לדעתי אפילו לו בסי טי לראות את זה.... אולי אפשר לראות את הליכלוך (אם יש) בארובות אבל לא עם חלק מהמוח יש בו איזה פגם....אפשר לראות בCT פגם במוח ויש גם בדיקה יותר מעמיקה שקוראים להMRI אבל היא יותר ארוכה ועושים ל ךשמה זריקה הרבה יותר כואבת בכל מקרה אני הכלתי לCT והכול תקין אבל יכול להיות שזה קשור קצת לארובות בעינים כי לעיתים נדירות אני רואה מין כתם שקוף אם קווים שחורים קטנים מאוד הולך מלמעלה עד למטה
פורסם 2003 במאי 2922 שנים מחבר להסתכל על השמש יכול לגרום לנזק בעתיד וגם לא נראה לי ש16 ביט קשור לזה שתהיה לך בחילה כנראה המסך של חבר שלך דפוקאני זזתי בינתיים לעשות הליכה של חצי שעה אני יחזור בינתים תנסו ביחד למצוא את הבעייה
פורסם 2003 במאי 2922 שנים לעיתים נדירות אני רואה מין כתם שקוף אם קווים שחורים קטנים מאוד הולך מלמעלה עד למטהגם אני רואה את הכתם אבל מעוד גדול הזה הוא נראה כמו איזה חידק
פורסם 2003 במאי 2922 שנים אפשר לראות בCT פגם במוח ויש גם בדיקה יותר מעמיקה שקוראים להMRI אבל היא יותר ארוכה ועושים ל ךשמה זריקה הרבה יותר כואבת בכל מקרה אני הכלתי לCT והכול תקין אבל יכול להיות שזה קשור קצת לארובות בעינים כי לעיתים נדירות אני רואה מין כתם שקוף אם קווים שחורים קטנים מאוד הולך מלמעלה עד למטה נו בדיוק כמו אצלי הקטע עם הקווים ןהכתם למרות שעצלי זה קורה תמיד כשאני מזיז את העניים וכולה....!!! בוא נקווה באמת שזה משהו שעובר....... אני יודע אבל לי היא לא עושה כלום ובלילה זה מיתגבר עצלכם? בגלל שאצלי זה הופך להיות ממש חי אצלי זה בדיוק ההפך כשאין שמש אז אני לא שם לב.... נו טוב עכשיו מתחילות לכאוב לי העניים ולהיות כבדות אז הלכתי (לישון? לא ) אלה בייייי...... :-*
פורסם 2003 במאי 2922 שנים תגידו אתם מסתכלים ישירות על השמש בעמצא היום בשביל הכיף? כי זה ממש לא טוב לעניים והורס אותן, אסור להסתכל אל השמש ישירות (פלאש באקים קשים). לי זה קורה כשאני מסתכל על השמש ישיריות לכמה זמן, אז אני רואה כול מיני דברים כאלה צפים, וגם כשאני מסכל על נגיד המנורה וממצמץ אז אני רואה כול מיני דברים כאלה צפים להם ונעלמים אחרי כמה דקות. (דיי נהנהתי מזה כשהייתי קטן) אבל כשאני רגיל ולא מסתכל על השמש וכול זה אז אני רואה בסדר גמור. חוץ מיזה שאני לא רואה פרצופים של אנשים מכמה מטרים :-\
פורסם 2003 במאי 2922 שנים אני מכיר את הבעיה! יש פתרון לזה! | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | /\תמצאו חיים!
פורסם 2003 במאי 2922 שנים להסתכל על השמש יכול לגרום לנזק בעתיד וגם לא נראה לי ש16 ביט קשור לזה שתהיה לך בחילה כנראה המסך של חבר שלך דפוקאני זזתי בינתיים לעשות הליכה של חצי שעה אני יחזור בינתים תנסו ביחד למצוא את הבעייההיית חושב ככה אבל זה אותו מסך בדיוקניסיתי לעבור ל16 על המחשב שלי ואותה תופעה
פורסם 2003 במאי 2922 שנים תגידו אתם מסתכלים ישירות על השמש בעמצא היום בשביל הכיף? כי זה ממש לא טוב לעניים והורס אותן, אסור להסתכל אל השמש ישירות (פלאש באקים קשים). לי זה קורה כשאני מסתכל על השמש ישיריות לכמה זמן, אז אני רואה כול מיני דברים כאלה צפים, וגם כשאני מסכל על נגיד המנורה וממצמץ אז אני רואה כול מיני דברים כאלה צפים להם ונעלמים אחרי כמה דקות. (דיי נהנהתי מזה כשהייתי קטן) אבל כשאני רגיל ולא מסתכל על השמש וכול זה אז אני רואה בסדר גמור. חוץ מיזה שאני לא רואה פרצופים של אנשים מכמה מטרים :-\ חזרתי לשנייה ואני לא יודע עם אתה מתכוון אלי, אבל לא, אני צריך להסתכל על מקום חוץ מהריצפה כשיש שמש לא?? כאילו לא משנה מה אתה עושה או לאיפו תסתכל ברגע שיש שמיים אז רואים! ולב דווקא כשאתה מסתכל על השמש!! אני מכיר את הבעיה! יש פתרון לזה! | | | | | | | /\ תמצאו חיים! בואנה אתה מעלה לי את העצבים למה אתה נדחף לכל דיון???? עם אין לך מה להגיד בקשר אליו חוץ מההודעה האידיוטית הזות...?????? לא יאה לך? לא מעניין אותך? משעמם אותך? פשוט על תגיב!!!!!!! על תדחף לדיון שלא מעניין אותך ובמיוחד לא להגיב כאלה הודעות!!!!! :asthanos: :AR15: :asthanos: :asthanos: :bash:
פורסם 2003 במאי 2922 שנים יכול להיותך שאתם סתם רגישים לאור או משהו כזה, אני לא רופא עניים תודה לאל (בלי להאליב את כול רופאי העניים שיש פה ) או שפשוט תפיסקו עם הסרטים הרעים שאתם לוקחים!! :anim-jjd: (סורי באמת שניסיתי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.