עבור לתוכן

בעית חיבור PS3 דרך נתב

Featured Replies

פורסם

אם הכבל הוא מתוצרת יפן אז בטח שמו יפני קטן שחותך את הפאקטים וגורם לכל הבעיות... תחליף לכבל תוצרת סין, הם שמים סיני קטן שעושה דיקור לכל פאקט כדי להוריד את הפינגים.

ברצינות עכשיו,

MTU נמוך מידי זה גם לא טוב.... וכן, בטח שיש מצב שזה בנתב! בגלל זה אמרתי לך לשנות את ההגדרות בנתב

ד"א, אם לא פתחת פורטים אצלך בנתב לPS3... תפתח. אפילו לשים אותו בDMZ

פורסם
  • מחבר

אם הכבל הוא מתוצרת יפן אז בטח שמו יפני קטן שחותך את הפאקטים וגורם לכל הבעיות... תחליף לכבל תוצרת סין, הם שמים סיני קטן שעושה דיקור לכל פאקט כדי להוריד את הפינגים.

ברצינות עכשיו,

MTU נמוך מידי זה גם לא טוב.... וכן, בטח שיש מצב שזה בנתב! בגלל זה אמרתי לך לשנות את ההגדרות בנתב

ד"א, אם לא פתחת פורטים אצלך בנתב לPS3... תפתח. אפילו לשים אותו בDMZ

אני מתכוון אם יש מצב שזה בנתב עצמו, יאני שגם אם אני יגדיר את הנתב לMTU כמו שצריך, הוא לא יעבוד טוב, בגלל שהוא הנתב הזה, ואם אני יחליף אז הנתב החדש יעבוד.

ודרך אגב, איך יכול ליהיות שהMTU לא מוגדר טוב בנתב אם המחשבים עובדים כמו שצריך? זה יכול ליהיות דבר כזה?

פורסם
  • מחבר

אנשים, אני זקוק לתשובה.

פורסם
  • מחבר

אנשים...

פורסם
  • מחבר

מה נסגר איתכם? אתם לא רוצים לעזור לי אה?

פורסם

יש לי את אותו ראוטר שיש לך Level-one FBR-1418TX לא ראיתי איפה יש בכלל הגדרות MTU ושני כל אצלי ה PS3 עובד מצויין עם אותו ראוטר

מחובר דרך HOT 014 עם חייגן.

פורסם

שמע Farar, או שאתה טיפש או שאתה לא באמת רוצה תשובה.

שאלתי אותך באיזה חיבור אתה, לא נתת תשובה.

אמרתי לך לשנות את הMTU בנתב, אפילו לא נכנס לממשק שלו כדי לראות אם זה אפשרי (יכול להיות שלא...).

אמרתי לך לנסות לפתוח פורטים, לא פתחת.

בקשתי ממך לא לצטט את ההודעה שמעליך, המשכת.

בנוסף לכל זה הקפצת פעמיים בניגוד לחוקי הפורום, כלומר לא קראת את חוקי הפורום למרות שקישרתי עליהם בעמוד הראשון של הדיון!

אחרי כל זה יש לך את החוצפה לשאול למה לא עוזרים לך?? אתה לא מבין שכל עזרה בפורום הזה היא בהתנדבות? איך אתה מצפה שיעזרו לך עם גישה כזאת?

בא משתמש לעזור לך, לא משנה שזה מנהל הפורום, עוזר לך מרצונו החופשי ולא רק שאתה מתעלם ממה שהוא אומר, גם מהבקשה שלו של איך לכתוב בפורום אתה מתעלם.

יש לך מזל אחד, שהוא שאני רחמן למשתמשים חדשים. אחרת מזמן הדיון שלך היה ננעל.

תחליף את הנתב או תמצא דרך להכנס להגדרות שלו... עד אז אין לך מה לעשות.

פורסם
  • מחבר

Czar תקשיב עכשיו במקום להתנפל.

איזה חיבור אני? ללא חייגן.

לשנות את הגדרות הMTU בנתב? התקשרתי ל-012, הMTU מוגדר כמו שצריך.

לפתוח פורטים? כולם פתוחים אצלי ממזמן.

אתה רציני? אתה אשכרה מתעצבן על זה שאני מצטט מעליי?

הקפצתי פעמיים בצדק, הדיון הדרדר לדף 2, ואני רוצה שיעזרו לי, אתה חושב שמישהו מסתכל על העמוד ה-2 ועוד באמצע שלו?

אז קיצור, אל תתנפל עליי.

פורסם

כן - רציני, לצטט תגובה מעליך זה מיותר, ובניגוד לחוקי הפורום (ובנימה אישית יותר זה גם ילדותי, מטופש ומכער את הפורומים)

להקפיץ לפני שעברו יותר מ 24 שעות זה בניגוד לחוקי הפורום

מי שקובע מה מוצדק ומה לא הם לא המשתמשים בפורום, כי אם זה היה המצב, כל הקפצה הייתה מוצדקת.

תן לאחראי הפורום לעשות את העבודה (שהם עושים בהתנדבות).

עצה (באמת) ידידותית- כדאי שתקרא את חוקי הפורום לפחות פעם אחת, בשביל למנוע מצבים לא נעימים דומים בעתיד.

אין צורך להגיב בנושאים לעיל, זה לא פתוח לדיון, אלו הן הבהרות בלבד.

בנושא הדיון עצמו:

יש לך גישה לממשק הנתב או לא? ראית מה פתוח או שנציגי השירות של 012 פותחים לך פורטים ולך עצמך אין גישה?

אם זה המצב, ואם אתה לא מעוניין לקבל שליטה על הנתב שלך (עקב תנאי האחריות שלהם על המוצר)

אז אתה צריך להתעקש שהשירות לא עובד לך כמו שצריך, להתעקש שיעזרו לך לעבור תהליך של איפוס הנתב

(איפוס פיזי, התקנת הקושחה העדכנית ביותר שקיימת לנתב שלך, איפוס הקושחה להגדרות יצרן, וחיבור מחדש לאינטרנט).

שכן בהחלט נדמה שהגורם לבעיה הוא הנתב.

פורסם
  • מחבר

בסדר, הבנתי, אני מצטער.

אמממ,

זה המצב, אין לי גישה, הם עושים הכל.

פורסם

אם אתה מחובר ללא חייגן, אתה יכול לחבר את ה PS3 שלך ישירות למודם (ללא הנתב) ולבדוק.

אם במצב הזה זה עובד לך תקין - הבעיה איפשהו בנתב, תתעקש שנציג תמיכה של 012 יעזור לך לבצע איפוס מלא בנתב

(שלב אחרי שלב כמו שציינתי קודם).

פורסם

אני מתנצל על הבוטות שלי, אך לא על התוכן - כמו שKidney_stonE הבהיר.

רק רציתי לציין שהחיבור הוא כנראה לא חיבור ללא חייגן, לכן לא יעזור לחבר את המודם ישירות לPS3

...

דרך אגב, ניסיתי לחבר את המחשב ישר למודם, ופשוט לא עבד שום דבר, הוא היה מחובר, אבל כלום לא עבד, לא האקספולרר, לא מסנג'ר וכו'...

אם חיברת למחשב את המודם ישירות ולא היה אינטרנט אז רוב הסיכויים שאתה לא בחיבור ללא חייגן.

...

בכל מקרה, אפשר לברר זאת באותה שיחה עם התמיכה התכנית של 012.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שזה ללא חייגן, אני מחבר ישירות וזה לא עובד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים