עבור לתוכן

אוזניות סגורות ל-MP3 - תקציב בלתי מוגבל

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות אוזניות סגורות ל-MP3 לשמיעה באוטובוס, רכבת, ספריה וכו. אני רוצה לקנות את האוזניות עם איכות הסאונד הטובה בשוק, ועדיף כאלו שיהיה לא מסורבל מדי לסחוב אותן (או שיש להן מארז כלשהו). תקציב בלתי מוגבל אומר גם מעל 2000 שקל, אבל ברוב הזמן הן הולכות להיות מחוברות ל-MP3 (הדגם הוא D2 של IAudio) אז עדיף שלא יהיה צורך במגבר. תודה

פורסם

אני לא המבין הכי גדול, אבל לא נראה לי שיש טעם בלקנות אוזניות ב-2000 שקל כדי לשמוע פורמט mp3 על נגן נייד -.-

פורסם
  • מחבר

בסדר. אני פשוט הרבה זמן בדרכים ועם אוזניות פתוחות זה לא נוח לשמוע, ואני שומע הרבה שעות מוזיקה כל יום, אז אני מוכן להשקיע כמה שידרש על אוזניות טובות (לא In Ear). אם אוזניות ב-800 נגיד הן הכי טובות ומתאימות - אז גם מתאים.

פורסם

מה יש לך נגד אוזניות in ear ?

אוזניות וואקום (כמו אלה שמגיעות למשל עם ה-SE W880 אם אתה מכיר) הן פיתרון ממש ממש טוב לבידוד מעולה מרעשי סביבה, באותה רמה אם לא יותר והרבה יותר נוח מכל הפתרונות האחרים של אוזניות סגורות ו/או noise canceling.

פורסם
  • מחבר

אין לי כלום נגד In-ear, הם טובות ונוחות מאוד לשמיעת רדיו. הבעיה היחידה איתם, שלפחות אצלי, הן נוטות לההרס מהר. היו לי בעבר את ה-CX300 אולי חודשיים לפני שכשהלכתי החוט נתפס במשהו (קצה של שולחן) וקרע את האוזניות מהחוט. גם היו עוד מקרים, הן לא מחזיקות לי יותר מכמה חודשים בדרך כלל. גם מבחינת איכות הסאונד, לפי ניסיוני, קשה לי להאמין של-IN EAR יש את איכות הסאונד הטובה ביותר, וגם אם כן - בגלל אי העמידות - אני קצת מפחד להשקיע בדגם איכותי של Shure למשל.

פורסם

Audio Tecnica ATH-ESW9

Audio-Technica ATH-ES7

Denon D1000

CX300 לא ממש מהווה מדד לIE טובה. לshure ספציפית באמת יש בעייה עם כבלים, מניסיוני. יש לי את ה-E500 והייתי צריך להחליף את האוזניות לאחר כחצי שנה בגלל קרע בכבל. למרות זאת הם שידרגו את כל הליינ-אפ שלהם (דגמי SE) אז אולי הם טיפלו בבעייה הזו. אני יודע גם שלWestone וUE יש כבלים מעולים,אפשר אפילו להחליף כבלים עצמאית בחלק מהדגמים. מבחינת איכות סאונד, הבעייה היחידה זה הסאונד in-your-head לעומת צליל יותר היקפי באוזניות קשת. חוץ מזה IE נשמעות מעולה לא פחות מאוזניות רגילות.

פורסם

sennheiser hd25-1

פורסם

sennheiser hd25-1

אתה רציני?!

עריכה: טוב חשבתי על זה שוב. ואתה באמת יכול להיות רציני.

אם כבר אז את - HD 25-1 II

ואני כמעט בטוח שתצתרך מגבר כי ה איפוד לא יריץ אותם כמנו שצריך.

וגם ממליץ להקשיב להם לפני שקונים.

פורסם

אוזניות טובות יעלו איזה 2000, אבל תצטרך מגבר במחיר דומה גם כן.

לדעתי אוזניות סגורות סבירות כמו של SONY וכו', שלא צריכות הגברה תוכל להשיג במחיר של 500-900.

עבור IPOD וכו', ממש לא כדאי להשקיע באוזניות של כמה אלפים, לא תנצל אותם ואף תרגיש ממש רע איתן.

פורסם

Ultrasone pl750.. חח קצת הרפקתני אבל הD2 אמור להזיז אותם סבבה לגמרי.

פורסם

hd-25-1 ו hd-25-1-II הן אותן האוזניות עם באנדל שונה, בדרך כלל כשאומרים HD25-1 מתכוונים לII.

אני לא חושב שתהיה לD2 יותר מידי בעיה להזיז את האוזניות האלה.

פורסם

אוזניות טובות יעלו איזה 2000, אבל תצטרך מגבר במחיר דומה גם כן.

לדעתי אוזניות סגורות סבירות כמו של SONY וכו', שלא צריכות הגברה תוכל להשיג במחיר של 500-900.

עבור IPOD וכו', ממש לא כדאי להשקיע באוזניות של כמה אלפים, לא תנצל אותם ואף תרגיש ממש רע איתן.

SONY - תן לי דקה לחשוב... לא, לא צריך אפילו דקה - פשוט לא.

Ultrasone pl750.. חח קצת הרפקתני אבל הD2 אמור להזיז אותם סבבה לגמרי.

מעניין. יכול לעבוד. לא ניסיתי אותם עם ה D2 שלי. אבל אני עדיין חושב שהם ממש לא נוחות.

hd-25-1 ו hd-25-1-II הן אותן האוזניות עם באנדל שונה, בדרך כלל כשאומרים HD25-1 מתכוונים לII.

אני לא חושב שתהיה לD2 יותר מידי בעיה להזיז את האוזניות האלה.

הבנדל לא באמת מעניין פה. ההבדל הגדול הוא בקשת. הקשת של ה II היא כפולה -> יותר נוחות. זה הכל.

פורסם

אתה מניח שתה מתבלבל עם hd-25-sp, יש להן דריברים שונים (וגרועים).

פורסם

אתה מניח שתה מתבלבל עם hd-25-sp, יש להן דריברים שונים (וגרועים).

צודק. טעות שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים