פורסם 2009 באפריל 1216 שנים מחבר אשה יושבת אצל הספרית שלה ומסתפרת לקראתהטיול שלה עם החבר שלה לרומא.היא הזכירה את הטיול לספרית שהגיבה: "לרומא? למה שמישהו ירצהלנסוע לשם? זה צפוף מלוכלך ומלא איטלקים. אתמטורפת אם את נוסעת לרומא. אז, איך את טסה לשם?"" אנחנו טסים בקונטיננטל" היתה התשובה."קבלנו מחיר מצוין"."קונטיננטל ?" נדהמת הספרית, "זו חברת תעופהנוראית. המטוסים שלהם ישנים והדיילותמכוערות והם תמיד מאחרים. אז, איפה אתםמתאכסנים ברומא?""נהיה במקום קטן ואקסקלוסיבי המשקיף עלהנהר טיבר ונקרא " טסטה" "."אל תמשיכי. אני מכירה את המקום. כולםחושבים שזה הולך להיות מיוחד ואקסקלוסיביאבל זה חור, המלון הגרוע ביותר בעיר. החדריםקטנים השירות חצוף והמחירים מוגזמים. אז, מהאתם מתכוונים לעשות כשתגיעו לשם?"" אנחנו נלך לראות את הותיקן ומקווים לראותאת האפיפיור""זה טוב" צוחקת הספרית "אתם ועוד מליוןאנשים מנסים לראות אותו. הוא יהיה בגודל שלנמלה. מה אני אגיד לך, בהצלחה בטיול הדפוק שלך,את תזדקקי לה".לאחר כחודש האישה שוב באה למספרה לתספורת.הספרית שואלת אותה על הטיול לרומא. "זה היהנפלא" מסבירה האישה."לא רק שיצאנו בזמן באחד מהמטוסים החדשיםשל קונטיננטל, אבל היה שם אובר-בוקינג ושדרגואותנו למחלקה הראשונה. האוכל והיין היומעולים ודייל חתיך שירת אותי כל הטיסה. המלוןהיה נהדר. הם רק סיימו שיפוץ של 5 מליון דולרוהוא פנינה. המלון הטוב ביותר בעיר. גם הם היומלאים ולכן התנצלו ונתנו לנו את הסוויטה שלהבעלים, ללא תוספת מחיר!""נו" ממלמלת הספרית " זה טוב אבל אני יודעתשלא הגעתם לראות את האפיפיור"" למען האמת, היה לנו מזל משום שכשסיירנובותיקן, איש המשמר השוויצרי טפח לי על הכתףוהסביר שהאפיפיור מעוניין לפגוש כמהמהמבקרים, ואם אואיל בטובי להכנס לחדרו הפרטיולהמתין, האפיפיור אישית יברך אותי. כמובןשחמש דקות אחרי זה, האפיפיור נכנס ולחץ אתידי. אני כרעתי ברך והוא אמר לי מספר מילים.""באמת? מה הוא אמר?"הוא אמר "מאיפה יש לך את התספורת הזוועתית הזו?" [br]פורסם בתאריך: 12.04.2009 בשעה 09:55:43אשה יושבת אצל הספרית שלה ומסתפרת לקראתהטיול שלה עם החבר שלה לרומא.היא הזכירה את הטיול לספרית שהגיבה: "לרומא? למה שמישהו ירצהלנסוע לשם? זה צפוף מלוכלך ומלא איטלקים. אתמטורפת אם את נוסעת לרומא. אז, איך את טסה לשם?"" אנחנו טסים בקונטיננטל" היתה התשובה."קבלנו מחיר מצוין"."קונטיננטל ?" נדהמת הספרית, "זו חברת תעופהנוראית. המטוסים שלהם ישנים והדיילותמכוערות והם תמיד מאחרים. אז, איפה אתםמתאכסנים ברומא?""נהיה במקום קטן ואקסקלוסיבי המשקיף עלהנהר טיבר ונקרא " טסטה" "."אל תמשיכי. אני מכירה את המקום. כולםחושבים שזה הולך להיות מיוחד ואקסקלוסיביאבל זה חור, המלון הגרוע ביותר בעיר. החדריםקטנים השירות חצוף והמחירים מוגזמים. אז, מהאתם מתכוונים לעשות כשתגיעו לשם?"" אנחנו נלך לראות את הותיקן ומקווים לראותאת האפיפיור""זה טוב" צוחקת הספרית "אתם ועוד מליוןאנשים מנסים לראות אותו. הוא יהיה בגודל שלנמלה. מה אני אגיד לך, בהצלחה בטיול הדפוק שלך,את תזדקקי לה".לאחר כחודש האישה שוב באה למספרה לתספורת.הספרית שואלת אותה על הטיול לרומא. "זה היהנפלא" מסבירה האישה."לא רק שיצאנו בזמן באחד מהמטוסים החדשיםשל קונטיננטל, אבל היה שם אובר-בוקינג ושדרגואותנו למחלקה הראשונה. האוכל והיין היומעולים ודייל חתיך שירת אותי כל הטיסה. המלוןהיה נהדר. הם רק סיימו שיפוץ של 5 מליון דולרוהוא פנינה. המלון הטוב ביותר בעיר. גם הם היומלאים ולכן התנצלו ונתנו לנו את הסוויטה שלהבעלים, ללא תוספת מחיר!""נו" ממלמלת הספרית " זה טוב אבל אני יודעתשלא הגעתם לראות את האפיפיור"" למען האמת, היה לנו מזל משום שכשסיירנובותיקן, איש המשמר השוויצרי טפח לי על הכתףוהסביר שהאפיפיור מעוניין לפגוש כמהמהמבקרים, ואם אואיל בטובי להכנס לחדרו הפרטיולהמתין, האפיפיור אישית יברך אותי. כמובןשחמש דקות אחרי זה, האפיפיור נכנס ולחץ אתידי. אני כרעתי ברך והוא אמר לי מספר מילים.""באמת? מה הוא אמר?"הוא אמר "מאיפה יש לך את התספורת הזוועתית הזו?"
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים מחבר בדואי הולך עם הכבשים שלו בשדהפתאום פוגש אותו פקח רשות הטבע והגניםשואל אותו -תגיד לי מה אתה נותן לכבשים שלך לאכול?אומר לו וואלה יאעמי נותן להם פרחים צמחים עשבים...אומר לו תשמע זה אסור ונגד החוקאתה מקבל קנס 1000 שח!הולך עוד פעם בהר עם הכבשיםפוגש אותו פקח של צער בעלי חייםאומר לו תגיד לי מה אתה נותן לכבשים שלך לאכול?אומר וואלה יא עאמי נותן להם עכברים חולדות,נמיות ,לטאותאומר לו תשמע זה אסור ונגד החוקאתה מקבל קנס 1000 שח!הולך הולך בהרפוגש אותו פקח מס הכנסהאומר לו תגיד לי מה אתה נותן לכבשים לאכול?אומר לו ןןאלה יא עאמינותן כל אחד 20 שקל יקנו מה הם רוצים......
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סעמק הבטן זהו אני לא נינכס לפה יותר בחיים! O0
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים בדואי הולך עם הכבשים שלו בשדה פתאום פוגש אותו פקח רשות הטבע והגנים שואל אותו -תגיד לי מה אתה נותן לכבשים שלך לאכול? אומר לו וואלה יאעמי נותן להם פרחים צמחים עשבים... אומר לו תשמע זה אסור ונגד החוק אתה מקבל קנס 1000 שח! הולך עוד פעם בהר עם הכבשים פוגש אותו פקח של צער בעלי חיים אומר לו תגיד לי מה אתה נותן לכבשים שלך לאכול? אומר וואלה יא עאמי נותן להם עכברים חולדות,נמיות ,לטאות אומר לו תשמע זה אסור ונגד החוק אתה מקבל קנס 1000 שח! הולך הולך בהר פוגש אותו פקח מס הכנסה אומר לו תגיד לי מה אתה נותן לכבשים לאכול? אומר לו ןןאלה יא עאמי נותן כל אחד 20 שקל יקנו מה הם רוצים......
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים אתה מספים את התרד באופן קבוע - ולא תורם כלום אפילו לא בדיחה עלובה ( או לפחות בדיחה אינטילגנטית עלובה ).שבלול אחד מגיע לתחתנת משטרה ומתלונן על שוד הוא אומר לשוטר החוקר :" עברתי ברחוב ופתאום הפתיעו אותי ארבעה צבים ושדדו אותי !" החוקר אומר לו לתאר את המראה של הצבים ששדדו אותו , עונה לו השבלול :" מצטער אדוני השוטר אני לא יכול לתאר אותם כי לא הספקתי לראות את הפנים שלהם .... זה קרה כל כך מהר !!!"
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים אולי תמצא לעצמך חיים? ...כרגע הוכחת לכולנו שעכביש בכביש צודקעריכה: אוקי, אני לא הולך להתווכח איתך פה, אני לא רוצה לרדת לרמה שלך ולמלא את האשכול הזה בספאם, אבל שים לב שאני כתבתי כאן הודעה אחת, אולי שתיים, ואתה, לא רק שאתה לא מפסיק, אפילו אחרי שהעירו לך אתה ממשיך להספים עוד יותר ...תראה, השעה מאוחרת ואני לא מצליח להירדם, מה שאני מנסה להגיד זה - מה לעזאזל הבעיות שלך?
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים rebata davaite jit drujno או בעיברית- חברה בואו ניחייה בשלום חחח ניזכרתי בשיעור פילוסופיה שהמורה דיבר על איזה ערך שם... אני אתן דוגמא (אני לא זוכר את שמו) אדם הוא בן תמותה-אכילס בן אדם-אכילס בן תמותה... על אותה נוסחא ניתן להרכיב דעות פילוסופיות מצחיקות כגון- אזרח מדינת ישראל ביבי נתניהו- אתיופי גם אזרח מדינת ישראל-ביבי נתניהו אתיופי
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים ^^ זה ממש מפגר. לא ידידי, זאת פילוסופיה אגב יש לך כבר 5 תגובות ספאם בתארד הנ"ל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.