פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים אור..אם תצטרך סידי רום, מעבד, הארדיסק או כל דבר אחר, אני לשרותך אח שלי!!!!!!!! ;D
פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים מי שם זין על השוואה מזורגגת?הכי חשוב זה פרקטיקה ולא תיאוריה.וחוץ מזה - בשבילי המנטור היחיד הוא Lloyed Blankership,AKA - "The Mentor"
פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים באמת?תשבע באמאשך!סתם יש לי 5 סידירומים, ואני יכול ללמד את ה"זב חוטם" הזה איזה טריק או שניים על סידירומים!
פורסם 2001 בדצמבר 1323 שנים מחבר ילדים דפוקים? מה קרה כל משתמש חדש שנכנס פה יגיד פה מה לעשות?יש פה אנשים שנכנסים לפורום רק בשביל לכתוב דברים חסרי משמעות ובשביל להציקאז אל תגיד לנו זבי חוטם משחק לי אותה איזה סבא
פורסם 2001 בדצמבר 1323 שנים גם יש לי את ה ASUS X50 וגם לי יש לא מעט בעיות עם קריאת צרובים. לפעמים הוא יכול כזה איטי בקריאת צרובים שזה פשוט משגע
פורסם 2001 בדצמבר 1323 שנים מחבר תשמעו לא צריך את הביקורת שלכם אתם באים פה לבאס בן אדם שכבר קיבל את הכונן...אז זהו סגור הזמנתי נקודה
פורסם 2001 בדצמבר 1323 שנים עשיתנ עיסקה טובה אחלה כונן, אמין איכותי ומהיר !!! אים הוא מותקן כראוי במחש ובמערכת ההפעלה !!! ושלא יבלבלו אותך עים האקטימה או ה BTC כפול ה 56 . דן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.