פורסם 2008 ביולי 1517 שנים מחבר יש סיבה מיוחדת או בגלל המחיר כי אני יכול להביא תעכבר של מיקרוסופט ב 280 ש"ח הוא עדין לא שווה?
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים על העכבר של מייקרוסופט גם 100 שקל לא הייתי משקיעעיצוב דפוק, פלסטיק זול ומגעיל, כבל USB בגרוש, ובנוסף לכל זה גם החיישן שלו לא משהולך על הרייזר.
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים תראה ביקרות על ה-DeathAdderאין שום מילה רעה עליו.ושוב העכבר של Microsoft בכלל לא משתווה ל-DeathAdder
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים זה לא שמייקרוספט לא יודעת לייצר עכברים[ויש לה כמה עכברים מ-צ-ו-י-נ-י-ם].זה פשוט שהעכבר הזה לא טוב. אם תמצא את הDA הוא עדיף.
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים סליחה..אבל למה לא לקחת LOGITECE ומחיר של 280 ש"ח אתה יכול להנות ללא ספק מה-MX518 הוותיק והאיכותי.מניסיון בחן את העכברים באחיזה ותראה מה נוח לך, יש שמעדיפים בנוחיות את לוג'יטק.
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים סליחה..אבל למה לא לקחת LOGITECE ומחיר של 280 ש"ח אתה יכול להנות ללא ספק מה-MX518 הוותיק והאיכותי.מניסיון בחן את העכברים באחיזה ותראה מה נוח לך, יש שמעדיפים בנוחיות את לוג'יטק.הDA עדיף עליו. בקיצור לך על הDA בלי לחשוב פעמיים.
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים מה רע בעכבר של מיקרוסופט שאתם לא ממליצים עליו???עיצוב דפוק, פלסטיק זול ומגעיל, כבל USB בגרוש, ובנוסף לכל זה גם החיישן שלו לא משהומנסיון עם 2 העכברים- DA ללא היסוס של רגע.
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים הDA עדיף עליו. בקיצור לך על הDA בלי לחשוב פעמיים.במה הוא עדיף עליו? יש לך לינק לאמירה החלטית כזאת?
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים מחבר אני גם מצטרף לשאלה של adia במה כל כך הוא עדיף עליו וגם על העכבר של מיקרוסופט אני בטוח שיש ביקורות טובות!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.