פורסם 2008 ביולי 1417 שנים עומדים על העיגול הכחול שמהבהב באמצע החדר ( מעל המדרגות אם זכור לי נכון) מחזיקים LOCK ואז B, ההפעלה של היד... (אני עם שלט של XBOX, לא יודע מה הכפתורים במקלדת...)
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים אין כפתורים במקלדת! צריך להעניש את כל מי שמנסה לשחק במשחק הזה עם מקלדת, זו כפירה ועכשיו ברצינות- הכפתור של נעילה על מטרה+הכפתור שקבוע אצלך לשימוש של ה Devil bringer.
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים קניתי אתמול את הGAMEPAD, ואני חייב להגיד שזה לא מוצר מומלץ למשחק הזה, זה חובה.משנה את כל חווית המשחק ונותן לך את השליטה האמיתית בדמות שאמורה להיות לך. איזה שלט?
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5175בKSP מוכרים את הRUMBLEPAD 2 ב150 ש"ח.
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים בKSP מוכרים את הRUMBLEPAD 2 ב150 ש"ח.היתרון של הפאד X360 למחשב, זה שיש לו טריגר אנלוגי.
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים היתרון של הפאד X360 למחשב, זה שיש לו טריגר אנלוגי.אכן אכן!קניתי את ה-RUMBLE והחלפתי למחרת (למזלי), כי הייתי בטוח שיש לו TRIGGER אנלוגי ולא היה לו...זה ממש, אבלל ממממששש מוסיף, בעיקר לדברים כמו מרוצים...אחת הקניות היותר כיפיות שלי בזמן האחרון...למרות שעדיין ממש לא התרגלתי, אני רגיל מדי למקלדת ועכבר
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים איך הידרדר לו דיון על DMC4 לדיון על שלטים. גאד, תפתחו נושא נפרד ותנו לדיון פה להתנהל על המשחק ולא על השלטים. אני נכנס בציפייה לקרוא מידע על המשחק וכל פעם מקבל עוד הודעה על ג'ויסטיקים...
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים אני צריך לדעת את העלילה של DMC3 וקודמיו כדי להבין מה קורה ב-4? לא שחקתי DMC עדיין.
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים במשימה 7-8 יש משימה סודית, לעשות 5 ROYAL BLOCK רצוף ואפשר לעשות את זה רק עם DANTE (לפי מה שקראתי ברשת). השאלה היא איך בוחרים את דנטה? בתחילת השלב אני יכול לבחור רק את NERO.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.