עבור לתוכן

איזה קורסים צריך בשביל לדעת לבנות אתר אינטרנט מקצועי

Featured Replies

פורסם

יש לי איזה רעיון לחנות וירטואלית התקשרתי לחברות בניית אתרים והדרישה היא כ32000 שקל +-

חשבתי לעצמי שאולי אני יכול ללמוד בניית אתרים מקצועית כמו שצריך ולבנות לעצמי האם זה אפשרי?

איזה קורס\קורסים אני צריך לקחת כדי לדעת לבנות אתר?

אני הנדסאי אלקטרוניקה שרק השתחרר אין לי רקע בתיכנות חוץ משפת C שלמדתי כהנדסאי.

פורסם

חחחחחחח.. 32 אלף?

צריך פשוט לעשות חקר-שוק קצת יותר נורמלי, ולמצוא חברה הגיונית או מתכנת נחמד שיתקין ויתאים עבורך מערכת קוד-פתוח כלשהיא.

ללמוד בנית אתרים מאפס במטרה להקים חנות וירטואלית זה קצת.. אממ.. יומרני משהו.

פורסם

דבר ראשון אתה צריך להתחיל מקטן. תלמד ותדע את השפה הבסיסית, שפת html.

אחר כך תוכל להתקדם לשפות יותר גבוהות, כמו java script, ועוד

את השפות האלו אתה יכול ללמוד בבית דרך האינטרנט. עם הרבה תירגולים וכוח רצון, תבנה אתר בקלות.

פורסם
  • מחבר

כמה אמור לעלות אתר למכירות פומביות-חנות וירטואלית בעצם?

אני רוצה ללמוד גם ככה להקים אתרים בעצמי אז על הדרך מבין.

באיזה אתרים אפשר ללמוד HTML?

פורסם

אם כבר מדברים על מחירים, לבקש על אתר תדמיתי פשוט (עברית ואנגלית שני נושאים) 1000$ כאשר אני מתכנת ברמה סבירה- זה יקר מדי?

אתר כזה בערך:

http://img79.imageshack.us/img79/7634/35607142bg0.jpg

פורסם

אם כבר מדברים על מחירים, לבקש על אתר תדמיתי פשוט (עברית ואנגלית שני נושאים) 1000$ כאשר אני מתכנת ברמה סבירה- זה יקר מדי?

אתר כזה בערך:

עם הדולר של היום, תבקש $1500.

פורסם

יווו אני כמו טיפש שלחתי לו שזה מתחיל מ1000$ כוסומוווווווו

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

עכשיו איך נעלה תמחיר?

פורסם

אתר כזה בערך:

כן זה אפילו יקר מאוד, אתה מודה שאתה מתכנת ברמה סבירה - , אנשים פה שמתכנתים ברמה טובה + ישמחו לעשות לו את זה ברבע מחיר.

מילה היית מציג עיצוב ברמה גבוה שדורש עלויות גבוהות אבל גם העיצוב מאוד פשוט ולא מקצועי.

חוץ מזה הוא מדבר על אתר מחירות ברשת (לפחות ממה שאני הצלחתי להבין), ולא אתר תמידתי..

בקשר לנושא עכשיו, אם אתה מתעניין בתכנות בסביבת אינטרנט בכל מקרה ויש לך "תרוץ" ללמוד את זה למה לא?!

הייתי מציע לך ככה.. מכיוון שC היא אחלה בסיס לתכנות יהיה לך ממש קל ללמוד.

תתחיל מHTML,שפה פשוטה לא אמור לך לקחת יותר מידי זמן ללמוד אותה, משם לJS (גם לא קשה כ'כ)..

אחר כך תלמד SQL כמו שצריך, ותבחר שפת תכנות בצד שרת שאתה רוצה יש לעניין מלא נושאים שמתווכחים מי השפה הכי עדיפה, אבל עקרונית הבחירה היא בן PHP\ASP\ASP.NET.

אני באופן אישי מתכנת בASP.NET.

בהצלחה :yelclap:

פורסם
  • מחבר

כן זה אפילו יקר מאוד, אתה מודה שאתה מתכנת ברמה סבירה - , אנשים פה שמתכנתים ברמה טובה + ישמחו לעשות לו את זה ברבע מחיר.

מילה היית מציג עיצוב ברמה גבוה שדורש עלויות גבוהות אבל גם העיצוב מאוד פשוט ולא מקצועי.

חוץ מזה הוא מדבר על אתר מחירות ברשת (לפחות ממה שאני הצלחתי להבין), ולא אתר תמידתי..

בקשר לנושא עכשיו, אם אתה מתעניין בתכנות בסביבת אינטרנט בכל מקרה ויש לך "תרוץ" ללמוד את זה למה לא?!

הייתי מציע לך ככה.. מכיוון שC היא אחלה בסיס לתכנות יהיה לך ממש קל ללמוד.

תתחיל מHTML,שפה פשוטה לא אמור לך לקחת יותר מידי זמן ללמוד אותה, משם לJS (גם לא קשה כ'כ)..

אחר כך תלמד SQL כמו שצריך, ותבחר שפת תכנות בצד שרת שאתה רוצה יש לעניין מלא נושאים שמתווכחים מי השפה הכי עדיפה, אבל עקרונית הבחירה היא בן PHP\ASP\ASP.NET.

אני באופן אישי מתכנת בASP.NET.

בהצלחה :yelclap:

תודה על התגובה העניינית

כמה שאלות

1.HTML יש כמה סוגים?כמו XHTML או אחרים מה ההבדל?

2.מה זה XML?

3.תוכל להסביר לי את השלבים שבהם בונים אתר?

4.שפת תכנות בצד שרת?תוכל להסביר לי את זה בשפה קצת יותר פשוטה

5.בHTML אני בעיקרון מסדר את האתר כמו שאתה רוצה וJS זה לתפריטים וכל הדומננטי?

6.מה זה SQL?

7.RSS מה צריך בשביל ללמוד?

פורסם

תודה על התגובה העניינית

כמה שאלות

2.מה זה XML?

6.מה זה SQL?

אממ אני לא יודע הכול ובגלל שאני באלקטרונקה בכלל אבל למדתי לפני הבגרויות HTML -XHTML,CSS

1.יש את הHTML הרגיל XHTML זה בעצם HTML תקני ונכון ואם כמה קיצורים שבא בשביל שפלפונים וכאלו יכלו לעלות את האתר יש את DHTML ואולי עוד כמה אני לא יודע מה הבדל כי לא התחלתי ללמוד

2.אממ אני לא יודע גם אבל זה שפה{להה}

3.אממ אתה מתחיל דף HTML ואז מוסיף כול דבר שאתה רוצה וכמה שאתה יודע שפות תיכנות עד שמסתיימות לך הרעיונות ויש לך אתר מושלם בשבילך לפרט בדיוק לא יודע ממש

4.כשאתה בונה אתר איטרנט אז יש שתי סוגים של שפות שאתה צריך לבנות כדאי לבנות אתר משלך:

1.שפת האתר

2.שפת השרת

את האתר כשאתה מסיים אותו אתה שם את האתר בשרת שאתה בניתה או שקניתה אם זה שרת שאתה בניתה אז השפה של ההתחלה בשפת השרת זה SQL רגיל שבה אתה מקים על השרת שלך שזה יהיה המחשב שלך{אם אתה החלטתה לבנות אותו }אממ זה דיי בקצרה אחרי ששחכתי הכול {אוף :-[אני יצטרך ללמוד הכול מהתחלה בחופש כדאי להיזכר}

5.כול שפה והיתמחות שלה ובכללי עניתה על השאלה שלך{3}

6.SQL זאת שפה הכי מתחיל לשפות צד שרת ראה תשובה של 4

7.RSS להה.

אבל אני לא ממש מבין בתחום

מקווה שעזרתי :hat:

פורסם
  • מחבר

תודה אחי :hat:

פורסם

אממ אני לא יודע הכול ובגלל שאני באלקטרונקה בכלל אבל למדתי לפני הבגרויות HTML -XHTML,CSS

1.יש את הHTML הרגיל XHTML זה בעצם HTML תקני ונכון ואם כמה קיצורים שבא בשביל שפלפונים וכאלו יכלו לעלות את האתר יש את DHTML ואולי עוד כמה אני לא יודע מה הבדל כי לא התחלתי ללמוד

2.אממ אני לא יודע גם אבל זה שפה{להה}

3.אממ אתה מתחיל דף HTML ואז מוסיף כול דבר שאתה רוצה וכמה שאתה יודע שפות תיכנות עד שמסתיימות לך הרעיונות ויש לך אתר מושלם בשבילך לפרט בדיוק לא יודע ממש

4.כשאתה בונה אתר איטרנט אז יש שתי סוגים של שפות שאתה צריך לבנות כדאי לבנות אתר משלך:

1.שפת האתר

2.שפת השרת

את האתר כשאתה מסיים אותו אתה שם את האתר בשרת שאתה בניתה או שקניתה אם זה שרת שאתה בניתה אז השפה של ההתחלה בשפת השרת זה SQL רגיל שבה אתה מקים על השרת שלך שזה יהיה המחשב שלך{אם אתה החלטתה לבנות אותו }אממ זה דיי בקצרה אחרי ששחכתי הכול {אוף :-[אני יצטרך ללמוד הכול מהתחלה בחופש כדאי להיזכר}

5.כול שפה והיתמחות שלה ובכללי עניתה על השאלה שלך{3}

6.SQL זאת שפה הכי מתחיל לשפות צד שרת ראה תשובה של 4

7.RSS להה.

אבל אני לא ממש מבין בתחום

מקווה שעזרתי :hat:

^^^ גיבוב של הרבה דברים שבמקרה הטוב רק מזכירים קצת את המציאות, ובעיקר תלושים ממנה...

פורסם

אין סוגים שונים של HTML, יש רק גרסאות שונות (כמו לכל תקן). XHTML זה פשוט HTML עם חוקים הרבה יותר נוקשים (חוקים של XML). כל תוכנה שתדע לקרוא HTML תדע לקרוא XHTML באופן אינהרנטי. DHTML זה סתם שם כללי ל-Dynamic HTML, כלומר HTML שמכיל בתוכו קוד דינמי (זה רעיון, ולא שפה או תקן ספציפיים).

2.מה זה XML?

XML הוא תקן לייצוג מידע. הוא מבוסס מבחינה רעיונות על HTML, אבל הוא לא נועד למטרה ספציפית (בניגוד ל-HTML, שנועד להצגת דפי אינטרנט). מבחינות מסויימות, הוא הרבה יותר גמיש מ-HTML (אתה יכול לעשות תגים מאיזה סוג שאתה רוצה, כי אתה קובע את המשמעות שלהם), אבל הוא גם הרבה יותר נוקשה (יש כללים ברורים לסידור של התגים וכו').

לא. :) אני לא ממש מבין בזה.

כשאתה שולח בקשה לדף כלשהו בשרת, השרת יכול לעשות אחד משני דברים:

א. להחזיר לך דף סטטי שנמצא אצלו (זה בד"כ מה שקורה כשאתה מבקש דף html, תמונה או משהו כזה).

ב. ליצור אצלו דף דינמי ולהחזיר לך אותו (כ-html פשוט - אתה לא יודע מה קרה מאחורי הקלעים). הדף הזה נוצר באמצעות שפת צד שרת, כגון asp ו-php. (שים לב שגם הפורום הזה כתוב ב-php).

בשני המקרים, הדף המוחזר עצמו יכול להכיל קוד שירוץ על המחשב שלך - במקרה זה, מדובר בשפת צד לקוח (לרוב javascript).

פחות או יותר... JS נועד בשביל החלק הדינמי באתר (כמו תפריטים). אני מניח שהתכוונת לומר "דינמי".

6.מה זה SQL?

SQL היא שפת שאילתות לבסיס נתונים. עוד מידע תמצא בויקיפדיה. (מה ש-smaz אמר פשוט שגוי).

RSS זה פרוטוקול שמאפשר לך לצפות בעדכונים שוטפים מאתר מסויים, בלי להיכנס אליו כל פעם (אלא באמצעות תוכנה ייעודית שיודעת לדבר עם ה-RSS). אם יש לך אתר שמתעדכן באופן שוטף, אז לשים בו RSS זה רעיון חכם (לא ממש צריך ללמוד את הנושא לעומק, זה אמור להיות יחסית פשוט).

בכל מקרה, לגבי כל התשובות לעיל - ויקיפדיה תתן לך עוד הרבה מידע.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות הענייניות

כמה עולה אתר למכירות פומביות בסגנון www.1buy1.co.il

?

פורסם

אלירן אתה לא יכול לבנות אתר איכותי לבד, יש הרבה אלמנטים שמתאימים לכל בעל מקצוע כגון:

1- גרפיקאי מקצועי לעצב את האתר.

2- מתכנת מקצועי

3- איש פלאש לתוכן פלאש באתר.

4- מתמחה בקידום אתרים.

5- לתחזוקה שוטפת וניהול האתר WebMaster.

תבחר את התחום שמדבר אליך יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים