עבור לתוכן

קיבלתי את ה HD4870 (+תמונות באיכות)

Featured Replies

פורסם

יש דרייברים רישמיים ל4850 ?

• תגובות 200
  • צפיות 18.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

יש דרייברים רישמיים ל4850 ?

מן הסתם..

קיבינימאט עם פנדה הכרטיס שלי כבר מוזמן לפני שבועיים והוא עדיין לא הגיע קיבינימאט איתם

התקשרתי יום שלישי לTMS לבדוק אם הגיע להם הכרטיסים למלאי, והם אמרו לי שכן אבל הם נגמרו (עוד באותו יום)

שאלתי אותם אם הם שלחו לי את הכרטיס והם אמרו לי שכן :)

ויום למחרת (אתמול) קיבלתי את הכרטיס..

TMS - זה החנות היחידה שאני קונה מימנה בגלל שקודם כל יש להם הרבה סבלנות והשירות שלהם הוא הכי טוב שראיתי!

^^

לא התכונתי להעליב!

ואם הבנת ככה, אז סליחה.

התכונתי, שנכון שאתה רוצה קרירות, אבל הכרטיס נועד לעבוד בטמפ' כאלו, זה בדיוק כמו שפעם היו מעבדים ש40 מעלות עבורם היה נחשב לוהט.

ואילו היום יש מעבדים שגם 60 נחשב בסדר גמור.

אותו הדבר פה, יש לו מעטפת חום כזאתי וצריכת חשמל וכו' שמאפשרים לו לעבוד בטמפ' גבוהה הרבה יותר מבלי שתהיה שום בעיה.

הדבר היחיד שאולי מפריע, זה שהחום מחמם את המארז שלך (ואז גם את המעבד וכו'), לכן חשוב מארז קריר וטוב עם סירקולציה טובה, חוץ מזה הכל נשמע לי מעולה :)

ותתחדש :xyxthumbs:

סבבה אחי, את זה הבנתי.. אבל אני לא רוצה שהכרטיס יהיה לי כמו תנור קטן (ניסיתי לגעת בוא והוא רותח), והוא סתם מחמם לי את החלקים האחרים.. בגלל זה אני מעדיף שהמאוורר יעבוד מהר יותר במנוחה.

אגב, שמתי יד מאחורי המארז (איפה שהכרטחס פולט אוויר) וזה היה כמו מזגן על חום !

הוא פולט חום בצורה מפחידה.

לא מומלץ לבעלי לב חלש xD

פורסם

מן הסתם..

איפה יש הורדה ?

באתר שלהם אין.

פורסם

כל כמה זמן מגיע משלוח של כרטיסים לחנות? כי אני מת כבר לקנות את הכרטיס הזה.

פורסם

בערך כל השבוע, יש פשוט תור של אנשים שהזמינו...

תזמין, זה יקח שבוע שבועיים מקס אני חושב

פורסם

מעניין למה יש יותר ביקוש בארץ

260GTX/280/4850/4870

צריך לעשות סקר שוק :)

פורסם

אני מתאר לעצמי שזה משהו כמו

4850 -> 4870 -> 280 -> 260

פורסם

מעניין למה יש יותר ביקוש בארץ

260GTX/280/4850/4870

צריך לעשות סקר שוק :)

בגלל שיחס העלות - תמורה שלהם מעולה.

פורסם

ואני עדיין חושב שעשיתי טעות כשקניתי 2 4870 במקום 4870X2 אחד

אבל מצד שני אני מחכה כבר בערך שנתיים +- אז אפשר לחכות עד סוף אוגוסט.....

או שלא......... :(

פורסם

יש ביקורות על 4870 במערך CF בGURU3D, הדבר האחרון שאפשר להגיד על מישהו שקונה כזה דבר שהוא עשה טעות!

מדובר פשוט ב"חייה רעה"

מריץ COD4 ב2560 על 1600 עם איזה 100 פרימים לשניה או משהו שהכל על הכי ULTRA שיש וכו', בקיצור מפלצת ביצועים מדהימה ;D

(וגם עולה הרבה פחות מ280GTX).

לדעתי NVIDIA אוכלת את הכובע עכשו, ברור לכולם מי מוכר יותר בכל השווקים, וברגע שיגיע גם ה 4870X2, אז אני לא רואה שום תשובה שיש ל|NVIDIA.

פורסם

אין ספק שנוידיה קיבלו בראש, אבל אני בטוח שהם לא ישתקו לנוכח הסדרה החדשה של ATI... נקווה שהם מתכננים משהו קטלני.

פורסם
  • מחבר

יש ביקורות על 4870 במערך CF בGURU3D, הדבר האחרון שאפשר להגיד על מישהו שקונה כזה דבר שהוא עשה טעות!

מדובר פשוט ב"חייה רעה"

מריץ COD4 ב2560 על 1600 עם איזה 100 פרימים לשניה או משהו שהכל על הכי ULTRA שיש וכו', בקיצור מפלצת ביצועים מדהימה ;D

(וגם עולה הרבה פחות מ280GTX).

לדעתי NVIDIA אוכלת את הכובע עכשו, ברור לכולם מי מוכר יותר בכל השווקים, וברגע שיגיע גם ה 4870X2, אז אני לא רואה שום תשובה שיש ל|NVIDIA.

איזה כיף שיש לי כרטיס כזה :)

במיוחד אחרי רצף של כרטיסי NVIDIA שהיו לי

4400MX

5500FX

7300GS

8600GT

פורסם

וואוו ההוטפיקס ממש סידר לי את הכרטיס, היו לי מלא נפילות וFPS די נמוך, אחרי ההוט פיקס הביצועים השתפרו כ"כ!!!

פורסם
  • מחבר

וואוו ההוטפיקס ממש סידר לי את הכרטיס, היו לי מלא נפילות וFPS די נמוך, אחרי ההוט פיקס הביצועים השתפרו כ"כ!!!

כמה אתה מקבל ב 3Dmark V

על perfomance ?

כי גם אני רוצה להתקין את התיקון החם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים