עבור לתוכן

אתרים חסומים

Featured Replies

פורסם

אין לי מושג מה הסיבה, אך לפתע פתאום אני מוגבל בכניסה לאתרים מסויימים.

לדוגמא: האתר של תיק דבקה, תפוז, מחלקת הפורומים של האתר הזה (שלכם. נכנסתי דרך מחשב אחר).

בטח יש עוד אתרים שעדיין לא גיליתי שהם חסומים בפני.

מה יכולה להיות הסיבה ואיך פותרים אותה?

פורסם

וירוסים\רוגלות, בדקת?

פורסם
  • מחבר

כן, בדקתי ונמצאו והושמדו 4 טרויאנים.

בכל מקרה איך מחזירים לעצמי את היכולת להיכנס שוב לאתרים החסומים לי.

זה אמור להופיע היכנשהו.... לא?

=========

אגב, ביטלתי את האנטיוירוס (קספרסקי) וחל שיפור קטן.

פתחתי משתמש נוסף (לא מוגבל) הפעלתי את הקספרסקי והכל בסדר,

הבעיה כנראה קיימת רק במשתמש שלי (הראשי).

פורסם

מה זה בדיוק חסומים / מוגבל בכניסה?

הדפים לא עולים? או שאתה מקבל הודעה כלשהי שהדף חסום מסיבה מסויימת?

תוכל בבקשה להעלות תמונת מסך כדי שנדע בדיוק על מה אתה מדבר?

פורסם
  • מחבר

לא מצליח להיכנס לאתר, מקליק על הקישור (מועדפים) ולא קורה כלום, אפילו לא הודעה, כאילו האתר לא קיים.

לפעמים אני מצליח להיכנס אך לא יותר מזה, לדוגמא: אני יכול להיכנס לאתר הזה אך לא יכול להיכנס לפורומים,

לשאר הקטגוריות אין בעיה, זה במקרה ואיכשהו מצליח להיכנס ב'טעות'.

כרגע אני נכנסתי לכאן עם המשתמש החדש שיצרתי ואו מהמחשב השני (רשת ביתית).

פורסם

הדרך הפשוטה היא למחוק את המשתמש שלך ולעבור לאחד אחר |:

פורסם
  • מחבר

הדרך הפשוטה היא למחוק את המשתמש שלך ולעבור לאחד אחר |:

זה היה בצחוק, נכון?

פורסם

קורה גם ב-IE וגם ב-FF ?

פורסם

זה היה בצחוק, נכון?

לא.

אם אין לך שום בעיה במשתמש חדש שאתה פותח, אני לא מבין את הבעיתיות בלעסור אל משתמש חדש באופן קבוע (תגבה את כל מה שאתה צריך מהמשתמש הישן ותעבור אליו).

אני לא יודע מה גרם לזה, אבל ניתקלתי הרבה פעמים בכל מני דברים מוזרים שהשתנו ב-gpedit של המחשב לאל שום סיבה ברורה, יכול להיות שזה קרה גם פה ואחת ההרשאות איפה שהוא השתבשה.

פורסם
  • מחבר

לא.

אם אין לך שום בעיה במשתמש חדש שאתה פותח, אני לא מבין את הבעיתיות בלעסור אל משתמש חדש באופן קבוע (תגבה את כל מה שאתה צריך מהמשתמש הישן ותעבור אליו).

אני לא יודע מה גרם לזה, אבל ניתקלתי הרבה פעמים בכל מני דברים מוזרים שהשתנו ב-gpedit של המחשב לאל שום סיבה ברורה, יכול להיות שזה קרה גם פה ואחת ההרשאות איפה שהוא השתבשה.

אבל לא מדובר בחסימה גורפת, אלא בכמה אתרים בלבד.

עכשיו אני נזכר בעוד משהו, בגלל שהחלפתי לפיירפוקס 3 יש לי בעיה (זמנית?) לראות וידיאו באתרים, כמו באתרי חדשות,

לכן את כוכב נולד 6 אני רואה דרך IE, איתו אין לי בעיה עם וידיאו באתרים, בכל אופן נזכרתי שהיה ניסיון 'חטיפה' של האתר

וקספרסקי התריע על כך, לא זוכר מה קרה, אבל מאז אני לא יכול להיכנס יותר לאתר של קשת.

הדפדפן הראשי שלי הוא פיירפוקס, לכן אני מתרכז בו ואיתו יש לי בעיה להיכנס לאתרים מסויימים.[br]פורסם בתאריך: 29.06.2008 בשעה 16:39:49

קורה גם ב-IE וגם ב-FF ?

כן

פורסם

תנסה להסיר ולהתקין מחדש את ה-FF.

פורסם
  • מחבר

הסרתי את FF וגם את IE

התקנתי מחדש את FF3

בנוסף הסרתי לחלוטין את קספרסקי.

עדיין אותה הבעיה. :bash: :bash:

זה חייב להיות מוגדר היכנשהו....

פורסם

אני הייתי מסיר לחלוטין את ההתקנה של חבילת ההגנה שלך (האנטי וירוס)

מפעיל מחדש את המחשב

מבצע את האיפוס שמתואר כאן (כולל ההפעלה מחדש תוך כדי התהליך הזה)

מנסה לגלוש > אם תקין, אז מתקין שוב את חבילת ההגנה ובודק שוב.

פורסם
  • מחבר

Kidney_stonE, לא נראה לי שאני הולך לעשות את זה, בכל אופן תודה.

אם כבר, אז אנצל את המצב לפרמט ולהתקין הכל מחדש, גם ככה המערכת קיבלה מימדים של מפלצת.

בכל מקרה, הייתי רוצה לדעת אם קיים קובץ שהיה בשימוש במערכות הפעלה קודמות, אני מתכוון למשהו כמו HOSTS,

שם היתה רשימת כתובות שחסומות, אולי היום זה מופיע בשם אחר ואו במקום אחר (זה היה תחת המחיצה הראשית C).

על אף ולמרות שאני מתכוון לפרמט (גם מתוך ייאוש) מאד הייתי רוצה לברר אם ניתן לגלות מה הסיבה ולא השערה.

בכל אופן, רב תודות על העזרה ובתקוה שימצא מישהו המכיר ויודע את שורש הבעיה ופתרונה, אין ספק שאת הפתרון

אשמור במועדפים תחת אותיות 'קידוש לבנה'. 8)

פורסם

c:\windows\system32\drivers\etc\

כבר די מזמן שהרושעות למינהן לא מתעסקות בקובץ HOSTS כי זה כל כך קל לזיהוי ותיקון. מה גם שקובץ HOSTS שהושחת ע"י רושעה לא יחסום אתרים, אלא יפנה אותך לאתרים אחרים (בדר"כ נוגועים ברושעות נוספות), לכן רוב הסיכויים שזה לא יעזור לחפש שם.

רוב הסיכויים שמה שקרה הוא שהרוגלות/רושעות שהיו לך במערכת הכניסו את עצמם לSTACK תקשורת של המערכת הפעלה, כלומר כל פעולת תקשורת תעבור דרכם.

אם יש בעיה איתן (לא תמיד הן כתובות כ"כ טוב) אז קורות בעיות כמו שאתרים מסויימים לא עולים. להסיר את הרושעות האלו לא תמיד יספק פיתרון ולפעמים יחמיר את המצב, זאת כיוון שהן נתקעות כ"כ חזק שם שהרבה "שאריות" שלהן נשארות אחרי הניקוי.

מה שעושים ע"מ לתקן את זה, זאת הפרוצדורה שKidney_stonE קישר אליה.

הייתי אומר שזאת הבעיה ב99%... והאמת, אין לך יותר מידי מה לעשות ע"מ לבדוק את הנושא יותר לעומק.

לפרמט זה רעיון טוב, חשוב מאוד לא להתחבר לאינטרנט לפני שיש חומת אש פעילה על המחשב, ולבצע את כל העידכונים למערכת כצעד ראשון אחרי החיבור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים