עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

הי, קניתי היום את המשחק(לצערי אני צריך לחכות 72 שעות עד שיאשרו לי את הקנייה מעבר לאקט1), ורציתי לשאול מהי הדמות הכי מומלצת? בעיקר בשלבים היותר מתקדמים של המשחק (+Nightmare) ומהם בעיקרון היתרונות והחסרונות של כל דמות?

• תגובות 2k
  • צפיות 543.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה נושא מאוד מאוד מאוד מורכב. קשה מאוד לענות עליו בקצרה לכן אני מציע לך להיעזר קהילה של דיאבלו III בפורום שלהם.

אבל, אם בכל זאת אתה מחפש תשובה אז היא פשוט - כולם. זה תלוי לגמרי בך. כל הדמויות מאוזנות בחלקים המיוחדים שלהן

פורסם

מסכים עם זה שמעלי, TL1 פשוט לא היה טוב. היה חסר לו משהו. מאז DIABLO הקודם הרבה חברות ניסו לפתח משחקים על אותו העקרון ולטעמי כולם נכשלו.

שכחת על Titan Quest? זה קלון מדהים של DIABLO? עדיין כייף לשחק בו.

פורסם

לדעתי TORCHLIGHT 2 יהיה מצוין, אהבתי מאד את הראשון למרות שבגלל המגבלות שלו הוא לא היה מגוון מספיק ואת זה השני הולך לתקן.

לא אהבתי את מה שעשו בדיאבלו 3 ולדעתי TORCHLIGHT 2 ממשיך בדרכו של DIABLO 2 מבחינת המשחקיות וגם עולה שליש מדיאבלו 3 וכולל מצב OFFLINE

TITAN QUEST אמנם היה גדול ומעניין למדי (לא סיימתי אותו עדיין) אבל פחות כיפי מבחינת הקרבות בעיקר לעומת TORCHLIGHT שהרגיש דינמי ומגניב יותר (וגם הקטע עם חיות המחמד פשוט גאוני).

פורסם

בליזרד גובה אחוזים ב-AH הרגיל?

כי שמתי לב שתמיד כשאני מוכר משהו אני מקבל פחות זהב ממה שאני אמור.... :nixweiss:

פורסם

הם לוקחים 15% מכל מכירה, הגנבים ...

:)

פורסם

אני גם לא הבנתי מה משמעות המס הטיפשי הזה, גם בWOW, הרי הם לא הולכים להרוויח מזה שיש להם מס-כי זה כסף וירטואלי. אז המשמעות של זה, איזה מין איזון כלכלי. לא ברור בכלל.

פורסם

זה שם כדי למנוע אינפלציה, בדיוק כמו מחיר לתיקונים.

פורסם

זה שם כדי למנוע אינפלציה, בדיוק כמו מחיר לתיקונים.

:lol:

אתה צוחק נכון?

בכל יום שעובר נכנס למשחק כמות הזויה של "כסף".

לדעתי הם עשו את זה בשביל שלא תשאל יותר מדי שאלות על ה-RMAH.

שם הם לוקחים אחוזים מהכסף האמיתי שלכם.

מי יודע אם הדברים שנמכרים שם בכלל לא של בליזארד וכל הכסף הולך אליהם.

פורסם

לא אני ממש לא צוחק , זה בדיוק מה שאמרתי וזה על מנת למתן אינפלציה ולשמור על ערך הכסף.

פורסם

גם בדיאבלו 2 זה היה ככה..

כאשר מכניסים תמיד כסף למערכת - חייב דרך ליציאה של כסף.

פורסם

הכסף שאנשים מחזירים למשחק בחודש הוא זניח לעומת הכסף שנכנס בדקה.

בגלל זה אין ערך לשום דבר ב-AH.

וככל שהמשחק יתבגר המצב רק יתדרדר.

אני בכל אופן מאוכזב מבליזארד. ההחלטות שלהם בשנים האחרונות הפכו לחמדניות.

מדיאבלו אני מאוכזב כי המשחק לא מהנה כמו שחשבתי שהוא יהיה.

פורסם

יש גם כמות לא מבוטלת שיוצאת מהמערכת כאשר מוכרים זהב תמורת כסף וכאשר אנשים מפסיקים לשחק, אם הם ייראו שהאינ פלציה משתוללת הם יוסיפו עוד gold dumps אבל בכל מקרה להגיד שהמחירים לא הגןוניים זה בדיחה, פעם אחרונה ששיחקתי נשק 1 handed עם 700 נזק עלה מיליון ועכשיו הוא לא שווה כלום, הדברים הפחות נדירים יורדים בערכם והדברים היקרים באמת הם מאד מאד נדירים.

פורסם

להגיד את האמת גמרתי את המשחק בנורמל, ואפילו אין לי חשק לגמור אותו ב NIGHTMARE...מאמץ יפה של בליזארד אבל כמו שחששתי-תסמין WOW ו STARCRAFT2.

כיף בהרצה ראשונה ואחרי זה מרגיש כמו ללכת לעבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים