עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

למי שעדיין משחק בעלילה יש שיפור?

• תגובות 2k
  • צפיות 543.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מי שעדיין משחק בגרסה הרגילה יקבל חלק מהאייטמים החדשים (ציוד, לא gems), איזונים ושיפורים לקלאסים קיימים (לא מונק וויזארד כנראה). לצערי זה באמת פשוט של RoS או לא להיות, המשחק נהיה מהנה ופתוח יותר משמעותית. חבל שלקחו שנתיים לדבר הזה לקרות. והקלאס החדש של ה-Crusader מרהיב.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

חברים

מישהו יודע מתי אמור לצאת PATCH 2.1

מישהו הבין מה התוספות יתרמו הכוונה ל

GREATER RIFI , SEASON , THE VALUT

?

פורסם

איפה שקראת על הדברים האלה אין מידע?

בקצרה,

Vault זה שלב מיוחד שאפשר להכנס אליו אם נופלים על גובלין נדיר שפותח לשם שער. שם מחכה כמות יפה של כדים מלאים בכסף ובוס שיפיל גם הוא המון.

עונות זה דבר חדשות שיתחיל בו יתאפשר לשחקן לפתוח דמות חדשה מ-0, אפילו בלי פראגון ולהתחרות בדירוג עם אחריות

איזה דירוג? דירוג של Greater rifts. ה-Grifts הם בעצם Rifts שמדורגים לפי רמות. עוברים רמה 5 נניח, ואם עושים את זה במגבלת הזמן מקבלים מפתח לפתיחת Grift גבוה יותר. ככל שעושים את זה מהר יותר, המפתח יהיה גבוה יותר.

יש עד 100 דרגות כש-25 הוא בערך ברמה של Torment 6.

פורסם

פאטצ 2.1 כנראה ייצא השבוע או שבוע הבא.

אגב, מי מתכוון לשחק בseason ועם איזה קלאס?

פורסם

בודאי שיש, למישהו זה לא היה ידוע? בראיון שהתקיים לפני כ-10 ימים זה צויין. אני כבר מוכן לטלאי.

פורסם

אמרו שבתקווה יהיה עד סוף החודש, לא אמרו בוודאות. לא משנה, העיקר שייצא.

פורסם

לא ממש התכוננתי.

שיחקתי קצת בPTR, הבאתי את הDH שלי ל70 (רק אם אני אחליט לקפוץ על הbandwagon..) ועקבתי אחרי ההבילדים החזקים. מעבר לזה לא ממש השקעתי.

אתה מתכנן לשחק בseasons?

פורסם

לא, אין סיכוי. לפחות לא בהתחלה.

כרגע, אין שום דבר שמושך אותי ב-seasons. מי שאוהב אתגרים בזמן קצוב, שיהנה. לי מתחילת 2.1 תהיה רשימה ארוכה של חפצים להשלמת כל הבילדים שאני יכול להשתמש בהם ב-T6 ומעבר.

אחרי מלחמת התשה של קהילת הויזארד מול בליזארד, קיבלנו מה שרצינו. הקלאס עם הכי הרבה תצורות אפשרויות ל-T6.

פורסם

נו אז המאבק הסתיים בהצלחה?

מצד שני, WD קיבלו די הרבה נרפים וכרגע בתחתית הרשימה. לא שזה כזה אכפת לי אבל מצחיק שככה הגלגל מסתובב.

אני מאמין שאני אשחק בעונה (שאגב, מתחילה ביום שישי בלילה). סתם כי זה שינוי מרענן. אני חושב שאני אלך על crusader רק כי הlegendary שלו נראה הכי שווה, אבל עוד לא החלטתי.

מה לגבי הhellfire amulet? עשית farming לחלקים?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מאיפה כדאי לקנות את ה-ROS?

יש אתרים שהם יותר זולים?

לא כל כך הבנתי איך זה הולך ואיך זה הגיוני שבליזארד מוכרים את זה יותר יקר

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

דיאבלו 3 וROS כרגע בBATTLE.NET ב19.99$ כל אחד.

פורסם

זה אני או שהמשחק ממש לא מאתגר? חזרתי עכשיו לשחק אחרי הפסקה ארוכה ואין אפילו שמץ של קושי. אני משחק על HARD שזה הכי גבוה שאפשר להעלות בלי להתחיל משחק חדש ואפילו הבוסים של סוף השלב לא מהווים אתגר מינימלי. אני משחק בWIZARD אגב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים