עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

תודה רבה ;)

• תגובות 2k
  • צפיות 543.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכתבה לא מחדשת שום דבר חדש...

אוף.. המשחק פשוט לא כיפי כמו 2.. פעם בשבוע - שבועיים, אני נכנס. מביא שעתיים משחק וזהו.

סהכ"ל יש לי דמות אחת עם פארגון 30..

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

שאלה חברים

יש אפשרות לשחק חינם ב DIABLO 3

כלומר גירסה חינמית כזאת שמופצת על ידי BLIZZARD

האם היא מוגבלת בזמן משחק או ל LEVEL שניתן להגיע אליו

?

תודה לעונים

פורסם

אזהרה!

הם בחרו להפסיק את זה בשלב שעוד נחמד ואתה מתלהב. אחרי זה, מהר מאוד הכיף יורד. גם אם תשרוד את ההרצה הראשונה ואת השנייה בשלישית וברביעית כבר תרגיש את זה.

זה המחשק האחרון ששיחקתי ואחריו אשכרה פרשתי ממשחקי מחשב, קניתי עוד כמה אך אף אחד לא החיזק מים. האחרון שקניתי היה חיטמן ושם שרדתי שלושה שלבים עד שאמרתי מספיק.

בליזרד בזמנו הפכו אותי לגיימר, בליזרד גם חיסלו לי את האהבה למשחקי מחשבץ

פורסם

האחרון שקניתי היה חיטמן ושם שרדתי שלושה שלבים עד שאמרתי מספיק.

בליזרד בזמנו הפכו אותי לגיימר, בליזרד גם חיסלו לי את האהבה למשחקי מחשבץ

מה זה חיטמן, היטמן של רוסים? =)

יש לדיאבלו 3 מין תופעה כזאת שמלא אנשים משחקים, ואותם אנשים גם מקטרים על המשחק. על הדמות העיקרית שלי יש לי מאה שעות בערך, ומכרתי מספיק חפצים שיצא שהמשחק היה בחינם וקניתי גם את ההרחבה של סטארקרפט. נראה לי יותר שווה מאיזה קול אופ דיוטי שמשחקים 10 שעות ועולה 60 דולר.

גם דיאבלו 2 לפני ההרחבה היה מעפאן, דיאבלו 3 מאוד השתפר מאז ההשקה, וכש PVP , ITEM BALANCE יגיעו בקרוב, הוא יהיה אפילו טוב יותר. וזה לפני דיבורים על ההרחבה.

לדעתי, משחק מעולה.

פורסם

אני כבר לא משחק אז מותר לי לקטר.

זה שאחוז מסוים של שחקנים הצליח להרוויח כסף זה נחמד ויפה (זכור לי שהיה אחד שמכר את הנשק הכי טוב במשחק בכמה אלפי דולרים.

אני לא זוכר מה ההרחבה של דיאבלו 2 הוסיפה אני רק זוכר שבדיאבלו 2 מעבר לגרפיקה יפה (ולא מצועצעת) היה עורך מפות רנדומאלי וזו אחת הסיבות שלא היה נמאס לשחק.

לבטל את זה ולתת בחירה של 3-4 מפות (וזה עוד במקרה הטוב) זו יריקה לפנים

איפה אתה חי? ה-PVP יצא כשרק קניתי את המשחק והוא גרוע..

פורסם

כיום אין PVP במשחק, אז אין לי מושג על מה אתה מדבר. יש מפה אחת שאתה יכול "להתאמן" אבל זה ממש לא ה PVP של המשחק. גם ב D3 יש מפות רנדומליות. מצטער לשמוע שירקו לך בפנים.

בכל מקרה, אני אישית נהנה מהמשחק. לא הבנתי איך משחק כלשהוא, גרוע ככל שיהיה (ו D3 לא גרוע) יכול "לחסל לך את האהבה למשחקי מחשב", אבל בסדר.

פורסם

לא חושב שיהיה יותר מזה pvp

איזה מפות רנדומליות בדיוק? (אלא אם כן התווסף משהו בחודשיים האחרונים)?

יש לך 2-3 מפות (וגם לא בכל מקום) ובכל מפה במקומות מוגדרים מראש יש לך משימות צד.

למבוכים עצמם יש רנדומילזיצה יותר גבוהה של 3-4 מפות ולפעמים שינויים מינוריים. אתה עדיין מרגיש שאתה מש חק באותה מפה שוב ושוב.

אתה רוצה להגיד לי שלאחר 100 שעות משחק אתה לא יודע בדיוק לאן ללכת ומה לעשות?

את המחשקים שהכי חיכיתי והכי אהבתי היו של בליזארד. כאשר יצאו הביקורות הראשונות וכולם דיברו עד כמה המשחק גרוע (דבר אשר בליזארד עצמה הודתה בכך) אני לא הקשבתי להם ושדרגתי כרטיס מסך ולבסוף גם קניתי את המשחק. בליזארד החלו גם להתייחס בצורה דרקונית לקהילה שלהם והרבה בקשות פשוט נענות "בעיה שלכם, תחיו עם זה". בחיי שהייתי מעדיף הרחבה חדשה לדיאבלו 2 על פני דיאבלו 3.

אני לא יודע אם זה הגיל כבר אבל נעלם החשק לשחק. לראיה, לא טרחתי לשחק בהרחבה שיצאה לסטארקראפט...

פורסם

האמת שזה אחלה משחק

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ח'ברה אני תקוע בקרב מול השד הגדול BELIAL ( זה כנראה הקרב הסופי של ACT II )

הוא מכסח אותי ללא בעיה

אני על NORMAL

באיזה רמה + ציוד כדאי להגיע להילחם מולו

אני ברברי רמה 25

יש טיפים , יש ציוד מומלץ לבוא מולו ?

תודה לעוזרים

פורסם

לפי מה שאני זוכר אתה ברמה סבירה מולו. בעקרון הוא לא כזה קשה, פשוט צריך להכיר את ההתקפות שלו.

אני מניח שהשלבים הראשונים לא עשו לך בעיות (שלב ראשון מול הנחשים, שלב שני מולו מוחלש), השלב השלישי הוא הבעייתי אבל תמיד תסתכל על הרצפה לראות איפה הוא יפגע. לוקח קצת זמן להכיר את זה אבל אפשר בקלות להגיע למצב שבו אתה לא נפגע אפילו פעם אחת.

אם בכל זאת אתה רוצה להתכונן יותר טוב, תקנה boots עם bonus movement וציוד עם all resists + health.

בהצלחה!

פורסם

תודה Spacecowboy

שפרתי קצת ציוד ואחרי כמה נסיונות הצלחתי

מקווה שילך לי טוב יותר בבוסים הבאים אחרת אני אבוד

יש טיפים טובים להשגת GOLD ?

תודה שוב

פורסם

לאמר את האמת, כבר הרבה זמן לא שיחקתי אז אני לא יודע מה מצב הכלכלה בימנו. פעם היה אפשר לעשות כסף טוב (גם אמיתי) עם הauction house. היום אני מאמין שזה הרבה (הרבה!) יותר קשה.

בכל מקרה, בדרגות הנמוכות ולפני שאתה מגיע לinferno, פשוט תשחק את המשחק. אם חסר לך כסף, תרים כל נשק שהוא כחול ומעלה ותמכור לvendor. אם עדיין אתה חסר לך, תחפש gear שיש עליו bonus gold, magic find ואו pickup radios. זה יעשה לך את החיים יותר קלים.

כמו כן, תמצא לעצמך קסדה טובה עם socket ותשים את הruby הכי טוב שאתה יכול להרשות לעצמך. זה יתן לך bonus xp שיעזור לך לעלות דרגות מהר יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים