פורסם 2008 ביוני 2617 שנים המקבילה מסוברו יכולה להיות גם האימפרזה, בנוסף B4שנדמה לי נחשבת יותר אוטו מנהלים. (או לפחות במחיר של אחת...)בכל אופן, אכן אוטו מעולה.ה-B4 החדשות (04-03+)כוסיות-על.גם האימפרזות לא רעות בכלל.עוד כמה זמן רישיון? או שכבר יש?
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים הרבה...טוב די השתלטנו לו על התראד, יותר מדי הודעות...בוא נמשיך תשיחה בפרטי... כדי למנוע אזהרות והכל אתה יודע...חח הגענו מרמקולי של לוג'יטק למכוניות של סובארו...
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים חחח. נסכם, שיקנה את ה-X23 בלי להסתבך יותר מדי. אם אתה מעוניין להמשיך: איסיקיו: 6232173 מסן: bmw470@nana.co.il לבחירתך. אגב, ההצעה שלי עדיין תקפה.
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים אני רק רוצה למצוא ביקורת כלשהיא על הרמקולים לראות אותם מכל הכיוונים וזה, לא לקנות חתול בשק עריכה : אחרי שאני אמצא כמה תמונות מכל הכיוונים אני כנראה אלך עליהם
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר Daniel קראתי מלא תגובות על הX-540.. ביוטוב, במלא אתרים.. וכולם משבחים את הרמקולים..הבעיה היחידה היא - הרמקולים האלו מכוערים בטירוף לדעתי :] עיצוב מרובע מדייאם הייתי קונה מיקרולאב זה רק בגלל הסיבה הזאת. הבעיה היא שלא מצאתי הרבה סקירות על הרמקולים שלהם למרות שהם נראים דיי טוב =\מקסימום נלך על הX-540..
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר חחח מה ???לא הבנתי ..דברו איתי בלינקים מה אתם מדברים איתי בקודים.. חפש פה חפש שםאם מצאתם משהו שימו לינק:]
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר חחח מה אתה מחפש? תגובות על הX540? כי אם כן לא שמעתי משהו רע על זה.. רק דברים טובים.. חוץ מזה שלדעתי זה מכוערלגבי מחירים זה הכי זול שמצאתיhttp://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=506לגבי המיקרולאב.. לא מצאתי כלווווום :]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.