פורסם 2008 ביוני 2517 שנים חשוב שיהיו באסים טובים.. כי לדוגמא לרמקולים 5.1 שיש לי עכשיו של genius.. אני יכול להגיד על הסאבוופר שלי שמה שהוא מוציא זה רק רוח.. אין באסים בכללככה שחשוב שיהיו באסים טובים :]ואם אפשר שהרמקולים לא יהיו כאלה מכוערים כי בכל זאת זה נמצא בחדר שלי שחבל לי שהוא יראה מכוער בגלל הרמקולים :]תודה מראש
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים מחבר אין מצב לקבל פה תשובה? נראה לי פעם שלישית שאני פותח פה אשכול ואף אחד לא עונהסך הכל אני צריך שמישהו שיש לו רמקולים 5.1 במחיר הזה ימליץ לי על הרמקולים שלו או על רמקולים שהוא מכיר
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים אני לא חושב שעושים לך דווקא.גם אסור להקפיץ אם לא עברו 24 שעות.וגם פורום אודיו גם ככה לא כ"כ פעיל.בכל מקרה אם תוסיף 50 שקל תוכל לקנות את הX540 שהם טובים.http://zap.co.il/model.asp?model_id=574418[ממליץ]ואם לא תיקח את הX530 שהם הקודמים של ה540.
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים מחבר ל-Henz - חיפשתי בזאפ את הרמקולים האלו, לא מצאתי.. אגב אני מחפש רמקולים 5.1ולתומר - איך הבאסים בX540 יש לך מושג? חשוב לי הבאסים. לפי התגובות באתר זאפ נראה כי הרמקולים טובים למרות שהם נראים ממש ישנים כאילו הפסיקו לייצר אותם בתקופת המנדט
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים ל-Henz - חיפשתי בזאפ את הרמקולים האלו, לא מצאתי.. אגב אני מחפש רמקולים 5.1http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=451497
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים לא יצא לי לשמוע אותם. אישית הייתי מעדיף ללכת על ה-X540 שהוכחו במספר ביקורות כסט מצויין ביחס למחיר.
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים ל-Henz - חיפשתי בזאפ את הרמקולים האלו, לא מצאתי.. אגב אני מחפש רמקולים 5.1ולתומר - איך הבאסים בX540 יש לך מושג? חשוב לי הבאסים. לפי התגובות באתר זאפ נראה כי הרמקולים טובים למרות שהם נראים ממש ישנים כאילו הפסיקו לייצר אותם בתקופת המנדטלי יש 530X והבאס מצויין! לא מזייף, באס נקי ואיכותי... אם יש לך כסף לקנות 540X ממליץ לך (אני משאר שהם יותר טובים מ-530X).אני מאוד מרוצה מהם... עוצמתיים, איכות קול מצויינת, ובאס שכל מי ששומע אותו לא מאמין שהוא יוצא מהסאבוופר שבא איתם כי הוא נראה קטן יחסית לקול שהוא מפיק...בקיצור ממליץ! שווה כל אגורה!! מקווה שעזרתי!ד"א אם אתה שם אותם בחדר יחסית גדול ממליץ לך לקנות כבלים כי הם לא כל כך ארוכים... אבל תשים לב שאתה קונה כבלים איכותיים וביחוד על זה אל תתפשר!איכות הכבל מן הסתם משפיעה על איכות הסאונד...
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים שמע, בתקציבים האלו, יש למיקרולאב בערך מקביל ללוג'יטקX530- המקביל זה M960X540- X23בשני המקרים, המיקרולאב עדיפים...עם ה 540 עדיפים ועוד איך, אבל ה 540 גם סט מעולה, לכן אין מה לחשוש לקחת אותו אם אתה חובבי לוג'יטק או משהו כזה...אבל ה X23 יותר טובים...במקרה של X530, אין מה לדבר...הרמקולים הכי זבל ששמעתי יחסית למחיר שלהם, ה M960 עדיפים עליהם פי כמה וכמה, ואפילו בערך משתווים ל X540...לכן זה בזבוז ללכת על לוג'יטק.בקיצור, קח X23...
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים אתה שמעת אותם לעומת M960?כי אני כן, וזו הדעה שלי...אולי לעומת סטים זולים יותר, הם יותר טובים(חוץ מהמיקרולאב , שיותר זולים מהם והרבה יותר טובים)
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים גם חבל לבזבז לא?תחשוב על זה קצת, ממש חבל שתתחרט אח"כ...גם ל X23 יש שלט אלחוטי וחוטי, יתרון ענק!ולדעתי העיצוב שלהם הרבה יותר יפה מהלוג'יטק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.