עבור לתוכן

לאיזה חברות יש שרות לקוחות טוב במסגרת האחריות

Featured Replies

פורסם

שלום, הייתי רוצה לדעת אחת ולתמיד למי מהחברות הבאות יש אחריות ושירות לקוחות טובים כדי שאני אבחר נייד שאוכל לישון בשקט בלילה ומי הוא נותן האחריות.

Dell

Toshiba

Asus

Gigabyte

Hp (אני אפילו לא רציתי לרשום)

אם יש המלצות נוספות לשירות טוב כמובן אני אשמח לשמוע!

תודה.

פורסם

כולם פחות או יותר אותו הדבר.כ"א יוכל להגיד דברים רעים על כל ש"ל של כל חברה.

פורסם

סיבה מיוחדת שלא הכנסת את לנובו כחלק מנותנות השירות?

פורסם
  • מחבר

חברים אני זה ששואל את השאלה לאיזה חברות יש ולאיזה אין שירות טוב, לא רשמתי פה רשימה של נותני שרות אלא סתם דומאות של חברות שאני מכיר.

ולכן הייתי רוצה לדעת מי טוב יותר ומי פחות למשל HP נחשבים גרועים.

אפשר אולי לתת להן ציונים נגיד מ 1 עד 10.

וכמובן אפשר להוסיף כל חברה אחרת שלא רשמתי.

שוב תודה לעוזרים.

פורסם

זה בידיוק העניין הוספתי לך את לנובו שנחשבת שנותנת שירות טוב (IBM)

פורסם

HP לא גרועים, HP איומים. אם אני שולח מחשב למעבדה של HP אין מצב שהוא יוצא משם בפחות מחודש ואני מדבר על תקלה שטותית כמו החלפת זיכרון. פעם אחת הם אפילו הצליחו לאבד מחשב נייד של לקוח. איך אני לא יודע, אבל הצליחו. לקח להם חודשיים למצוא אותו.

פורסם
  • מחבר

OK אז יש לנו את הראשון

HP ציון 1 מתוך 10

מה עם:

Dell

Toshiba

Asus

Gigabyte

Lenovo

וכו'

פורסם

שוב,לכ"א יהיה נסיון מר או נסיון חיובי עם נותן שירות,לא מאמין שתצליח לגבש דעה נחרצת.לי יש רק מילים טובות להגיד על HP,ועל מפעיל(טושיבה) רק רעות.

פורסם
  • מחבר

תמיר אני מבין אותך אבל בכללי תמיד אפשר להבדיל בין חברה אחת לשניה, כמו איזה חנות עדיפה KSP או מרדנית וכו'

תמיד יהיו כאלו שיצאו מרוצים ממקום שהרוב לא מרוצים אז בכללי כמה שזה קשה אני די בטוח שניתן לגבש דעה כוללנית על נותני שירות

למשל אחרי קריאה בפורום הזה וברשת בכלל הבנתי ש IBM/LENOVO נותני שירות מעולה.

שוב ברור שאין דעה אחת ברורה, אבל אני מחפש את הדעה הכוללנית.

אני מקווה שאולי אני בסופו של דבר הצליח לקבל תשובה, ולהיות מאלו שיצאו מרוצים משירות של חברה שנחשבת יחסית איכותית, ולא להגדיל את הסיכויים לצאת מאוכזב.

דוגמאות ל HP

http://tluna.nrg.co.il/companies/company.asp?CompanyID=331

http://www.yedid.org.il/NewspMain.asp?id=63

תודה

פורסם

ל-IBM/Lenovo צפוי להיות השירות הטוב ביותר בארץ, ואולי גם ה-"אמריקאי" ביותר - לטוב (הלקוח במרכז), ולרע (מדיניות נוקשה).

ומצד שני, לא הייתי כה נחפז להמליץ על תוצרת HP... לפחות עד שאווכח שהם עברו שינוי גישה יסודי.

פורסם

האם במסגרת האחריות והשירות המדובר מחשב בן שבועיים שהוחלפו לו כונן קשיח וצורב זה סביר?

האם חברה כזאת אמורה או חייבת לתת מחשב חדש? ואני מדגיש..מחשב בן שבועיים ופחות. למה אני שואל? כי חבר שלי קנה מחשב (כרגע לא אציין את הדגם ואת נותן השירות) אבל יש לו ויכוח סוער והוא דורש מחשב חדש ולא מחשב מתוקן, לדעתנו המחשב הגיע DOA.

חשוב בדיון החשוב הזה לציין מי היבואן הרשמי של כל מוצר והאם הוא נותן את השירות או מעבדה מטעמו. ככה נוכל באמת לסווג ולקטלק את היבואנים ונותני השירות ואולי אף מנהלים ינעצו זאת בכותרת הראשית.

פורסם

אם זה רק כונן קשיח וצורב, זה בפירוש לא DOA, ואין עילה להחליף את כל המחשב, שכן מדובר ברכיבים הנשלפים ומוחלפים בקלות, ללא כל השפעה על שאר המחשב.

אם בא להם לצ'פר אותו במחשב חדש, זכותם, אבל לא חובתם.

מצד שני, אם מדובר בבעיה יותר חמורה (נניח בעיית מתחים בלוח האם שדופקת את הרכיבים), אז הבעיה הזו תחזור שוב, ואז כן אפשר לדבר על מחשב לא תקין לחלוטין. מה שכן, החלפת לוח האם כולו גם ככה שקולה להחלפה של כל המחשב פחות או יותר, כך שיש פה ויכוח סמנטי בלבד.

פורסם

כונן קשיח דפוק וצורב דפוק זה DOA בודאות, וזה חלק מהותי במחשב, לכן במקרה כזה יש להחליף את המחשב ללא כחל וסרק.

לפי טענתך גם לוח אם זה נשלף, מסך הוא גם נשלף..ורק הרכיבים המולחמים הם בלתי שליפים.

אינני מכיר את הסיפור שצויין, אבל כונן קשיח אינו מאפשר למחשב לתפקד כראוי, אם בכלל שלא לדבר על כונן שאינו מסוגל לבצע כל עבודה.

בהנחה באמת שהמחשב בין כשבועיים חברה/חנות אמינה מחזירה את המחשב לספק המורשה ומחייבת אותו לזכות אותו במחשב חדש.

לצורך הדיון: האם אתה כלקוח שהוחזר מחשב כזה מתיקון ( ואני מקווה שהחנות או מי שמדובר שלח את המחשב למעבדה המרכזית) ויגידו לך שהוחלף כונן קשיח וצורב היית מקבל את המחשב הזה?

אבל אני מסופק אם תשובתך תהיה כנה כי משום מה נראה לי לפי תשובתך שאתה נגוע באינטרס, ודווקא אני כנציג חנות הייתי נלחם עם המשווק על מחשב חדש!

פורסם
  • מחבר

מה לגבי גיגהבייט שהשרות הוא דרך מור לוי אם אני לא טועה.

איך השרות? יש למישהו ניסיון?

פורסם

ל-IBM/Lenovo צפוי להיות השירות הטוב ביותר בארץ, ואולי גם ה-"אמריקאי" ביותר - לטוב (הלקוח במרכז), ולרע (מדיניות נוקשה).

בבקשה:

*קישור הוסר*

תקלה חומרתית בחיבורי מסך ללוח כנראה, אבל העיקר שמחלצים מערכת הפעילה מחדש ועוד מחייבים את הלקוח על רשיון חדש למערכת או התקנתה מחדש למרות שבעצם יש לו את השיחזור בחלק המגובה על הדיסק שלו. כמובן שאחר כך גם מחייבים אותו, ואחר כך גם לא מתנצלים ולא מזכים כאשר מסתבר שהתקלה חומרתית בכלל.

אולי המנהלים של HP עברו לנהל את השירות של לנובו :D?

כונן קשיח דפוק וצורב דפוק זה DOA בודאות, וזה חלק מהותי במחשב, לכן במקרה כזה יש להחליף את המחשב ללא כחל וסרק......

אם המחשב הגיע ללקוח כאשר הכונן תקול, המוכר צריך לדאוג להחלפה במחשב אחר ולא לשלוח את הלקוח להתמודד עם השירות.

אם הכונן הפסיק לעבוד בתוך תקופת האחריות, גם אם רק שבוע לאחר הרכישה, חייב נותן השירות הנותן את האחריות לתקן באופן סביר (להחליף כונן בן שנה וחצי ששופץ זה לא באופן סביר, להחליף כונן חדש לחלוטין זה בהחלט סביר) ורק אם לא יעשה זאת בזמן סביר חובה עליו להחליף במכשיר חדש. המוכר חייב לתת ללקוח שירות העברה לנותן השירות, במסגרת האחריות, ולייצגו בפני נותן השירות/האחריות.

עד כאן חוק. מעבר לכך זו מדיניות של גישה ללקוח ובה, כלומר במה שתלוי ברצונו הטוב או בהיעדר רצון טוב, בעצם נבחן הספק ולא בחובתו על פי חוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים