עבור לתוכן

איזה סוג מסך יש ל-Dell 24 LCD 2408WFP HC Ultrasharp Black?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מסך 24 איכותי עם פאנל IPV ולא TN...מחיר בגבול ההיגיון עד 3500...

פורסם

2408WFP הוא בעל פאנל S-PVA

פורסם
  • מחבר

סבבה...ואיך הביקורות על המסך הזה? הוא טוב?

פורסם

מה השימושים שלך? בעקרון המסך הוא מסך מצויין למחירו...איכות טובה אבל יש כאלה שמתלוננים על בעיות INPUT LAG במשחקים מה שלא הופך אותו לבחירה הכי טובה למשחקים...

אם אתה יודע אנגלית תריץ חיפוש בגוגל ותקרא קצת ביקורות...

פורסם
  • מחבר

סבבה...הרצתי חיפוש ו-review על המסך...לא מומלץ לעבודות ווידאו ואודיו...וכן יודע אנגלית ;)

פורסם

קיבלת את כל התשובות שרצית ? ;)

פורסם
  • מחבר

אין כמו מראה עיניים וניסיון...חשבתי שיש אנשים פה עם אותו מסך שיתנו לי חוות דעת...בכל אופן...אני אולי אלך על ה-2007WFP 20 אינ'ץ ...חבל להשקיע 3000+ במסך שלא יוכל לשמש אותי הלאה...למרות שהוא מסך טוב

תודה

פורסם

יש INPUT LAG ותנסה למצוא היום 2007WFP לא תמצא ירד מייצור ואין אותו כמעט בארץ.

פורסם

אם אתה לא לחוץ חכה לרוויזיה A01 של ה 2408 היא אמורה לתקן כל מיני בעיות שהיו בהתחלה עם המסך,ה2007WFP בהחלט ירד מייצור ונשארו מעט מאוד יחידות ויכול מאוד להיות שתהיה בעייה עם האחריות ה 2007 FP אמור להיות זמין עדיין ויכול להיות פיתרון טוב

פורסם
  • מחבר

בפנדה פרסמו שיש להם במלאי את ה-2007WFP ואחריות ל-3 שנים מסך רוויזיה A04 ....האמת 20 זה קצת קטן לי לעבודות...24 יותר מתאים השאלה היא מתי ה-24 יהיה זמין...

פורסם

ה 24 זמין אבל ברוויזיה A00 הראשונית הגירסא החדשה אמורה לצאת בקרוב פי מה שהבנתי

פורסם

תחלאס לי לא מפריע כל כך במשחקים ה INPUT LAG יותר בשולחן העבודה "פתרתי" את זה על ידי העלאת מהירות הסמן.

פורסם
  • מחבר

AS-21 תסביר לי במה זה מתבטא הunput lag במשחקים או תחלס בעבודה..? אם אני עורך ווידאו ואודיו אני חייב פאנל איכותי...

פורסם

את ה2408 ב-rev הנוכחי אין בעיה להשיג, אבל ה-rev הבאה אמורה לצאת באמצע יולי במקרה הטוב, ועד שיגיע לארץ, יקח עוד קצת זמן.

פורסם

אין שום input lag מורגש.

אם אתה לא גרפיקאי אין לך מה לחשוש.

רק לגרפיקה הוא קצת בעיתי בגלל מרחב הצבעים המורחב שלו.

מסך מצויין לסרטים ומשחקים וטקסט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים