פורסם 2009 ביולי 2516 שנים נכון בוואלה יש דפי מעבר של פרסומות (נגיד אתה לוחץ על לינק לכתבה בעמוד הראשי, ואז הואלוקח אותך לדף עם פרסומת פלאש נוראית שאף אדם שפוי בדעתו לא יקנה [ובצדק] ואז אתהצריך ללחוץ על עוד איזה כפתור או לחכות כמה שניות עד שהוא יעבור לדף של הכתבה)?אז אחרי כל החפירה הזאת... למישהו יש תוסף או דרך כלשהי לבטל את השטות הזאת ולעבור ישירות לכתבה?(תשובות בסגנון של: "וואלה זה תת-רמה, אל תיכנס לשם וזהו" יהיו נכונות, אך מיותרות, אז נא לחסוך בהן)
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים בטעות קבעתי שהפיירפוקס ישמור את הטאבים בעת יציאה , זאת אומרת שכל פעם שאני מדליק , ישר מופיעים לי טאבים מהפעם שעברהעכשיו איך אני מבטל את זה בבקשה?
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים בטעות קבעתי שהפיירפוקס ישמור את הטאבים בעת יציאה , זאת אומרת שכל פעם שאני מדליק , ישר מופיעים לי טאבים מהפעם שעברהעכשיו איך אני מבטל את זה בבקשה?tools/options/main/start up/when Firefox startsשם תבחר מה אתה רוצה שיקרה
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים tools/options/main/start up/when Firefox startsשם תבחר מה אתה רוצה שיקרהתודה רבה.
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים בטעות קבעתי שהפיירפוקס ישמור את הטאבים בעת יציאה , זאת אומרת שכל פעם שאני מדליק , ישר מופיעים לי טאבים מהפעם שעברה עכשיו איך אני מבטל את זה בבקשה? דווקא הכי נח לטעמי, ממשיך את הגלישה מאיפה שהפסקת. אבל אם אתה לא רוצה לך אל תפריט-->כלים--> אפשרויות-->ראשי--> כאשר פיירפוקס מופעל --> שנה למה שאתה רוצה.
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים למי שלא מכיר יש את התוסף Greasmonkey שמאפשר התקנת סקריפטים שפועלים באתרים שונים. אני לדוגמא התקנתי את הסקריפטים: גוגל שחור (סתם...) עושה לבד את כל התהליך הורדה בRS מגדיל תמונות בפייסבוק כשעומדים עם העכבר, ומאפשר לראות את כל התמונות באלבום בעמוד אחד ועוד כל מיני אבל אני רוצה להמליץ על סקריפט גאוני במיוחד שנקרא AutoPageresize שזה תוסף שברגע שאתם מתקרבים לסוף העמוד הוא ישר טוען לכם (במהירות, כנראה עושה את זה בזמן שאתה יורד) את העמוד השני למטה בהפרדה של פס שחור. בינתיים גלשתי בגוגל ובDeviantArt וזה עובד בשניהם, יש מצב גם שבכל אתר בעצם (שפועלים באותו דפוס) זה ממש שימושי ונחמד, עוזר מאוד אם אתם רוצים במקרה לחפש איזו מילה ואין לכם כוח לעבור עמוד עמוד. (לא עובד בHW אבל בטוח אפשר לעשות שכן כי אחרי הכל אלו סקריפטים פשוטים, אז אם מישהו יוכל לעשות זה יהיה אדיר)
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים אבל אני רוצה להמליץ על סקריפט גאוני במיוחד שנקרא AutoPageresize שזה תוסף שברגע שאתם מתקרבים לסוף העמוד הוא ישר טוען לכם (במהירות, כנראה עושה את זה בזמן שאתה יורד) את העמוד השני למטה בהפרדה של פס שחור. בינתיים גלשתי בגוגל ובDeviantArt וזה עובד בשניהם, יש מצב גם שבכל אתר בעצם (שפועלים באותו דפוס) זה ממש שימושי ונחמד, עוזר מאוד אם אתם רוצים במקרה לחפש איזו מילה ואין לכם כוח לעבור עמוד עמוד. (לא עובד בHW אבל בטוח אפשר לעשות שכן כי אחרי הכל אלו סקריפטים פשוטים, אז אם מישהו יוכל לעשות זה יהיה אדיר) Auto Pager מה ההבדל בין שניהם?
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים סתם שאלה.. זה אני או שזמן ההפעלה של פיירפוקס 3.5 לוקח יותר זמן מאשר ב3.0.12?
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים מה ההבדל בין שניהם? AP הוא לא סקריפט ועובד על כל אתר. סתם שאלה.. זה אני או שזמן ההפעלה של פיירפוקס 3.5 לוקח יותר זמן מאשר ב3.0.12? העלייה הראשונית באמת לוקחת יותר זמן אבל אח"כ הוא יותר מהיר
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים נכון בוואלה יש דפי מעבר של פרסומות (נגיד אתה לוחץ על לינק לכתבה בעמוד הראשי, ואז הואלוקח אותך לדף עם פרסומת פלאש נוראית שאף אדם שפוי בדעתו לא יקנה [ובצדק] ואז אתהצריך ללחוץ על עוד איזה כפתור או לחכות כמה שניות עד שהוא יעבור לדף של הכתבה)?אז אחרי כל החפירה הזאת... למישהו יש תוסף או דרך כלשהי לבטל את השטות הזאת ולעבור ישירות לכתבה?(תשובות בסגנון של: "וואלה זה תת-רמה, אל תיכנס לשם וזהו" יהיו נכונות, אך מיותרות, אז נא לחסוך בהן)מצטרףמשום מה NOSCRIPT ו ADBLOCK לא מבטלים את זה
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים מצטרףמשום מה NOSCRIPT ו ADBLOCK לא מבטלים את זהגם בתפוז וברוטר יש את הדפים המעצבנים הללו.אולי SkipScreen תעזור ?!? לא ניסיתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.