פורסם 2009 ביולי 1316 שנים אה ;D ואני מחפש TMP בכל מקום ולא מבין מה הקשר בין TMP לטאבים, אפילו חיפשתי בגוגל זה עובד, אבל ביטל לי את התוסף של uctb ( ), איך אפשר להחזיר אותו?
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים tmp כולל כפתור כזה...(בגלל זה תמיד חשבתי ש UCTB מיותר, כי גם ככה יש את הפיטצ'ר הזה ב TMP וגם ככה כולם משתמשים ב TMP...)אתה רק צריך לוודא שאתה משתמש ב session manger שמובנה ב TMP זה נמצא באפשרויות של TMP מן הסתם, טאב אחרון -ובהזדמנות הזו תעבור על ההגדרות הנוספות בטאב הזה.וידאת שזה מופעל? יופי, עכשיו בדפדפן כנס לתפריט:view -- toolbars -- customize תמצא את הכפתור שנקרא closed tabs ותגרור אותו לאיזה מקום שאתה רוצה ב toolbars שלך.
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים זה עובד תודהאבל הוא לא נותן לי לשים את זה בשורת טאבים כמו שUCTB מאפשר (יותר נכון אפשר, מצאתי גם את הכפתור שלו ברשימה אבל גם אותו הפעם אי אפשר לשים בשורת הטאבים)
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים טוב, אישית אני שונא שיש משהו בשורת הטאבים חוץ מטאבים אז זה ייתרון. חוץ מזה, תן קליק ימני על שורת הטאבים - יש לך את זה גם בתפריט שנפתח שם וקיצור מקלדת לפתיחת הטאב האחרון שנסגר - CTRL SHIFT T
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים כן אבל עדיין הכי קצר זה ללחוץ על כפתור אחד, ואני משתמש בו די הרבה. תודה פתאום (בלי קשר לTMP, פשוט בזמן האחרון) הCOOLIRIS לא עובד לי בפייסבוק, למישהו זה עובד? (יש לי גירסא די ישנה שאמורה לתמוך, פשוט החדשה כבדה מדי)
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים החדשה הרבה יותר טובה.. היא נפתחת בטאב ולא במסך מלא - זה כ"כ הרבה יותר נוח.
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים החדשה הרבה יותר טובה.. היא נפתחת בטאב ולא במסך מלא - זה כ"כ הרבה יותר נוח.אבל במילא הFF טוחן לי את הזיכרון, שאני מנסה להפעיל אותה היא ממש תוקעת לי אותו
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים טוב, אישית אני שונא שיש משהו בשורת הטאבים חוץ מטאבים אז זה ייתרון. חוץ מזה, תן קליק ימני על שורת הטאבים - יש לך את זה גם בתפריט שנפתח שם וקיצור מקלדת לפתיחת הטאב האחרון שנסגר - CTRL SHIFT T אוקיי מסתבר שלחיצה עם הגלגלת על שורת הטאבים משחזרת את הטאב האחרון גדול
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים התחלת להשתמש בFF לפני יומיים?לחיצה אמצעית עושה הרבה, בין השאר פתיחת לינק בטאב חדש.
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים אני צריך תוסף שהופך URL לא לחיץ לאחד שכן אפשר ללחוץ עליוLINKIFICATION:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/190
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים תגידו למה עכשיו שאני רוצה לפתוח דף מהמועדפים אני צריך ללחוץ עליו ואנטר ורק אז הוא נפתח? בגרסה הקודמת מספיק שהייתי לוחץ עליו והוא היה נפתח...זה לא אמור להיות ככה.ככל הנראה זו בעיה אצלך.אז למה זה קורה גם אצלי? X:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.