פורסם 2009 ביוני 116 שנים מישהו מכיר תוסף שמכריח עמודי אינטרנט להתפרס על מסך רחב? לקרוא וואלה וYNET על 1900X1200 זה לא נחמד...
פורסם 2009 ביוני 116 שנים מישהו מכיר תוסף שמכריח עמודי אינטרנט להתפרס על מסך רחב? לקרוא וואלה וYNET על 1900X1200 זה לא נחמד... אפשר לעשות את זה למספר לא קטן של אתרים בעזרת STYLISH. אפילו לפורום הזה... יש לי את הקוד למי שמעוניין 5 שקל. (בצחוק)
פורסם 2009 ביוני 116 שנים לא עשה הבדל אז טעית במשהו. ראה תמונת לפני ואחרי. אתה יכול להעלות לכידת מסך של חלון הסקריפט ב- Stylish? עריכה: "דני דנקנר יעזור את תפקידו"? אין זעצאר ב- ynet? [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביוני 116 שנים אז טעית במשהו. ראה תמונת לפני ואחרי. אתה יכול להעלות לכידת מסך של חלון הסקריפט ב- Stylish? עריכה: "דני דנקנר יעזור את תפקידו"? אין זעצאר ב- ynet? או שיעזור או שלא שיעזור.
פורסם 2009 ביוני 116 שנים אז טעית במשהו. ראה תמונת לפני ואחרי. אתה יכול להעלות לכידת מסך של חלון הסקריפט ב- Stylish? עריכה: "דני דנקנר יעזור את תפקידו"? אין זעצאר ב- ynet? [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביוני 116 שנים הגדרתי אתר מסויים כשכל פעם שאני נכנס אליו, הסיסמא כבר כתובה, איך אני מבטל את זה?
פורסם 2009 ביוני 116 שנים Tools -> Options -> Security -> Saved Passwordsואז תמצא את האתר המבוקש, תבחר אותו ואז תלחץ על Remove
פורסם 2009 ביוני 116 שנים חסרה לך כוכבית בהתחלה. תעתיק את הנ"ל במלואו:* {font-weight: bold !important;}מה שבסוגריים המסולסלים אומר איזו הגדרה לתת: במקרה שלנו, שהפונט צריך להיות מודגש. מה שלפניהן אומר לדפדפן על איזה אלמנט יש להפעיל את הסיגנון שבסוגריים המסולסלים, כוכבית אומר על הכל. אצלך יש סיגנון, אבל לא מוגדר על מה להפעיל אותו.
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מישהו מכיר תוסף שמכריח עמודי אינטרנט להתפרס על מסך רחב? לקרוא וואלה וYNET על 1900X1200 זה לא נחמד... מישהו יודע? :
פורסם 2009 ביוני 216 שנים אי אפשר, זה מחייב עיצוב מחדש של התארים. בד"כ אפשר לסדר את זה עם Greasemonkey או Stylish (או שניהם) באופן פרטני לכל אתר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.