פורסם 2008 ביוני 1417 שנים יש לי לוח P35 DS3 של ג'יגהבייט.כשאני מחבר מיקרופון לאחת מהכניסות הכתומות (יש 2), הוא לא עובד פשוט.הבעייה היא לא במיקרופון (ניסיתי כמה).מה אפשר לעשות?הבעיה כנראה עוד הייתה כשקניתי את המחשב לפני שנה בערך, אבל רק עכשיו שמתי לב אליה :-\
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים החיבור זה הורוד, תיהיה בטוח בזה ב100%...דרייברים מעודכנים?? תבדוק בהגדרות של REALTECH [אשף הגדרות כרטיס הקול] אם משהו שם מוגדר כלא מזוהה או משהו... אולי היציאה של המיקרופון על מושתק...
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים מחבר מפה הוורוד והכתום האלה נראים כמעט אותו דבר..דרייברים עודכנו לפני חצי שנה בערך. אני אעדכן להכי חדשים בכל מקרה.היציאה לא על מושתק.
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים אתה מחבר את זה לכניסה הקדמית או האחורית אם הקדמית אתה בטוח שזה מחובר בכלל ללוח M ?אם האחורית , יש לוודא קודם כל איזו יציאה היא הנכונה (וורודה - לרוב) ולעדכן דרייבריםולראות בVOLUME MANAGER שהיציאה לא מושתקת , ושם תלחץ על OPTIONS , אח"כ PROPERTIES , תלחץ על RECORDINGתסמן את המיקרופון ותראה שהוא לא מושתק
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים מחבר דרך האחורית. מחובר לוורודה. הורדתי את הדרייברים האחרונים של realtek. הוא בכלל לא נותן לשחק עם הווליום של המיקרופון.
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים האם הכניסות הקדמיות של המארז מחוברות?אולי זה גורם לבילבול של הכרטיס קול בין הקדמי לאחורי
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים זה לא מיקרופון. זה כל הקלטה שלך אין.אתה צריך לעשות אישור ל STEREO MIX בהקלטה.
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים לא יודע. אין לי כרטיס כזה אבל אתה מנסה ככה (זה לויסטה אז בתח דומה ב XP )Start, control panel-Hardware and Sound-Sound-Recording Tab-Right Click in window, chose "Show Disabled Devices"-"Setero MIX"appeared, Right Click and choose enable-OK
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.