פורסם 2001 בדצמבר 3023 שנים כן כן! חוץ מזה שמחר זה הסילבסטר (HAPPY NEW YEAR!) אני מחר מקבל סוף סוף (כן כן) את המחשב מחשב (מספיק מספיק) החדש! סוף סוף! :) רק רצית לשתף, וברגע שאני אקבל אותו אני רץ להוריד 3D MARK ואני אפרסם את הציון... כמה אתם מעריכים שיהיה לי? AMD Athlon XP 1700 Micron 512MB DRR G-Barracuda 80Gb Seagate ATi RADEON 8500 64mb (RETAIL VERSION) Audigy Plextor 40x24x16 Asus DVD x 16 וזהו! אה! וזאת ההודעה המאה שלי! זה כנראה הגורל! ;D
פורסם 2001 בדצמבר 3023 שנים זה יהיה נורא משעשע אם הוא יגיע רק בשנה הבאה... ;D :AR15: :AR15: :AR15: ;D מזל טוב!
פורסם 2001 בדצמבר 3023 שנים תתחדש אח שלי!אבל איך אתה יודע שהradeon הוא לא של palit (:asthanos:)אחלה צורבאח שלי תתחדש
פורסם 2001 בדצמבר 3023 שנים דווקא הדבר הראשון שאתה עושה במחשב זה 3d mark?מה ייתן לך הציון המטופש הזהחוץ מזה תחדש אח שלי
פורסם 2001 בדצמבר 3023 שנים בטח נאפי.. ;Dזאת תוכנה מטופשת שמריצה מספר מבחנים, שבודקים את ביצועי המחשב בעיקר ב"יישומי תלת-מימד" (משחקים נו..) ומציגים מעיין "ציון סופי", שאפשר להשוות עם ציונים של מחשבים אחרים...
פורסם 2001 בדצמבר 3023 שנים תוכנה(טיפשית לדעתי...) שבודקת את ביצועי כרטיס המסך והמעבד בסביבה תלת מימדית, ונותנת בסופו של דבר ציון(עוד יותר מטופש לדעתי...).
פורסם 2001 בדצמבר 3023 שנים בטח נאפי.. ;Dזאת תוכנה מטופשת שמריצה מספר מבחנים, שבודקים את ביצועי המחשב בעיקר ב"יישומי תלת-מימד" (משחקים נו..) ומציגים מעיין "ציון סופי", שאפשר להשוות עם ציונים של מחשבים אחרים...ארר...הקדמת אותי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.