פורסם 2008 ביוני 817 שנים מחבר לפי הבדיקה שלהם ה VX הוא ספק מדהים למחירו שבארה"ב הוא עולה סביב 60$הזלמן 500 עולה סביב ה 100$ והוא נחשב בקטגוריה אחרתבארץ המחיר שלהם דומה משום מה
פורסם 2008 ביוני 817 שנים קח בחשבון ש:הVX 550 זול ב50 ש"ח מהזלמן.הVX550 בעל הספק גבוה יותר.הVX 550 בעל מסילה אחת, ולא מחולק כמו הזלמן.הVX 550 מגיע עם 5 שנות אחריות, בניגוד לזלמן שמגיע עם 3 שנות אחריות.לדעתי, אין כאן התלבטות בכלל.
פורסם 2008 ביוני 917 שנים ה-TRICOOL הוא נחמד, לא יותר מזהעל 1000RPM (המהירות שלו לטענת היצרן על LOW) הוא אינו רועש במיוחד אך גם אינו דוחף אוירמומלץ מאד גם ב-SOLO וגם ב-P182 להחליף את המאווררים לאיכותיים באמתלמערכת פשוטה (לא הרבה כוננים קשיחים או רכיבים חמים במיוחד) הייתי ממליץ לך להסתפק ב-SOLOהצרה היחידה שיש לי איתו, היא שחום הרכיבים אצלי עולה אל הספק וגורם לו להסתובב מהר ולהרעיש מעט במאמץהיתרון העיקרי של ה-SOLO הוא מערכת תליית הכוננים הקשיחים שלא קיימת ב-P182
פורסם 2008 ביוני 917 שנים איזו מערכת יש בסולו שאין ב 182? ב 182 יש שיכוך של הרעידות והרעש על ידי גומיות סיליקוןהמאווררים של ה 182 שקטים ואיכותיים מאוד אם מוסיפים מאווררים מומלץ ללכת על S-FLEX שקטים ולא על החזקים ביותר דווקא אלא 800 RPM
פורסם 2008 ביוני 917 שנים בסולו יש מערכת Suspension לכוננים קשיחים, שהיא הרבה יותר טובה לספיגת ויברציות מהגומיות ב-P182אפילו אפשר לראות מלא מודרים שקודחים חורים ב-P182 שלהם כדי לבנות מערכת תליה דומהכמו שאמרתי כבר, המאווררים שבאים עם המארז לדעתי נחמדים, לא יותר מזה.אבל מהניסיון שלי סביר שה S-FLEX על 800RPM ידחפו אותה כמות של אויר כמו ה-TRICOOL על 1000RPMבנוסף יש לי גם את ה- HUSH בבית והוא ממולץ לבעלי תקציב לחוץעל הליברטי לא הייתי ממליץ יש שקטים ממנו בהרבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.