פורסם 2008 ביוני 217 שנים שלום ...יש לי ספק אינרמקס 500W והוא רועששש וזה ממש מפריע מה אני יכול לעשות בקשר לזה ?..תודהההה
פורסם 2008 ביוני 217 שנים מה הקשר?למה מישהו הבטיח לך שיהיה שקט?הוא היה שקט מתישהו ורק לאחרונה התחיל להרעיש?
פורסם 2008 ביוני 217 שנים מחבר כןן הוא היה שקט .... אבל עכשיו לא יודע מה קרה לו OFEKY1 איך אני בודק מתחים???
פורסם 2008 ביוני 217 שנים תבדוק עם תוכנה כמו EVEREST רק כדי לראות שהכל בסדר ואין סכנה לחלקים שיש לך במחשב!ואתה בטוח שזה לא מהמאוורר? איזה רעש יש?
פורסם 2008 ביוני 217 שנים מחבר איזה רעש לא יודע לתאר רעש רגיל .. אולי זה מהמאוורר אבל בטוח לא מאבק כי הוא נקי אולי משהו אחר ...איזה מתחים צריכים להיות באורסט??? אגב מהירות המאורר של הספק כפי שאורסט מראה היא בסביבות 922RPM
פורסם 2008 ביוני 217 שנים תנסה לעצור את המאוורר לשניה כדי לראות אם הרעש מגיע ממנובערך כמו בתמונה:שהתח לא יעלה יותר מידי ממה שכתוב ליד ושלא ירד ממנו[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 217 שנים מחבר עכשיו אני אנסה לעצור את שני המאווררים של הספק ושל המארז ואני אעדכןן ... תודה לכם על העזרה ************* עדכון : בסוף זה יצא של המעבד !! לא של הספק או של המארז !! יש פתרון חוץ מלהחליף????
פורסם 2008 ביוני 217 שנים מחבר מבחינת אבק כל המחשב נקיי כמו שאמרתי לך ... לגבי השימון איך עושים את זה ? איפה משמנים בדיוק ובאיזה שמן ( שמן רגיל? ) תודהה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.