פורסם 2008 במאי 3017 שנים יש לי מחשב חדשומארז של sagitta בצבע שחורואני חושב שהמאוורים של המארז מרעישיםאייך אני יכול לסדר את זהויש לי ספק נורא שקט של אנמרקס ליברטי 500וכרטיס מסך 9800 gtxאייך אני יכול לדעת מאיפה הרעשיכול להיות זה סביר שיש רעש מהמאוורים
פורסם 2008 במאי 3017 שנים אני לא כמיר את המארז אבל אלו מאווררי 80 או 120 מילימטר?הכי נוח לדעת מהיכן זה לפתוח את דופן המארז ולהפעיל את המחשב,פשוט תסתכל ותקשיב מהכין הרעשים אם זה לא מאווררים זה כנראה כוננים קשיחים
פורסם 2008 במאי 3017 שנים מחבר אחי אם אני לא טועה זה 120 מילימטרכי יש לי שני מאוורים גדולים אחד מקדימה ואחד מאחורההאם זה טיבעי שהם עושים רעש?
פורסם 2008 במאי 3017 שנים מחבר http://cgi.ebay.com/RAIDMAX-Sagitta-ATX-921WBP-Black-Silver-Computer-Case_W0QQitemZ360030280566QQihZ023QQcategoryZ51062QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1638Q2em118Q2el1247אחי זה המארז שלי אבל בלי הספק שבא איתוככה אתה יכול לבדוק את המאוורים וכמה הם120 או פחות
פורסם 2008 במאי 3017 שנים מחבר דור אחי שינתי את הכותרתעכשיו אתה יכול לעזור ליהאם באמת המאווררים מרעישים חזקאו שיש אופציה להנמיך את המהירות שלהםבבקשה תעזור לי
פורסם 2008 ביוני 117 שנים המארז שלך לא מיועד להיות שקט ואף אחד לא הבטיח לך שהמאווררים שלו יהיו שקטים.משום ששקט הוא עיניין סובייקטיבי מאד, יש אנשים שיגדירו את המחשב שלך שקט.איך הגעת למסקנה שהמאווררים של המארז הם שעושים את כל הרעש?איזה קירור יש למעבד שלך? על איזו מהירות המאוורר שלו מסתובב?על איזו מהירות מסתובב המאוורר של הספק כח?אפשר לבדוק את המהירויות האלו באמצעות התוכנה Speedfanנסה להוריד את המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך באמצעות RivaTunerאם בכל זאת הגעת למסקנה שהמאווררים של המארז עושים את רוב הרעש,אפשר להוריד להם את מהירות הסיבוב ע"י הורדת המתח ל-7 וולט בשיטה הבאהhttp://www.cpemma.co.uk/7volt.html
פורסם 2008 ביוני 117 שנים מחבר סבבהתודה על העזרהאם אני מוריד את המהירויות זה יכול לפגוע לי במאוורים של המעבד של הכרטיס מסך ושל המאוורים של המארזאתנה יכול להביא לי לינק לתוכנה Speedfanלתוכנה המלאה עם קודתודה
פורסם 2008 ביוני 117 שנים ל2 חברים שלי יש את המארז הזה, והמאווררים שלו שקטים.היתי ממליץ לפתוח את הדלת לאתר את מקור הרעש בצורה מדוייקת יותר (תעצור את המאווררים השונים-ותראה אם זה מפסיק או לא)
פורסם 2008 ביוני 117 שנים אני מנסים למצוא את מקור הרעש כדי שנוכל לעזור לך לפתור את הבעיהבנוגע לתוכנה, בשביל מה יש גוגל?http://www.almico.com/speedfan434.exe
פורסם 2008 ביוני 117 שנים מחבר אחי התקנתי את התוכנהואני מביא לך תמונה ואני רוצה שתגיד לי איזה מהירות שייך לכל דבר והאם המהירויות סבירות כי אני לא מבין את זהאני רוצה שתסביר לי מה המהירות של במעבד של הכרטיס מסך ושל המאוורים לפי התמונה שאני שולח לךתודה על העזרהודם אני רוצה שתגיד לי מה זה כל הסימנים שיש שםחצים ירוקיםלהבות כטומותחצים כחולים כלפי מטהזה בטוח אומר משהואתה חייב להסביר לי[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 217 שנים הרעש ככל הנראה נובע מהמהירות של המאוורר של המעבדבנוגע לטמפרטורות, הן סבירות (תתעלם מה-127 מעלות שזו טעות בקריאה).ההסבר לסמלים:חצים כחולים - עליה או ירידה בטמפרטורהלהבה - הטמפרטורה מעל הטווח שהוגדר בתוכנה (60)וי ירוק - הטמפרטורה מתחת לטווח שהוגדר בתוכנה
פורסם 2008 ביוני 217 שנים מחבר אחי אתה בטוח שהם סבירותנראה לי איפה שיש להבות זה יותר ממה שאני צריךאייך אני מוריד את המהירות של המאוור של המעבד?ואני רוצה שתגיד לי איזה מהירות שייכת למה?הכוונה43c מהירות של מה זה34c מהירות של מה זה127c מהירות של מה זה63c מהירות של מה זה37c מהירות של מה זה45c מהירות של מה זה47c מהירות של מה זה63c מהירות של מה זהוגם בצד שמאל מה זה כל המהירויות האלהsys fan 1004 rpmcpu0 fan 2596aux0 fan 0 rpmcpu 1 fan 0 rpm aux1 fan 0 rpmמה כל זה אומרולמה זה על אפסאיייך אני רואה את המהירות של המאוור של המעבדושל הכרטיס מסך בתוכנה הזאתוהאם הם סביריםזה באמת סביר על המהירויות שלי??
פורסם 2008 ביוני 217 שנים מחבר הבנתי איפה שיש להבה זה יותר מדי חםאייך אני פותר את הבעיהאיפה שיש להבה מהירות של מה זה ??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.