עבור לתוכן

Lian Li ArmorSuit PC-P80 - שקט?

Featured Replies

פורסם

אהלן וערב טוב לכולם,

הרעש מהמארז הנוכחי שלי קצת משגע אותי, אז אני חושב למכור אותו ולקנות את ה-Lian Li, שכבר מאז שכתבתי עליו ב-CeBIT 2008: http://hwzone.co.il/news/1205791061/37974/ מצא חן בעייני מאוד. ראיתי עליו גם ביקורת וידאו ביוטיוב:

שבה הוא יוצא שקט. מצד שני, קראתי ב-BitTech ביקורת שאומרת שהוא רועש. מה נכון? למישהו פה אולי יש את המארז? אם לא, יספיקו גם עוד ביקורות.

אני מעוניין בשקט מוחלט (אני ישן ליד המחשב) ובביצועי קירור מעולים, ומוכן לשלם על זה, השאלה היא האם המארז הזה מסוגל למה שאני רוצה. האם הוא שקט?

פורסם

אם מעוניין בשקט וקירור למה לא את האנטק P182 או הליאן לי PCB20B או A10

או שמיד טאוור קטן לך?

פורסם
  • מחבר

אני מוצא שביצועי הקירור של מיד פחותים בהשוואה לאלה של Full tower, דוגמת המארז הנוכחי שלי. הבעיה שלי איתו היא השקט שהוא לא נותן. שמתי על תקרת הפלסטיק שלו ספר טלפונים וגם זה לא תמיד עוזר. חוץ מזה, יש לי נטיה שלא לאהוב את ה-P182 כי צריך בשבילו כבל מאריך בשביל לחבר את המתח למעבד, וקשה למצוא אותם. אלה אם יש למישהו פה מה לחדש לי ;)

פורסם
  • מחבר

פחות מ-5 כולל משלוח? WOW... אולי בכל זאת אפשר לשקול את ה-Antec... אם כי די נתפסתי ל-PC-P80... מה אם ה-PC-P60? יש הבדל בגודל בינו לבין ה-80, או שרק המאווררים?

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב, כנראה שאני בסוף הולך על ה-PC-P60, בדקתי באתרים של רוזטק ושל GB, והמימדים של השניים די קרובים, מה שאומר הרכבה נוחה. חוץ מזה, ה-PC-P60 קצת יותר שפוי מבחינת מחיר. מקווה שהוא שקט כמו ה-80.

פורסם

יש ל LL סדרת מארזים מושתקים - יש לי אחד מהם, אבל בגרסת המיד (יש לו גם גרסת מגדל מלא)...סתם שתדע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים