עבור לתוכן

לגבי המסך Dell 2407WFP

Featured Replies

פורסם

שלום,

ראיתי את המסך 2407WFP-HC וגם את ה2407WFP,

ורציתי לדעת אם יש לו 8BIT צבעים אמיתי,

וגם ראיתי שיש לו הרבה בעיות של GHOSTING,לאנשים שיש את המסך:זה מורגש מאוד?

ובכללי איך המסך?הצבעים שלו אמיתיים כמו בS-IPS?

פורסם

הם קרובים עד כדי אפסילון ל-S-IPS, מן הסתם 8 ביט, ובכלל המסך מעולה. לפעמים יש תלונות על בעיות GHOSTING לא קשות במיוחד.

אין כבר 2407WFP, יש רק HC. וגם זה בקושי, אבל יש את ה-2408WFP, שהוא לא פחות טוב, מעבר לכך שאנשים מסוימים מתלוננים על השהיית תמונה (שאם זה נכון וקיצוני כמו שאומרים - זה די רע).

פורסם
  • מחבר

המסך עדיין זמין בחו"ל?

וראיתי סירטונים של הGHOSTING שלו,

בינתיים גם במסך TN שלי,שהוא אמור להיות מהיר כשאני מזיז את העכבר אז אני רואה גם דברים כאלה,

הGHOSTING במסך 2407WFP-HC ממש ממש בולטות לעין או שהוא בסדר גמור?

ואיך הוא בהשוואה ל2408WFP?הגירסא החדשה מאוד יקרה,שווה את הכסף או שה2407WFP-HC גם מעולה?

פורסם

המסך עדיין זמין בחו"ל?

אין לי מושג, אבל ה-2408 זמין בארץ, וה-2407HC זמין ביחידות בודדות בחנויות מסויימות (אני רכשתי השבוע מנקסטופ את ה-2407HC).

וראיתי סירטונים של הGHOSTING שלו,

בינתיים גם במסך TN שלי,שהוא אמור להיות מהיר כשאני מזיז את העכבר אז אני רואה גם דברים כאלה,

הGHOSTING במסך 2407WFP-HC ממש ממש בולטות לעין או שהוא בסדר גמור?

בגדול אפשר להגיד שיש בעיית גוסטינג במידה זו או אחרת. אפילו בצגי CRT.

אבל, ב-2407HC יש בעיות גוסטינג גם מעבר למה שיש בצגים אחרים. זה משהו שאם מחפשים - אפשר להבחין בו.

אני מציע לך לטרוח ולראות את זה בעיניים, ולהחליט אם זה מפריע לך ואתה לא מתפשר או שזה נראה לך זניח. בכל מקרה הייתי רואה את זה לפני רכישה.

אישית הבעיות האלה לא ממש הפריעו לי אז אני קניתי.

בסרטונים שראיתי ברשת היה נראה לי שרואים את הבעיה יותר ממה שאני ראיתי כשראיתי את הצג בעצמי.

ואיך הוא בהשוואה ל2408WFP?הגירסא החדשה מאוד יקרה,שווה את הכסף או שה2407WFP-HC גם מעולה?

ה-2408 עולה בערך 400 ש"ח יותר מה-2407HC.

הם פתרו בגרסה החדשה את בעיות הגוסטינג, אבל יכול להיות שיש בעיות אחרות - תחפש ביקורות, היו כל מיני תלונות משתמשים על כל מיני דברים, בעיקר input lag וגם כמה טענות על הילה צבעונית מסביב לטקסט.

אני החלטתי ששווה לי ללכת על ה-2407HC כי אני יודע מה הבעיות בו ולי באופן אישי הן לא ממש מפריעות.

רק אתה יכול לעשות את השיקול שלך...

פורסם
אני מציע לך לטרוח ולראות את זה בעיניים, ולהחליט אם זה מפריע לך ואתה לא מתפשר או שזה נראה לך זניח. בכל מקרה הייתי רואה את זה לפני רכישה.

מישהו יודע איפה אפשר ללכת לראות מבחר של מסכי 24" פועלים וממש להשוות בעיניים? באיזה חנויות יש את זה? אם אפשר באזור נתניה/הרצליה... :)

פורסם

מישהו יודע איפה אפשר ללכת לראות מבחר של מסכי 24" פועלים וממש להשוות בעיניים? באיזה חנויות יש את זה? אם אפשר באזור נתניה/הרצליה... :)

אני ראיתי את ה-2407 בחנות הזו:

http://www.notebookclub.co.il/

אני מציע לך לברר איתם מה יש להם בתצוגה - יש להם רק צגי Dell, והם יושבים בפתח תקווה.

יכול להיות שכבר אין אותו אלא רק את ה-2408 - כאמור, תברר איתם.

גם יש איזה דגם של 24" של דל עם פאנל TN - תשאל אותם אם יש להם גם אותו בתצוגה (כשאני הייתי שם אני חושב שלא היה אותו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים