פורסם 2008 במאי 1617 שנים האם הדגמים של DELL עדיין קיימים ? 2007WFP ? או שיש דגמים חדשים בגודל הזה (20 אינץ') ?בכל מקרה השימוש של המסך משחקים + סרטים ועבודה מול האינטרנט עד 2000 שקלים אפשר לחרוג קצת.תודה מראש!
פורסם 2008 במאי 1617 שנים הדגמים של דל זמינים... זה שהפסיקו את הייצור לא אומר שאין יותר...בכל מקרה, אני יודע שבTMS בצהריים היום היה אחגואם עוד לא הבנת אני ממליץ לך על הדל 2007wfp
פורסם 2008 במאי 1717 שנים מחבר תאמת מעדיף רחב נוח יותר לסרטים ולמשחקים בשבילי.השאלה אם כל הדגמים של2007WFP באים רק עם פנל S-IPS או יש סיכוי ליפול על S-PVA ?האם יש מסך אחר של דל בגודל 20 אינץ' יותר טוב מהדגם הזה ?או מסך אחר שהוא 20 אינץ' יותר טוב מהדגם הספיציפי הזה של דל בטווח אותו מחיר ?
פורסם 2008 במאי 1717 שנים לגבי הפאנל אני חושב שב FP יש אפשרות לקבל אחד מני הפאנלים וב WFP מגירסא A04 הוא מגיע רק עם ה S-IPS אבל אני לא בטוחלגבי מסך אחר של דל בגודל הזה או חברה אחרת במחיר הזה,כרגע אין אלטרנטיבות ולפי המחליפים שדל הוציעה לו וזה שייצורו הופסק גם לא יהיו אלטרנטיבות מבית דל
פורסם 2008 במאי 1717 שנים עכשיו השאלה היא מי הם CMS כי אני יודע שהיבואן של דל הוא ניופאןלמי משווקים CMS?
פורסם 2008 במאי 1817 שנים עכשיו השאלה היא מי הם CMS כי אני יודע שהיבואן של דל הוא ניופאןלמי משווקים CMS?ממתי ניופאן יבואן של DELL?
פורסם 2008 במאי 1817 שנים יש צדק בדבריו, לפחות עפ"י האתר של דל ישראל, ניופאן היא אחת מהייבואניות של מוצרי DELLהנה קישור http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/contact/edb/israel?c=il&l=he&s=gen&~ck=mn#a14
פורסם 2008 במאי 1817 שנים לא רציתי לפתוח ת'ארד על השאלה שלי (קצרה ואולי בנאלית)אבל מה זמן התגובה של המסך הנ"ל?ועד כמה זה משפיע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.