עבור לתוכן

RV770XT to etail for $229 כדאי לכולם לחכות אם קניית כרטיס מסך חדש

Featured Replies

פורסם

ATI לא מעוניינים בשוק למחורפנים כבר (500 דולר על כרטיס מסך)

ומתרכזים בשוק הביניים. קשה לי להגיד שזה צעד לא נבון, כי שוק הביניים הוא השוק הגדול ביותר.חו מזה, אפשר לדעת מה הבהלה ל 512 ביט? אתם מתכננים על כרטיס עם ג'יגה זיכרון או משהו?

לא יודע מה איתכם, אני לא מחכה למפלצות, אני מחכה יותר ל 4850 ו 4870.

אני דוקא חושב שמבחינה עסקית זאת גישה מאוד חכמה, AMD כבר לא מעוניינת בכתרים ותארים.

שוק הביניים זה שוק עצום ואפשר לחלוב רווחים יפים.

לבנתיים לתוכן HD הכרטיסים של ATI הטובים ביותר! עד שאנוידיה תזיז את הישבן ותתן לנו תמיכה בקידוד VC1, אני לא מאמין שהכרטיס שלי 8800GTS לא מסוגל לקדד VC1? >:(

• תגובות 84
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ראיתם את הGDDR5 ? נשמע ממש מעניין מה שהם עשו שם .. אני רק מקווה שיהיה שיפור גם בביצעים של הכרטיס ..

ולא רק מילים יפות על הנייר .

פורסם

אני לא רואה סיבה לכרטיס עם יותר מ512MB VRAM....

רוב הרזולוציות הנורמליות לא צריכות כל כך הרבה

פורסם

אני דוקא חושב שמבחינה עסקית זאת גישה מאוד חכמה, AMD כבר לא מעוניינת בכתרים ותארים.

שוק הביניים זה שוק עצום ואפשר לחלוב רווחים יפים.

לבנתיים לתוכן HD הכרטיסים של ATI הטובים ביותר! עד שאנוידיה תזיז את הישבן ותתן לנו תמיכה בקידוד VC1, אני לא מאמין שהכרטיס שלי 8800GTS לא מסוגל לקדד VC1? >:(

כנראה לא שמת לב שאנחנו לגמרי תמימי דעים. אמרתי שקשה לי להגיד שזה לא צעד חכם.

אני עכשיו בשלבי שדרוג המחשב, ומחכה לכרטיסי ה 48X0 כי אני פשוט לא רוצה כרטיס של NV. חשובה לי מאוד איכות התמונה, חשובה לי יכולת קידוד הוידאו, וקיימת העובדה שהדרייבר של NV מסריח ומעלה לי את החלסטרה.

פורסם

הכרטיסים של ATI כניראה יהיו 256BIT :bash: כניראה שרק ל NVIDIA יהיו כרטיסים עם תמיכה מלאה ב 512BIT וכניראה ש ATI נישארים עם הכרטיסים הזולים ולא חושבים על ביצועים.

ATI מניחים שהשימוש ב-GDDR5 עם מהירויות גבוהות ביותר מפי 2 מאשר GDDR4 יכול לאפשר הקטנת ממשק הזיכרון בחצי ועדיין לשמור על ביצועים מעולים.

זה היתרון ב-GDDR5 ממשק צר יחסית שיתן רוחב פס (בזכות המהירות) גבוה יותר מאשר ממשק 512bit עם GDDR4.

הקטנת הממשק ל-256bit מאפשרת בקר זכרון פשוט וקטן יותר ובכך לפשט את הצ'יפ והמעגל המודפס ולהוריד את מחיר הכרטיס הכולל.

פורסם

ATI מניחים שהשימוש ב-GDDR5 עם מהירויות גבוהות ביותר מפי 2 מאשר GDDR4 יכול לאפשר הקטנת ממשק הזיכרון בחצי ועדיין לשמור על ביצועים מעולים.

זה היתרון ב-GDDR5 ממשק צר יחסית שיתן רוחב פס (בזכות המהירות) גבוה יותר מאשר ממשק 512bit עם GDDR4.

הקטנת הממשק ל-256bit מאפשרת בקר זכרון פשוט וקטן יותר ובכך לפשט את הצ'יפ והמעגל המודפס ולהוריד את מחיר הכרטיס הכולל.

למה ATI וNVIDIA כל הזמן מנסים לשמור על חצי מכמות הזיכרון=ממשק הזיכרון

תראו את הכרטיס של הX360

הוא יכול לעשות AA של X4/2 בלי איבוד ביצועים בכלל

למה?

כי יש לו daughter die עם זיכרון של 10 MB עם bandwidth של 32GB/S

הכמות זיכרון צריכה להישאר 512 בכרטיסים אבל זה לא אומר שצריך לסרס את הבקר

פורסם

אתה שוכח שה X360 מריץ את רוב המשחקים על 1280X720 או רזולוציה נמוכה יותר מזה, אז אל תכניס אותו למשוואה הזו.

איבוד ביצועים יש, אתה פשוט לא שם לב אליו.

פורסם

אתה שוכח שה X360 מריץ את רוב המשחקים על 1280X720 או רזולוציה נמוכה יותר מזה, אז אל תכניס אותו למשוואה הזו.

איבוד ביצועים יש, אתה פשוט לא שם לב אליו.

איך אני אמור לשים לב אליו אם אין לי X360?

בכל מקרה זה מדע מדוייק X360 יכול לעשות AA X2/4 בלי איבוד ביצועים בגלל אותו רוחב פס עצום

פרטים נוספים פה (אגב כדאי לקרוא את כל 11 העמודים)

http://dpad.gotfrag.com/portal/story/35372/?spage=8

עריכה- יש לי קצת טעות בניסוח

הכרטיס כותב לזיכרון במהירות של 32GB/S

אבל כל מידע שעובד נעבד (מהמילה עיבוד) 8 פעמים

שבעצם מביא אותנו ל256GB/S (בערך פי 5 מכרטיס של הPS3)

פורסם

לא ניראה לי שצריך לפתוח נושא חדש על הכרטיסים האלה אז אני מקפיץ את הישן.

פורסם מידע נוסף ע הכרטיסים (כולל תמונות):

http://www.tomshardware.tw/549,news-549.html

הגוף קירור של ה HD4870 מעוצב יפה :xyxthumbs:

הקירור של ה HD4850 הוא הקירור מהדור הקודם רק בעיצוב חדש.

ה HD4870 צריך 2 חיבורי 6PIN, ציפיתי לאחד :( ה HD4850 צריך רק חיבור אחד.

ל HD4870 מומלץ ספק של 500W, ל HD4850 מומלץ 450W.

פורסם

יש לי הרגשה שקרוספייר של 4850 הולך להיות הלהיט הבא, כמו SLI של 9600GT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים