פורסם 2008 במאי 1017 שנים מלא באגים!!! אבל שילוב נחמד של NFS וDIRT ~~!! ממש ככה ורואים את זה!~ לא אהבתי את הDRIFT שלו....
פורסם 2008 במאי 1017 שנים אני ממש ממש אהבתי, הוא גם רץ אצלי מעולה עם המעבד הגוטאה שלי, הבעיה שיש תארטיפקט הזהוהכול מהבהב ומרצד אז זה ממש מציק...יש פה מישהו ATI שמצליח לשחק כמו שצריך ?
פורסם 2008 במאי 1017 שנים משחק מעולה מה שכן הדריפט בלתי אפשרי לעבור על הרמה הכי קשה!! המכונית השנייה בדרך כלל עושה 1,300,000+ ואני הכי גבוהה שעשיתי היה 1,100,000... וגם זה אחרי מלא פוקסים.... אבל כשמתחילים להבין איך זה עובד הדריפט הוא יחסית קל ואפילו כיף לא נורמלי... הבעיה המציקה היחידה שמצאתי היא שאי אפשר לעשות RES לשלב, אלה חייבים לצאת לתפריט של המשחק ואז לבחור משחק חדש. נקווה שבמלא לא יהיה את זה.
פורסם 2008 במאי 1017 שנים הבעיה המציקה היחידה שמצאתי היא שאי אפשר לעשות RES לשלב, אלה חייבים לצאת לתפריט של המשחק ואז לבחור משחק חדש. נקווה שבמלא לא יהיה את זה. למה לא ? אני הצלחתי, פשוט יוצאים לתפריט ועשים ריסטרט.. :lol:
פורסם 2008 במאי 1017 שנים :lol: ^^^ גדול!! אני מתכוון שאחרי שאתה מסיים שלב וסיימת את כל הלופים... אתה לא יכול לעשות RES אלה לעשות ENTER ולהגיע לתפריט הראשי בשביל להכנס שוב למשחק.
פורסם 2008 במאי 1017 שנים אין לי זמן כרגע לשחק . אבל הAA במשחק לא חזק במיוחד. בתמונה לא שמים לב רק במשחק עצמו בזמן תזוזה .[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 1017 שנים למי שיש בעיות עם ATI 1XXX שיוריד את גרסת הדרייבר שלו ל 8.2.עכשיו קראתי את זה ב - GAMERSHELL, מ 8.5 הבעיה אמורה להיפתר.
פורסם 2008 במאי 1017 שנים שיחקתי כרגע הגרפיקה יפה שילוב של DIRT ואני שם בהגדרות הכל אולטרה ו8XAA טס לי מהר אבל השליטה מעצבנת כל הזמן אני מקבל תאונות חחח ציון 10\8.5
פורסם 2008 במאי 1017 שנים משחק גדול! בהתחלה שיחקתי עם המקלדת וממש התבאסתי על השליטה... חיברתי את ה-gamepad (עם סטיקים אנלוגים) ועכשיו זה חוזר אלי... כלכך ברור שזה המנוע של DIRT זה כל מה שהייתי צריך לדעת בכדי לדרג את המשחק - 10. כמה תמונות, 1600x1200 AAx4 AFx16 @ Ultra / blur=off : [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 1117 שנים חח עכשיו שיחקתי עוד פעם והמשחק רק אצלי על 55FPS.. וגם שמתי לב שכשאתה בא להיתקע בקיר אז כל הקהל מתרחק ונבהל חח..אז מישהו יודע מתי המלא יוצא?
פורסם 2008 במאי 1117 שנים אני ממש ממש אהבתי, הוא גם רץ אצלי מעולה עם המעבד הגוטאה שלי, הבעיה שיש תארטיפקט הזהוהכול מהבהב ומרצד אז זה ממש מציק...יש פה מישהו ATI שמצליח לשחק כמו שצריך ?גם לי יש את זה....איזה דרייבר יש לך?
פורסם 2008 במאי 1117 שנים תורידו את הדרייבר לגרסא 8.2עובד כמו קסםAMD/ATI-כי אצלנו דברים ישנים עובדים יותר טוב!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.