עבור לתוכן

מזמיון יום ראשון מחשב וגרמתם לי להתלבטות-E8400 או Q9300? מחשב למשחקים.

Featured Replies

פורסם

חחח אוקיי..רגע מזתומרת לההרס? אתה רוצה להגיד לי שאי אפשר לשחק בכול הקונסלות האלו במשחקים צרובים בדרך שלא נזכיר כרגע?

ושמע אם אני קונה כרטיס טךוייזיה גם כך אפשר לחבר תטלויזיה למחשב ולשחק חופשי לא?

אני חושב שאין צורך לקנות אפילו כרטיס טלוויזיה.

לכרטיס מסך יש יציאת DVI עם מתאם של S-VIDEO,HDMI,HDTV (שלרוב מקבלים עם כרטיס המסך)

אז כן :)

• תגובות 108
  • צפיות 12k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

LIPA- מכיר את www.tinyurl.com?

ממליץ לך בחום להשתמש בו לקישורים ארוכים כנ"ל...

הת'רד הזה כבר נמתח מעל ומעבר וזה כנראה הדיון ה-1000 בנושא אבל אוסיף את ה-10 סנט שלי בעניין.

זכרו שבחירת המעבד היא ביחס לגיימינג ולא לעריכת 3D/2D... בגיימינג, אלא אם יש לך כרטיס מסך מפלצתי, ההשפעה של המעבד נמוכה בהרבה וגם אז לתדר המעבד יש משמעות לא פחותה ממספר הליבות (שכיום כלל לא משפיע הלכה למעשה).

אם תיקח את העובדה שלפותח הת'רד יש 8800GT ולא 9800GX2-SLI וה-E8400 רץ ללא OC בתדר גבוה ב-25% מה-Q6600 תבין שגם במקרה שכל המשחקים ינצלו את 4 הליבות באופן מלא הפרש הביצועים יהיה נמוך בהרבה מאותם 60-70 אחוז אם בכלל.

תוסיף לעובדה את יכולת ה-OC האדירה של ה-E8400 והשקעה עתידית של הפרש המחירים ל-Q6600 עם HSF רציני (~300 ש"ח) בכרטיס מסך ותגיע למסקנה שהפרש הביצועים האופטימלי/תיאורטי הוא במקרה הטוב קטן מאוד.

אבל, כמו שאומרים "הנבואה ניתנה לשוטים" ומי יודע מה ילד יום, במיוחד בעולם החומרה שמשתנה במהירות אדירה... לכן אני אומר לקנות היום את המעבד/כרטיס מסך המשתלם ביותר מבחינת ביצועים/מחיר כי לך תדע מה יהיה מחר - די להתבונן על המפרט מ-2005 כדי להבין עד כמה זה אבסורדי לנסות לתכנן מפרט ש"יחזיק 3-4 שנים ללא שדרוג". לשימוש משרדי זה פשוט (יש לי עוד P3 שמריץ XP לסרטים/מוזיקה/אופיס עם XP בלי בעיה כלל) אך לגיימינג זה מוגזם.

פורסם
  • מחבר

אני מבין אותך גונן כמו שאמרת אף אחד לא נביא אני חושב ששוה לי לשלם עוד 200 שקלים ולהיות מכוסה גם מהצד של 4 הליבות לכול מצב שיהיה ואף אחד באמת לא יודע מה יביא איתו העתיד(הקרוב)

פורסם

אני מודה לגונן ומאחל ל-dolev16 שיתחדש בקרוב במחשב החדש

אני חושב שהדיון מוצה

ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים