פורסם 2008 במאי 817 שנים מחבר אז הוא לא שווה עוד 200 ש"ח?טוב ונניח שאני אקח באמת E8400 ויסתכן איזה מהבאים כדאי?(אם איזה קירור הכוונה)http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=250&ParentID=87
פורסם 2008 במאי 817 שנים ההצעה עם ה- Arctic Cooling נראית הכי משתלמת מבחינת מחיר. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1118אבל אני לא יודע לומר אם הקירור של AC יותר טוב מה- stock. בהפרש המחיר המדובר (כ- 100 ש"ח), שווה לחכות לתשובה של מישהו נוסף.בכל מקרה, אני שמח שהבנת ש- e8400 הוא הבחירה הנבונה מבחינתך (ואתיימר לומר שבנקודת הזמן הנוכחית הוא אפילו OVERKILL !!! מה שהופך אותו לכדאי לאורך זמן).חבל שאנשים מולכים כאן שולל אחרי גימיקים שיווקיים.
פורסם 2008 במאי 817 שנים מחבר אני עוד לא החלטתי אני ממש לא יודע מה לעשות הראש שלי כבר מתפוצץ...אני יודע שהE8400 כדאי לי עכשיו אבל אני ממש מתלבט בקשר לעתיד הקרוב..יש משהו שיכול לעזור לי להחליט אחד פה אמר שגם אם המשחקים יתמכו ב4 ליבות יהיה אפשר לעבוד איתם ב2 ליבות זה נכון?
פורסם 2008 במאי 817 שנים E8400 יותר עדיף לך מכל צורה שהיא ומכל דרך שהיא וזה סתם יהיה בזבוז לקחת את הקואד, ב400-200 ש''ח האלה שתחסוך תוסיף לכרטיס מסך או משהו כזה.
פורסם 2008 במאי 817 שנים מה כבר יש להוסיף לכרטיס מסך? לקחת 88GT במקום 96GT? כל עוד אין הבדל בכרטיס במספר יחידות העיבוד אין סיבה להשקיע עוד
פורסם 2008 במאי 817 שנים מחבר אתה מבין במשחקים תגיד לי אתה נראה לך שבזמן הקרוב יהיו משחקים שדורשים 4 ליבות? ועוד דבר אם אני לוקח 2 ליבות לא אוכל לשחק איתם?
פורסם 2008 במאי 817 שנים אם הולכים לפי הבטחות של מפתחי משחקים (לא, לא קרייטק אני לא סומך עליהם) למשל אלה שמפתחים את alan wake...לפיהם המשחק שלהם יתמול במספר דינאמי של ליבות (אינסוף?) מה שאולי לא מכניס את הנחלם (16 לוגיות) למשוואה אבל בהחלט מכניס את ה4 הליבות כיוםובכלל למישהו שלא ישדרג ב3 השנים הקרובות, מעבד Q זו הבחירה הכי טובה שלך
פורסם 2008 במאי 817 שנים מחבר הכוונה הייתה מה ההבדל אים אפשר לשחק בו גם ב2 ליבות ההבדל יהיה כול כך משמעותי?
פורסם 2008 במאי 817 שנים בוא נגדיר את זה ככהאם מחשיבים את הביצועים של המעבד בלבדוהניצול של כל ליבה הוא מקסימליסטטיסטית אתה תקבל פי 2 ביצועים בQ מאשר בE באותן מהירויות שעון
פורסם 2008 במאי 817 שנים בוא נגדיר את זה ככהאם מחשיבים את הביצועים של המעבד בלבדמה שבפועל בדיוק להיפך, אלא אם יש לך כרטיס מסך מפלצתי שהופך את המעבד לצוואר בקבוק וגם אז המעבד רחוק מלהיות אחראי לנתח העיקרי של הביצועיםוהניצול של כל ליבה הוא מקסימלישגם זה מוטל מאוד בספק ולא נראה בטווח הנראה לעיןסטטיסטית אתה תקבל פי 2 ביצועים בQ מאשר בE באותן מהירויות שעוןוכמובן שה-Q ירוץ במהירות שעון נמוכה יותר כך שיתרונו יקטן עוד יותר...יש אפשרות מסויימת שמרובעי ליבה יתנו לך שיפור מסויים בטווח של 3 שנים בגיימינג אבל זה מאוד תלוי במפתחי המשחקים, בשלות מערכות ההפעלה וכמובן הנכונות שלך לקנות כרטיס מסך שלא יהווה צוואר בקבוק בביצועי הגיימינג ולאורך זמן.עדיין, תוכל להריץ כל משחק גם עם כפול ליבה בלי שום בעיה אם תדאג לשדרג לכרטיס מסך עדכני (נכון גם ל-Q למיניהם).עוד שנתיים-שלוש ממילא ישלט השוק ככל הנראה ע"י ה"נחלם" עם תושבת חדשה, ניהול זיכרון משולב ומהירות זיכרונות גבוהים בהרבה עם DDR3 וה-Q של היום יהיה גם כך נחות משמעותית... תזכור שלפני 3-4 שנים היה רק הפנטיום D הכפולים שהיום הם בדיחה גם ביחס למעבדים הזולים ביותר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.