פורסם 2008 במאי 917 שנים קח בחשבון שהוא חדש, אין עליו ביקורות ברשת, וקשה לחוות דעת אם הוא שווה את המחיר הגבוה שלו בארץ.הNZXT TEMPEST דומה מאוד לאנטק "תשע מאות" ומתומחר בהרבה פחות כסף.שלושתם ביחד אומנם מאוד מאווררים ובעל פוטנציאל קירור אדיר, אבל שניהם מהווים שואב אבק לא קטן בחדר.
פורסם 2008 במאי 917 שנים אם לא הייתי יודע שה1200 של Antec לא הייתי פוזל אליו אפילו.. לא מתאים לקלאסה שלהםיש לך את ה P182 שגם יותר יפה וגם קיבל מקום שלישי בSPCR (אחרי שני המארזים הפאסיבים של זלמן שעולים 4000 לירות).קיצור מה נדבקתם לאנטק 1200 הזה? הוא מכוער ברמות..
פורסם 2008 במאי 917 שנים לא הבנתי למה לא ראיתי פה בהמלצות את EUREKA792 ב IQPC , ענק מרווח מלא פיצרים מאוורר , רק הוא תופס הרבה מקום , וגם לפי דעתי הוא יפה תוסיף אותו לרשימה! ואני לא ממליץ ללכת על בלינד במארז
פורסם 2008 במאי 917 שנים אני די מבין למה. הוא פשוט לא שווה את הכסף, 2 מאווררי 120 מ"מ בלבד, לא שקט בצורה מיוחדת, לא מפוצ'ר בצורה מיוחדת, הדבר היחיד שטוב בו זה שמגש לוח האם נשלף. לא שאי פעם ראיתי צורך בזה.אם כבר בתקציבים כאלו, P182 או Aurora 570
פורסם 2008 במאי 917 שנים ה 182 נחשב מארז בגודל בינוני אבל בגלל שהוא די מודולרי אתה יכול להוציא את מגירת הכוננים האמצעית ולהתקין את הכוננים שלך בכלוב העליון והתחתון ואז יש לך הרבה יורת מקום לכרטיס מסך ולעוד מאוורר שנותן אויר בידיוק על הכרטיס מסך
פורסם 2008 במאי 917 שנים למה להיכנס לתסביכים מיותריים?יש לך עודף כסף, ועודף זמן לטיפול בכל הפרוצדורה הזו?קירור אוויר מצויין כאן, אין צורך ביותר לדעתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.