פורסם 2008 במאי 617 שנים כחלק מהתכניות שלי להתנחל בחדר שיתפנה בבית ולעשות מימנו חדר למחשב +WII החלטתי להתקין סוף סוף את הכרטיס רשת האלחוטי שנתנו לי בהגרלה באתר ואני רוצה לשוב ולהודות להביט ולhwzone על זה בכל מקרה בגלל שזה מארז לא מבוסס ברגים לא הבנתי איך מתקינים בו למרות שהבנתי שזה קל אז אני מבקש סרטון או מדריך קצר לאיך מתקינים במארז הזה כרטיסים בתודה קרירין
פורסם 2008 במאי 617 שנים עוד לא ראיתי מארז "לא מבוסס ברגים" שאי-אפשר היה להוריד ממנו את המנגנון "המתוחכם" לחיבור כרטיסי PCI, ולהתקין כרטיסים באמצעות ברגים רגילים.
פורסם 2008 במאי 617 שנים לא חייב אפילו להוריד את המנגנון "המתוחכם"פשוט להשתמש בו להידוק הכרטיס(לא חייב אבל עדיף כי זה פחות מכוער)ואז להוסיף בורג כמו במארז פשוט...
פורסם 2008 במאי 617 שנים מחבר קודם כל זה כרטיס PCIE למעשה ושנית אני לא רוצה להשתמש בברגים אם לא צריך רק רוצה לדעת איך מתקינים וזהו
פורסם 2008 במאי 617 שנים מחבר לא משנה -זה היה מאוד קל פשוט יש פלסטיק שצריך ללחוץ עליו משני הכיוונים ואז מרימים את זה מכניסים את הכרטיס ומחזירים זה הרבה יותר פשוט מברגים שקולטים את הרעיון לא שברגים זה מסובך בכל מקרה זה נשלח דרך הכרטיס האלחוטי
פורסם 2008 במאי 617 שנים תיהנה...אחח איך הייתי רוצה כזה כרטיס...ותגיד זה לא מעלה לך את הפינג במשחקי רשת?!?מה המרחק של המחשב מהראוטר?אני ששמתי אלחוטי(אמנם עם עם USB) בעבר זה ממש העלה לי את הפינגים והאט לי את ההורדות...
פורסם 2008 במאי 717 שנים מחבר עוד לא בדקתי הורדות אבל זה רחוק או יותר נכון יש הרבה קירות בדרך גם פינגים לא בדקתי כי אני לא נוהג לשחק משחקי רשת אבל האינטרנט עובד מצוין שיצא נארוטו ובליץ וTNA אני יבדוק הורדות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.