עבור לתוכן

חוות דעת DELL 2408wfp + תמונות

Featured Replies

פורסם

טוב אז בשעה טוב המסך הגיע לאחר ששרד בערך 20 שעות במזוודה ולמרבה המזל הכל עובד מצויין ולא אפילו פיקסל אחד שרוף :yelclap:.

ארגונומיה:

הדבר הראשון ששמים לב אליו שמוציאים את המסך מהאריזה זה הסטנד האיכותי שעליו הולך לשבת המסך.

הסטנד איכותי ביותר עשוי מתכת מגולוונת שבתחתיתו רצועת גומיי קשיחה למניעת החלקות.

המסך מתחבר בקלות לסטנד ע"י 2 קליפסים ממתכת אשר תופסים אותו ביציבות מרשימה!

ברגע שהמסך יושב על הסטנד קל מאוד לכוון את המסך לאיזו זווית\גובה שתרצו בקלות רבה.

בזמן הקצר שיצא לי להתעסק עם התפריטים הכל ניראה לי קל מובן ונוח לגישה בניגוד לביקורות שנשמעו בחו"ל (מגע הכפתורים בעת הלחיצה לא היה מספק מבחינתי).

תצוגה:

זהו מסך ה- LCD הראשון שלי אז אין לי למה להשוואת... אך האיכות תמונה פשוט מדהימה!!! כל הצבעים מאוד עמוקים וחדים! עבודה באקסל או וורד היא פשוט חלום (אין שום "הילה" ירוקה מסביב לטקסט) ושר הטבעות ב-1080P ניראה פשוט מדהים!!!

אני לא גיימר והמחשב שלי קצת ענתיקה אז לא אוכל לתת לכם את חווית המשחק שלי מצטער

קצת תמונות:

p1010038hd5.jpg

p1010040bg6.jpg

p1010041dk6.jpg

פורסם

מזל טוב, תתחדש :yelclap:

היה ביקור במכס או משהו כזה ??

אני חושב להביא מחו"ל בדואר אוויר , אבל לי יש גם מכס לעבור

זה כמו במזוודה - הפחד שיינזק חלילה, או לקבל אחד עם פיקסלים שרופים

פורסם

תתחדש ותודה על התמונות.

:yelclap:

מעניין שתופעת היחוורות הצבעים במבט מהצד האופיינית לפאנל VA בולטת מאוד. זה ככה גם במציאות? כשיצא לי לראות את ה-2407WFP-HC, התופעה הזו הייתה מאוד זניחה ביחס למסכי VA אחרים שראיתי, והנחתי שבאמת S-PVA מצליח להתגבר עליה כמעט לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

ronin- את המסך שלי הביא אחי כמו שכבר ציינתי במזוודה שגם לי היה את הפחד שמא יקרה משהו למסך, ונכון לכרגע הכל בסדר גמור (כמובן שהוא הכניס אותו למזוודה עם הקלקר והקרטון שאיתו הוא הגיע).

מבחינת הפיקסלים השרופים ביקשתי מאחי לפני שהוא מגיע שיפתח את המסך וייבדוק שהכל בסדר.

אז אם יש לך מישהו שיבדוק לך את המסך ואז ישלח לך אותו את יכול לצמצם את הסיכוי לפיקסל שרוף לכמעט אפס!

מבחינת המכס צריך לבדוק את הנושא כי על טלוויזיות משלמים גם מכס וגם מע"מ ועל מסכי מחשב רק מע"מ, ולא ברור כ"כ באיזו קטגוריה נופל מסך זה מיכוון שיש לו HDMI.

מבחינת נזק קח בחשבון שהאחריות שאתה מקבל בעת הקניה בחו"ל אינה תופסת בארץ ויש לשלוח את המסך לשם.

QttP- התופעה עליה אתה מדבר במציאות כמעט ואינה מורגשת, אני לא יודע למה בתמונה זה יצא כאילו זה ממש בולט לעין ??? קח בחשבון שבעת צילום התמונה המסך לא עבר כיול בכלל והיה עם הכיול הסטנדרטי שאיתו הוא מגיע (אם זה משנה בכלל).

פורסם

מסך עם חיבור HDMI נחשב מבחיינת המכס כטלוויזיה

פורסם

תתחדש אחלה מסך!

פורסם

מסך עם חיבור HDMI נחשב מבחיינת המכס כטלוויזיה

אתה אומר את זה כעובדה ? איפה זה מצויין.

אני שמעתי שרק לגדלים מעל 24" עם HDMI יש מכס של טלויזיה

פורסם

תודה על התמונות ממש עוזר. אני מתלבט לגבי קנייה של 2408 בין השאר כי הוא נראה לי גדול. על שולחן העבודה שרואים בתמונה הוא

נוח לעבודה (כל דבר חוץ ממשחקים), לא קרוב מידי, גדול מידי ?

פורסם
  • מחבר

זה הכל מאוד אינדיבידואלי....

בתור אחד שעבר מ17'' CRT התרגלתי לגודל מאוד מהר!

הוא מאוד נוח לעבודה משרדית (וורד,אקסל,פאור-פוינט) הגלישה באינטרנט על מסך בגודל כזה היא פשוט מעולה (הטקסט בשבילי ממש לא קטן).

עצה שלי לך לחנות שיש אותו בתצוגה ותראה לבד אם מתאים לך או לא.

אני אישית התאהבתי בגדלים האלו לאחר ביקור ב-apple store

פורסם

natu -

שאלה לי אליך בקשר לקנייה מחו''ל.

מה ההבדל בין מע''מ למכס?

איך זה הולך? איך יודעים מה הבאת לארץ כשאתה נוחת, איפה משלמים את זה?

בכמה חסכת בקנייה הזאת כולל מע''מ?

פורסם

כמה המסך עלה לך בחו"ל ? כמה שילמת עליו מעמ בארץ? כמה מכס אם בכלל?

תתחדש

פשוט מדהים

פורסם
  • מחבר

מכס- הוא מס המוטל על יבוא\יצוא סחורות.

מע"מ- כמו שכולם יודעים הוא מס ערך מוסף.

בארץ נהוג לגבות על חלקי מחשב ובהן מסכים אך ורק מע"מ בגובה של 15.5% מערך המוצר.

יש הטוענים שמסכי מחשב בעל חיבור HDMI מוגד ע"י רשות המיסים כטלוויזיה (אני עדיין לא ראיתי שום הוכחה לכך), ולכן יש לשלם עליו מכס בגובה של בערך 32% (תשלום המכס כולל כבר את המע"מ).

כשמגיעים לארץ אתה בוחר ללכת למסלול האדום או הירוק:

אדום- אתה מצהיר שיש ברשותך טובין שערכם עולה מעל הערך שמותר להביא.

ירוק- אתה בעצם "מצהיר" שאין ברשותך טובין העולים על הערך המותר להביא.

מותר להביא מוצרי חשמל עד ערך של 200$ ללא צורך בתשלום של מכס\מע"מ.

אני חושב שבמידה ותבחר ללכת במסלול האדום ותתעקש שמה שיש ברשותך הוא מסך מחשב לא תשלם מכס, אלא רק מע"מ.

במידה ותבחר ללכת במסלול הירוק ויתפסו אותך תשלם את המכס + קנס, כפל מכס.

אחי הגדול מבחירה אישית הלך במסלול הירוק והכל היה בסדר.

אני קניתי את המסך ב620$ ואני יודע שהיום הוא כבר ירד ל599$ אז תעשה את החשבון לבד כמה חסכתי.

פורסם

מהו לדעתכם מרחק הישיבה האופטימלי עבור צפייה בסרטים במסך 24" רחב כדוגמאת זה?

ברשותי כיום טלוויזית CRT בגודל 21". לאיזה מסך יש שטח צפייה גדול יותר? (בהנחה שמסך המחשב הינו רחב)

אשמח אם תרשמו את החישוב שמוכיח את הפרש הגדלים בין השניים.

תודה.

פורסם

24 רחב יהיה כמובן גדול יותר מ-20 לא רחב.. לא רק ששטח התצוגה שלו יותר גדול, ה-20 הוא אפילו פחות מזה כי יהיו בו שוליים יותר גדולים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים