פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים כל השירים של Basshunter נשמעים אותו דבר, אז יש מצב שזה מזכיר לך שיר שלו משנה שעברה.. :hizuk:
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים מישהו מכיר את הנעימה של הישראלים (הסדרה שהיתה עם שלישית מה קשור) - עם אקורדיונים וכו'
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים lev-o - אני בעבודה אז אני לא יכול לשמוע את השיר, אבל זה 90% זה , בוא ננסה-Kim Lucas - All i really wanted
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים תודה, אבל זה לא זה... זה זה! ^^ תודה רבה! ידעתי שזה מוכר לי! basshunter הגנב הזה נ.ב- כל שהייתי צריך זה שמישהו עם שמיעה מוסיקלית ומכיר את שם השיר ייקרא פה. תודה
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים תודה, אבל זה לא זה... זה זה! תודה רבה! ידעתי שזה מוכר לי! basshunter הגנב הזה נ.ב- כל שהייתי צריך זה שמישהו עם שמיעה מוסיקלית ומכיר את שם השיר ייקרא פה. תודה או לקרוא את הקישור לויקיפדיה שנתתי The melody for "All I Ever Wanted" is largely a remixed version of "Daddy DJ"
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים Unauthorized From Wikipedia, the free encyclopedia Jump to: navigation, search Wikipedia does not have an article with this exact title. Please search for All I Ever Wanted (Basshunter song in Wikipedia to check for alternative titles or spellings. * Log in or create an account to start the All I Ever Wanted (Basshunter song article. * Submit the content that you wish to have created. * Search for "All I Ever Wanted (Basshunter song" in existing articles. * Look for "All I Ever Wanted (Basshunter song" in Wiktionary, our sister dictionary project. * Look for "All I Ever Wanted (Basshunter song" in the Wikimedia Commons, our repository for free images, music, sound, and video. * Look for pages within Wikipedia linking to this article. * If you expected a page to be here, it has probably been deleted (see Why was my page deleted? for possible reasons). You may wish to check the deletion log. * If a page was recently created here, it may not yet be visible because of a delay in updating the database; wait a few minutes and try the purge function.
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים תוסיף ( בסוף, כ"כ קשה : http://en.wikipedia.org/wiki/All_I_Ever_Wanted_(Basshunter_song)
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים אמא שלי אמרה שהיא שמעה שיר מצחיק של זמר שהיה ישראלי אבל כרגע הוא בחול ששר כנראה בעברית או שזה נשמע ככה וזה לא מובן ומזכיר צרפתית ויש שם את המילים שוקו ולחמניה וזה היה שבוע שעבר בתוכנית של מושיקו MOWSHOW נראה לי ברדיו,כבר חיפשתי בגוגל אבל כנראה לא מספיק טוב.תודה מראש חברה.
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים אני מחפש שיר שנשמע כמו שיר מזרחי, ואני זוכר ממנו רק שתי מילים: "זה אניייייייייייי..." מישהו מזהה? :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.