עבור לתוכן

מארז חדש של THERMALTAKE - M9

Featured Replies

פורסם

לא הייתי נוגע במוצר שהצליח לקבל רק GREAT אצל GAYMAN, אפילו כפכפי קרוקס מקבלים אצלו KICKASS...

פורסם
  • מחבר

לא יודע , אם ה APOLLO אצלו קיבל GREAT והוא מארז מעולה אז אין לי טענות , בכל מקרה אהבתי את הבדיחה ;D

פורסם

זה נכון, לבנאדם הזה אין תלונות על כלום אף פעם.

הדבר היחיד שהסקירות שלו טובות בשבילו הוא לראות את המארז מכל הזויות.

פורסם

במארזים הייתי הולך ל-overclockercafe ומחפש את אלה שקיבלו אצלם Editor's Choice (בניגוד ל-Recommended בלבד).

פורסם

הבן אדם הזה מאוד משעשע :smile1:

האתר שלו טוב בשביל לראות איך המוצר ניראה לא בשביל לבדוק אם הוא טוב.

פורסם

זה לא משנה איזה ציון הוא נותן... אתה פשוט רואה את כל התכונות של המארז ואתה יכול להחליט בשבילך אם זה טוב או לא.

לגבי המארז הזה הציון מתאים, אין לו דברים מיוחדים, כולה 2 מאווררים, אין FIREWARE/SATA מקדימה, מראה רגיל - מארז ממוצע.

וזה לא שאין לו תענות, הוא פשוט עושה ביקורת למארזים טובים ומעלה, לא למארזים ג'נרים.

פורסם

הביקורות שלו מעולות לאנשים שפחות או יותר מבינים מהחיים שלהם, ורק צריכים סקירה טובה על המוצר מכל הכיוונים.

רק מה, עושה רושם שכל פעם שהוא מסקר מארז שאין לו מגש-לוח-אם נשלף, הוא לא ישן בלילות אחרי זה.

פורסם
  • מחבר

הביקורות שלו מעולות לאנשים שפחות או יותר מבינים מהחיים שלהם, ורק צריכים סקירה טובה על המוצר מכל הכיוונים.

רק מה, עושה רושם שכל פעם שהוא מסקר מארז שאין לו מגש-לוח-אם נשלף, הוא לא ישן בלילות אחרי זה.

אופציה נוחה אבל לא נחוצה במיוחד :)

פורסם

באמת אף פעם לא הבנתי מה כל כך חשוב לו במגש הנשלף, כל המארזים שלי היו MID TOWER ואף פעם לא הייתה לי בעיה.

פורסם

באמת אף פעם לא הבנתי מה כל כך חשוב לו במגש הנשלף, כל המארזים שלי היו MID TOWER ואף פעם לא הייתה לי בעיה.

קודם כל זאת תכונה של מארז, ואם אין את זה הוא מציין את זה.

דבר שני זה באמת דבר טוב ומאוד נוח

פורסם

מהו בערך המחיר הצפוי שלו? סביבות ה400?

בתכלס הוא נראה בינוני בכול דבר.

פורסם

אז הוא סביר , במיוחד יחסית למחיר שלו.

אישית יש לי הרגשה שהוא ימצא את מקומו בשוק ואנשים יקנו אותו.

לדעתכם הזרימת אוויר בו תיהיה טובה עם שני מאווררים על החלון , אחד מקדימה ואחר מאחורה? כי השרוול הזה נראה לי מיוטר אם אפשר לשים במקומו עוד מאוורר של 120MM ואם אפשר באיזשהיא דרך לחבר את השרוול למאוורר הזה אז בטח ובטח שאני מאמין שהאיזור יהיה קריר.

פורסם

WING RS יותר זול ויש בו יותר דברים (אבל אין חלון).

http://www.skypc.co.il/pl_product~VG8000BNS~6~0.htm

לדעתי המארז הזה הוא בזבוז כסף וממש לא שווה, במחיר שלו יש הרבה יותר טובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים