עבור לתוכן

מארז, ללא ספק, 800-1500

Featured Replies

פורסם

הולך להכיל:

אני קונה:

Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM

Gigabyte GA-X48-DS5

Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 - זמין במלאי!

Western Digital 500Gb 16MB AAKS

BFG 8800GTS G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail

2. כבר יש לי:

OCZ GameXstream 600W

TUNIQ TOWER

2X250GB HDD

אולי עוד אחד של 300

X-FI XTREME MUSIC

עכשיו יש לי מארז של TT Xaser III v1000A. לא מאוד אהבתי אותו. היה מספיק לי בגודל, אבל ה-CABLE MANAGMENT לא ממש טוב, הקירור של ה-HDD על הפנים, והAIR FLOW הכללי לא מדהים.

מה חשוב לי:

1. שקט! דרישה עיקרית

2. אני לא ממש מתכוון לעשות OC, הספיק לי מזה, גם אם אני אעשה, הוא יהיה בינוני, אז לא צריך קירור חזק

3. CABLE MANAGMENT נורמלי, AIRFLOW טוב!

4. לאחר מוות של הרד דיסק מחום, קירור של האיזור, או אופציה להוספת מאוורר לקירור של האזור, עדיף 120.

אין הגבלות חוץ מזה.

לעכשיו, מה שראיתי הם ה-:

1. ANTEC P182SE, לא ממש רואה חסרונות לגביו, טיפה קטן.

2. CM COMSOS 1000, נראה ממש נחמד, אבל אזור ה-HDD שלו נראה דפוק וללא קירור (שמעתי שניתן לקבל חינם מתאם למאורר לאזור, אבל כרגיל בארץ אין לי מושג איך להשיג אותו )

3. CM COSMOS S, נראה לי שהוא מיועד מדי ל-OC, לא שקט, יותר מדי מאווררים.

4. ANTEC 900, נראה לי קצת קטן מדי בשבילי, ולא כל כך אהבתי את העיצוב.

5. CM האגדי :) 830/831/832.

6. TT למיניהם, כגון ה-KANDALF.

אני אשמח להוציא סכום של 1000-1200 ולא יותר.

לעכשיו ה-ANTEC P182SE עומד בראש הרשימה, גם מבחינת מחיר וגם מחבינת דרישות.

אשמח לפידבק.

בתודה, אלון.

פורסם

P182SE מאוורר טוב, שקט מאוד, ואם אני זוכר נכון - אז יש גם אפשרות לסידור כבלים מאחורי לוח האם.

אופציה נוספת שהייתי מציע לך לשקול זה ה EUREKA של TT.

פורסם
  • מחבר

אני נוטה קשות לקנות ב-SKYPC, והם לא מחזיקים אותו, בכל מקרה אני אעבור על קצת ביקורות שלו...

לעכשיו זה נראה שזה ה-ANTEC או ה-COSMOS הרגיל... אני מאוד מתלבט :(

פורסם

מה הבעיה לקנות במקום אחר?

בגלל שלחנות X אין מארז Y זה אומר שאני אוותר על המארז? לא. במיוחד שמדובר בתקציבים האלו.

פורסם
  • מחבר

לאלא, אל תבין אותי לא נכון, העיקר הוא פשוט שנראה לי שננעלתי על ה-COSMOS או ANTEC, ה-ANTEC למחיר, ה-COSMOS כי אני פשוט מת עליו :)

לא ממש אהבתי את ההצעה, והביקורות אומנם לא רעות, אבל לא טובות כמו של ה-ANTEC, ובשביל תוספת של פחות מ-100 שח, אני אקח בוודאות את ה-ANTEC...

וחוצמזה, אני לא אוהב לערבב חנויות, למרות שהכול יורכב בבית.

סתם עוד אנשים לדבר איתם במקרה של בעיות, לא אוהב את זה.

אני שמח לכל רעיון שהוא!

פורסם

הסתכלת על הcoller maste 830 evo /navdia edition

???

פורסם

הוכח בבדיקות שהאירוקה שעולה כמעט חצי מהמארז הזה יעיל ממנו ומקורר טוב יותר ממנו ולפיכך עדיף על פניו.

פורסם
  • מחבר

הוא אולי משתווה, אבל הוא עדיין נראה שהוא עשוי מפלסטיק. הוא לא עושה לי את זה, ובכלל TT לא עושים לי את זה.

בקשר ל-830 EVO, נראה לי שאני מעדיף את ה-COMOS, יותר זול ויותר אלגנטי, אם כבר הייתי לוקח STACKER זה היה ה-832 או 831, יותר זולים, חבל לבזבז 1600 עליו. (אני חושב)

למה אתה מציע אותו?

פורסם

ממליץ לך לבדוק את המארזים של Lian-Li , ה A10 שלי מארז מדהים ויש רבים וטובים. בתקציב מארז של מעל אלף זו האופציה שנותנת את התמורה הטובה ביותר לכסף.

פורסם
  • מחבר

הממ, הוא נראה כמו האח הגדול של ה-P182SE, אני אשמח לקישור לחנות שמחזיקה אותו... לא מצליח למצוא...

פורסם

הממ, הוא נראה כמו האח הגדול של ה-P182SE, אני אשמח לקישור לחנות שמחזיקה אותו... לא מצליח למצוא...

כרגע גם אני לא מוצא חנות שמוכרת אותו בארץ. צור קשר עם פנדה או עם האתר אודיו וידיאו ושאל מתי הצפי שהוא יחזור להמכר בארץ. שווה לחכות!

פורסם
  • מחבר

מה היה מחירו +-? אני בכל זאת לא רוצה לגלוש מתקציב שקבעתי לי...

דיי התאהבתי ב-COSMOS, אני יודע שהוא יקר קצת בלי סיבה, אבל נראה לי שאני לוקח אותו :)

פורסם

שווה לך להעיף מבט גם על המארזים של SILVERSTONE - שקטים ומצוינים.

בכ"א - יבואן של ליאן לי הם הוגו מחשבים בהרצליה שהם בעצם AUDIOVIDEO.co.il:

http://www.audiovideo.co.il/scripts/aboutus.asp

(כנ"ל בהקשר של סילברסטון ד"א)

פורסם
  • מחבר

טוב, היחידים שבמחירים שלי ומתאימים לי (נראה לי) הם :

• Lian Li PC-V110 PLUS II: אם אני מחליט לרדת מה-COSMOS, נראה לי שאולי אני אקח את ה-LIAN LI במקום את ה-ANTEC P182SE, הם נראים מאוד דומים מבחינה מבנית, מחיר דומה, ובכל זאת, זה LIAN LI.
  • Lian Li PC-767 PLUS: מחיר וסגנון של ה-COSMOS, אני אישית רואה את הCOSMOS כעדיף.
  • Silverstone Tj05/06 - לא עשו לי את זה, אם כבר אז ה-LIAN LI.

בכל מקרה, אם יש עוד הצעות במחירים האלא, או דגמים אחרים שפיספתי, אני אשמח לשמוע...

שוב תודה, אלון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים