עבור לתוכן

איזה "קבצים" דרושים לכבלים בשביל DHCP?

Featured Replies

פורסם

אז ככה

סתם מקרה היפותטי

אני רוצה DHCP מהספק הם אומרים לי שהם צריכים לשלוח את הקבצים לתשתית ורק ברגע שהתשתית תקבל ותעדכן זה יעבוד

והם אומרים שזה אמור לקחת 3 ימים

עכשיו אני יודע בוודאות שזה יכול להתבצע תוך כמה דקות

מה בדיוק הולך פה?

מה האינטרס שלהם?

פורסם

ה"קבצים" האלה הם בסה"כ אימייל שמאמת שאתה לקוח של 2 החברות, שמדובר באותו לקוח בדיוק

שיש לך באמת אישור לקבל IP של הספקית ישירות מהכבלים ללא אותנטיקציה של שם משתמש וססמא.

וזה לוקח "כמה ימים" כי לא תמיד הנתונים זהים ב-2 החברות, לא תמיד המנוי בהוט על שם אותו בעל מנוי ב ISP

והאנשים שמבצעים בשבילך את ההעברה הזו בהוט, עושים עוד דברים, ולא עובדים 24/7

ועד כמה שאני זוכר (ואולי אני טועה, אל תתפוס אותי במילה), יש רק בן אדם אחד שאחראי על הנושא הזה בהוט, וקוראים לו אלכס :smile1:

פורסם

אוסיף את הדבר הבא: בדרך-כלל כשהספק נותן הוראה, ה"קבצים" נשלחים ע"י מערכת אוטומטית בבוקר של היום למחרת. ברגע שהקבצים נשלחו זה לוקח יום-יומיים עד שב-HOT מעדכנים את זה, כי כמו שאמר Kidney-stonE, יש להם גם דברים אחרים לעשות, וכך מגיעים ליומיים-שלושה.

אבל, אם הקובץ כבר נשלח ואתה מתקשר ל-HOT, הם בדרך-כלל יוכלו לעשות את השינוי בשבילך אונליין, וזה באמת ייקח כמה דקות. זה מה שאני עשיתי בדיוק לפני יומיים: בשבת בלילה דיברתי עם 014 (כדי לעבור לחיבור חייגן), בבוקר יום ראשון הם שלחו את הקובץ, בצהריים דיברתי עם HOT והשינוי נכנס לתוקף באותו רגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים