פורסם 2008 במרץ 1517 שנים שלום יש לי בעייה מציקה לארחונה ואני חושב שזה מאז התקנת הנתב sys link wtr54gc שאני פותח את האקספלורר ולא משנה כמה לשוניות פתוחות אם אני לא נוגע בו מספר קטן מאוד של דקות האינטרנט כאילו מתנתק ואני לא יכול לא לעבור אתרים בתור החלון הראשי או לפתוח חלוניות חדשות או אפילו לשנות חלוניות קיימות האינטרנט מתנתק לחלוטיןרק אחרי סגירה ותפיחה מחדש של האקספלורר אני יכול לגלוש שוב.יש למישהו רעיון איך לשנות או לפתור את זה?יש לי חיבור קבוע לא באמצעות חייגן אקספלורר 7 על ויסטה אולטימט
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים מחבר יש פינג מהאתרגם ראיתי עכשיו שאם אני פותח לשונית חדשה אני כן יכול לגלוש ממנה אבל כל הלשוניות והחלונות הקיימים מאבדים את החיבור שלהם ולא משנה אם אני מרענן או מנסה לעבור אתר זה עדיין לא מתחבר מהם
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים מחבר עד עכשיו האקספלורר עבד טוב בטוח אפשר לסדר במקום להרים ידיים ולעבור למשהו אחר
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים כי המשהו האחר פשוט יותר טוב בכל מקרה, וסתם בשביל הקטע, כנס לאקספלורר, לכלים > אפשרויות אינטרנט > התקשרויות יש שם "התקשרות" כלשהי ברשימה? אם כן, מחק אותה, שלא יישאר שם שום דבר.
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים מחבר לפעמים בחיים זה עניין של הרגל גם לא רק מה יותר טוב.בכל מקרה אין ל יהתקשרויות שם בכלל יש חיבורים בתוך זה יש להגדיר VPN וכו' אצלי אין שום התקשרות שמופיעה שם.יש עוד רעיונות?ועוד שאלה מה זה ipv6? אצלי הוא מופיע כקישרויות מוגבלת וה IPV4 מחובר
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים לפעמים בחיים זה עניין של הרגל גם לא רק מה יותר טוב.בכל מקרה אין ל יהתקשרויות שם בכלל יש חיבורים בתוך זה יש להגדיר VPN וכו' אצלי אין שום התקשרות שמופיעה שם.יש עוד רעיונות?ועוד שאלה מה זה ipv6? אצלי הוא מופיע כקישרויות מוגבלת וה IPV4 מחוברתנסה לכבות את האופציה ל- ipv6 , זה לפעמים עושה בעיות עם החיבור לאינטרנט או לראוטר.ipv6 זה פרוטוקול תקשורת שבא להחליף את ה- ipv4 (מה שאנחנו משתמשים בו היום), זאת עקב מגבלה במספר כתובות ה- ip שאפשר להקצות כרגע למול הגידול המתמיד במספר הגולשים.למידע נוסף:http://he.wikipedia.org/wiki/IPv6
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.