פורסם 2008 במרץ 517 שנים כשאחותי תשמע על זה, אני כבר רואה את השיחות הארוכות והמייגעות שיהיה לי עם אמא שלי כשאני אצטרך להסביר לה למה המחשב שהיא קנתה בשלוש וחצי שקל לא יריץ אותו.
פורסם 2008 במרץ 517 שנים 2 היה שיפור גדול על הראשון . פעם רציתי לעשות inbreading כדי לראות מה יצא אבל לא שיחקתי כלכך הרבה אבל זה משחק טוב לשרוף זמן. מעניין מה הם ישימו בשלישי . כן זה משחק של בנות אבל אני גיימר עם ראש פתוח...כרגע אני לא צריך לשחק sims כדי להזכיר לי שהחיים קשים. יש לי ילדה בת חודש ואני משפר את ה "cleaning skill " שלי . אני כבר די טוב בהחלפת חיתולים וניקוי ארגזי חול (של חתולים). מעניין אם הם יוסיפו לתינוק את הגזים והשיניים וכו כדי לעזור לצמצם את מדד ה "sleep " של הסימים.
פורסם 2008 במרץ 517 שנים ת'אמת אחי, אני אף פעם לא הבנתי מה אנשים מוצאים במשחק הזה. בסך הכול אתה צריך לבנות בית ולנהל משפחה. איפו האקשן? איפו הפואנטה? אני לא מבין איך אנשים משחקים במשחק הזה בלי להשתעמם רצח.
פורסם 2008 במרץ 517 שנים (למישהו אכפת?) לא ממש.... כנראה גם למשחק הזה יצאו 90000 הרחבות... ( ) מעניין כבר מה הם יחדשו..... בטח כלום סתם אנשים משלמים על זה...
פורסם 2008 במרץ 517 שנים ת'אמת אחי, אני אף פעם לא הבנתי מה אנשים מוצאים במשחק הזה. בסך הכול אתה צריך לבנות בית ולנהל משפחה. איפו האקשן? איפו הפואנטה? אני לא מבין איך אנשים משחקים במשחק הזה בלי להשתעמם רצח.תגיד, יצא לך לשחק Sim City? או Jones in the fast lane?
פורסם 2008 במרץ 517 שנים ^^^ ולנשים שבנינו לא נראה לי שגיימריות שפעילות בפורום HWZONE מזדהות בדיוק עם סימס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.