פורסם 2008 במרץ 517 שנים מה הם המשתנים שמגדירים פה?איך מוצאים כתובת IP של מחשב? לאן מכניסים את של המחשב איתו מתקשרים?מה מבצעת הלולאה בשורות 55-65?איפה מתנהלת השיחה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במרץ 517 שנים http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms738520(VS.85).aspxזה הפונקציה שאומרת על איזה כתובת / סוג סוקט להאזין, מקבלת הנחיות בפרמטר HINTS ומחזירה תשובה ב RESULTS (אם כי אפשר לעשות את זה בלעדיה).התוכנה הזו היא רק שרת שמאזין, לכן אין מקום להכניס את המחשב שאיתו מתקשרים (בתוכנה של הלקוח מכניסים את הכתובת של השרת שמריץ את הקוד הזה).55-65 קורא מידע שהלקוח שולח לו.השיחה מתנהלת בין 56 ל 73 (בהתחלה השרת מאזין ואז שולח חזרה מידע).
פורסם 2008 במרץ 517 שנים מחבר זה הקובץ של הלקוח, איפה אני רושמת את כתובת הIP של השרת?ו- איך מסתיימת השיחה ביניהם?[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במרץ 517 שנים התוכנה מקבלת משתנה argvזה בעצם נגיד את מריצה את התוכנה מcmdprogran.exe -parameter-parameter תכניסי פה את האי פי שאת רוצה להתחבר אליו
פורסם 2008 במרץ 517 שנים מכיוון ש socket הוא דו-כיווני, אז ה shutdown של הלקוח סוגר את הצד שלו וה shutdown של השרת סוגר את הצד שלו (וככה כל צד יודע מתי השני סיים).
פורסם 2008 במרץ 617 שנים מחבר לא הבנתי איך אני מריצה את התכנית (למה מCMD? ואיך עושים את זה?)במילים אחרות: יש לי שני מחשבים, על אחד אני רוצה להריץ את השרת, על השני את הלקוח: מה אני עושה (שלב שלב, מהתחלה)?
פורסם 2008 במרץ 617 שנים לקמפל קובץ C++ ל EXE את יודעת ? (תבחרי בסביבת IDE האהובה עליך, תעשי פרויקט WIN32 CONSOLE, תוסיפי את ספרית WSOCK32.LIB ותקמפלי).במחשב אחד תריצי את ה EXE הראשון ובשני את השני. את לא חייבת דרך CMD, את יכולה להריץ את הפרויקט ישירות מהסביבה שאת רגילה אליה ב C++.
פורסם 2008 במרץ 617 שנים מחבר אני עובדת בסביבת visual studio, כשאני מריצה את התכנית (F5) של הלקוח- עולה מסך שחור, והוא נסגר מייד.<אין לי בשום מקום להכניס את המספר הIP של המחשב השני> ???
פורסם 2008 במרץ 617 שנים זה כי את צריכה בהגדרות פרויקט ב command line parameters להכניס את ה IP. אם את מסתבכת עם זה, את יכולה בקוד פשוט להכניס ישירות את ה IP בקטע שהוא קורא את ה ARGV הראשון.
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים מחבר פה אני צריכה להכניס את זה? <שורה 18>// Validate the parameters if (argc != 2) { printf("usage: %s server-name\n", argv[0]); return 1; }איזה סוג משתנה הוא הכתובת IP?
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים לא, זו הבדיקה שהתכנית בכלל קיבלה פרמטר. אותה את צריכה להעיף, ואת ה-IP את צריכה לשים (כמחרוזת) כאן:/* 28. */ iResult = getaddrinfo(argv[1], DEFAULT_PORT, &hints, &result);במקום [argv[1.
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים מחבר OK , אז הצלחתי להריץ את התכנית- אך לא ליצור תקשורת (הוא מגיע פעם אחת לשורה 58 אצל השרת- ואז (הלקוח?) מנתק את התקשורת).איך אני מגיעה לדו שיח בינהם?
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים מה זאת אומרת?מה השרת מדפיס?מה הלקוח מדפיס?(הבנת בכלל מה התכנית אמורה לעשות?)
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים מחבר אצל הלקוח: Bytes Sent: 14recv failed 10054אצל השרת: Bytes received: 14Connection closing...וזהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.