פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים למחשב חדש איזה מערכת הפעלה טובה יותר WIN XP PRO או ויסטה? (בעיקר למשחקים)אני יודע שויסטה יותר כבדה אז אולי XP עדיף?
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים ללא ספק ויסטה, ויסטה אומנם כבדה יותר (תמיד מערכת חדשה יותר היא כבדה יותר) אבל ויסטה גם מהירה יותר מXP.
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים ואין באגים בויסטה??זאת מערכת הפעלה חדשה יש בעיה להתקין חלק מהמשחקים ''הטיפה ''ישנים?(אני זוכר שהיו גם בעיות עם XP בהתחלה)
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים לא ממש אני מדבר על משחקים שנות 2003-2000 ככהנגיד אני ירצה להפעיל SOLIDER OF FORTUNE 1אני יוכל? ???
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים אני חושב שכן אבל אני ייתן לאלה שבטוחים לגמרי במה שהם אומרים אבל אני חושב שכן.
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים ואין באגים בויסטה??זאת מערכת הפעלה חדשה יש בעיה להתקין חלק מהמשחקים ''הטיפה ''ישנים?(אני זוכר שהיו גם בעיות עם XP בהתחלה)ויסטה ממש לא מערכת חדשה, אוטוטו יוצאת המחליפה שלה כבר (ויסטה כבר בת שנתיים).יש לי משחקים מ97 שעובדים אליה נהדר, ותמיד אפשר להפעיל בcompability mode.
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים מצחיק לראות איך בהתחלה כל התגובות היו בסגנון: וויסטה זה חרא, אין כמו XP וכו'.ועכשיו, אחרי שאנשים גם אשכרה ניסו ובדקו, אז ישנה המלצה גורפת כמעט לקחת את וויסטה.ב-YNET, אגב, אפילו היום כשיש כתבה על וויסטה התגובות הן כמעט תמיד נגדה.ועל זה כבר נאמר - אפקט העדר..
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים אני עבדתי עם ויסטה כמה חודשים טובים והיא מערכת טובה מאוד.אבל עכשיו חזרתי ל XP ועוד 32 לא ה 64 (אני אוהב לראות את ה 4GB במלואם- אולי נתקין בעתיד)אין מה להגיד ויסטה טובה אבל יש דברים שעדיין מציקים לי שבהם XP טובה יותר.יש גם בויסטה דברים שאהבתי ממש.אני מקווה שהקונספט של WIN7 שאתה תוכל לבנות את המערכת בהתאם לצרכים במהלך ההתקנה יתגשם.
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים מחבר אין מה להגיד ויסטה טובה אבל יש דברים שעדיין מציקים לי שבהם XP טובה יותר.יש גם בויסטה דברים שאהבתי ממש.אני אשמח לשמוע פירוטאני מקווה שהקונספט של WIN7 שאתה תוכל לבנות את המערכת בהתאם לצרכים במהלך ההתקנה יתגשם.עד כמה שהבנתי הדבר היחיד שתוכל להחליט הוא איזה תוכנות יותקנו יחד עם חלונת. למשל אם תרצה לבטל את windows mail או את המחשבון או את הגיבוי או את פיינט וכו'.נראה מה יהיה עם זה בסוף, יכול מאוד להיות שיורידו עוד דברים.
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים למרות ההצגה הראשונית של הminwin, זה כנראה לא יהיה בסגנון לינוקס בו אפשר "להלביש" gui לפי רצוננו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.