עבור לתוכן

facebook proxy!!!!!!!!!!!!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,במקום עבודתי כיום ישנה אבטחה די מעצבנת של חסימת אתרים אשר אינם לשימיוש שוטף בעבודה,אני ועמיתי לעבודה מצאנו מספר פרוקסים שנוכל דרכם להתחבר לפייסבוק שזוהי בעצם כול המטרה אך לאחרונה אלו גם כן נחסמו.לאחר חיפושים מתישים לא עלה בידינו למצוא אתר אשר יתן לנו מענה הולם.אי לכך אני פונה אליכם בבקשה האם למישהו יש מידע כול שהוא אשר יכול לעזור לי.

בסה"כ בקשתנו הפשוטה הייתה לגלוש בפייסבוק בזמן עבודתנו הפנוי,האם זהו פשע.....לעניות דעתי זוהי אחת הזכויות המגיעות לנו לאחר ישיבה ממושכת כול היום מול המסך הקטן.

תודה מראש

עמיתכם.

פורסם

אתה בעצם מבקש עצות שיגרמו לך להיות מפוטר מהעבודה... אחלה.

פורסם
  • מחבר

לא לפיטורי, אלא רק לדרך עקיפה סך הכול להגיע לאתר מבוקש.3 הפרוקי האחרונים שמצאנו עבדו בעצם די טוב חוץ מהjava אבל זה לא שינה לאף אחד.וזה גם לא הפריע לאף אחד הגלישה דרך השרתים הללו.[br]פורסם בתאריך: 21.02.2008 בשעה 14:34:07

השתמשנו סך הכול באתרים הללו אשר לא גורמים לנזק,unblock60. ו tinysite.info
פורסם

גם אני בעד לחסום את הפייסבוק המזוויע הזה ממקומות עבודה, ועדיף מהעולם בכלל.

;D

אם לדעתך זוהי אחת ה"זכויות" המגיעות לך, דבר עם המעסיקים שלך. לעקוף מדיניות של בית עסק או מוסד ציבורי כלשהו למטרות פייסבוק לא חוקי בדיוק כמו לעקוף את זה למטרות טורנטים. פה זה לא המקום לקבל עזרה.

פורסם

תפתח פרוקסי מוצפן בבית ותתחבר אליו מהעבודה (אם זה אפשרי).

פורסם

אם לדעתך זוהי אחת ה"זכויות" המגיעות לך, דבר עם המעסיקים שלך. לעקוף מדיניות של בית עסק או מוסד ציבורי כלשהו למטרות פייסבוק לא חוקי בדיוק כמו לעקוף את זה למטרות טורנטים. פה זה לא המקום לקבל עזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים