עבור לתוכן

קבלו את המתחרה הרשמי של ה MacBook Air, ה ThinkPad X300

Featured Replies

פורסם

אתה זה שלא מבין

לסחוב איתך 10 דיסקים זה טיפשות לשמה

סרט שמקובץ טוב (אני מדבר על סרט חוקי לצורך הדיון)

שוקל 700 מגה +-

כפול 10=7000 מגה או לפשט לך את זה בערך 7 גיגה ובטח לא 40

וזה הרבה יותר נוח להכניס את זה לSSD במקרה הזה לאומת לקחת 10 דיסקים איתך

כמובן לפני הטיול תכניס לך משחקים\סרטים\מוזיקה והכל לSSD

לא צריך לזה אפילו דיסק און קי

פשוט תהיה לך תחנת עגינה בבית לעשות את זה

כמובן יש בחול שרותי השכרת סרטים מהרשת כולל סרטי HD אם אתה רוצה

ולוקח לך כמה דקות להתחיל לצפות בסרט כזה (בארצות אם רשת מהירה)

ככה שאם זה חוקי אין לך צורך באופטי

וכמובן אם זה לא חוקי אז בכלל

דרך אגב אתרים כמו STAGE6 נותנים לך גם אפשרות סטירמינג וגם אפשרות הורדה מהירה

וזה אתר אם איכות תמונה וסאונד טובים ולא יהוטיוב

אם אתה נוסע לבאמת הרבה זמן אז תקח את התחנת עגינה איתך

אבל במקרה הזה אולי תתצרך תחליף דסקטופ ולא מחשב נייד אמיתי

והמחשב הזה לא מיועד להחליף דסקטופ

• תגובות 50
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בשם אלוהים, כמות השטויות שאתה פולט מפחידה.

SSD SSD SSD SSD SSD

כל ההודעות שלך SSD

יש לך מושג כמה הדבר הזה עולה? עדיף לך כבר לקנות סטוק של DOKים, וזה עדיין יצא יותר זול.

אתה לא קולט שהטכנולוגיה שאתה מדבר עליה טובה- אבל עדיין מאוד מאוד יקרה ולא בשלה. את הנפח של הכונן הכלול במחשב תצטרך בשביל דברים אחרים, אי אפשר למלא אותו במספר סרטים ולגמור את המקום בדקות. בטח שיהיה יותר נוח להעתיק למחשב במקום לקחת דיסקים, אבל במקרה הזה פשוט אין מקום.

"סרט שמכווץ טוב שוקל 700 מגה"-

אתה רואה סרטים ברזולוציה של 536X300 על מסכים ברזולוציה של 1280X800 ומעלה? שיבושם לך. בשבילי ולדעתי, זה רצח לעיניים. פחות מ 704X396 על המסך שלי אני פשוט לא מציג.

סרט באורך נורמלי ישקול כ 1.5 ג'יגה ברזולוציה שציינתי, ו 4.3 ג'יגה ב 720P

רוב האנשים מעדיפים לראות סרטים באיכות טובה ולא את הזבל של XVID ב 700 מגה. בחשבון פשוט, 10 סרטים שחצי מהם כאלו וחצי מהם כאלו ישקלו 29 ג'יגה.

פורסם
רוב האנשים מעדיפים לראות סרטים באיכות טובה ולא את הזבל של XVID ב 700 מגה

כן בגלל זה כל כך נדיר למצוא MP3 בחנויות...

מה אני יגיד לך אנשים רצים על איכות

זה מסך קטן -DIVX יהיה מצוין אליו

בשם אלוהים, כמות השטויות שאתה פולט מפחידה.

SSD SSD SSD SSD SSD

כל ההודעות שלך SSD

יש לך מושג כמה הדבר הזה עולה?

הדבר הזה מגיע אם המחשב

אתה לא משלם עליו אגורה יותר ממחיר המחשב כי זה כלול בתוכו

(נכון שזה יקר והמחשב יקר אבל זה סיפור אחר)

. בחשבון פשוט, 10 סרטים שחצי מהם כאלו וחצי מהם כאלו ישקלו 29 ג'יגה.

למחשב הזה יש 60+גיגה של SSD

יהיה לך מספיק מקום לדחוף את הסרטים אם האיכות שלך +מערכת הפעלה+תכנות שימושיות+מוזיקה+קצת משחקים לדרך

לשבועים זה יספיק לגמרי

פורסם

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

איך אתה משווה לעזאזל?

את ההבדל בין MP3 ל WAV 90% מהאוכלוסיה לא מסוגלת בכלל לשמוע, וזה בנוסף לעובדה שהגודל של MP3 הוא 1/10 משל WAV.

את ההבדל בין HD לרזולוציות האומללות שאתה צופה בהן, גם בן 90 עם עיוורון חלקי יכול לזהות.

"זה מסך קטן"-

נתחיל בזה ש 13.3" זה לא כ"כ קטן כבר.

ובנוסף- זה מסך קטן ברזולוציה של 1440X900

אם תעלה אליו סרטים ברזולוציה אומללה, אתה תראה את האמ-אמא של הפקסול על המסך. אם העיניים שלך דפוקות, אל תיתן את זה כהכללה לשאר האוכלוסיה.

אחותי בת ה 14 שלא יודעת מה זה HD בכלל יודעת להוריד סרטים בגודל מסוים כי הם באיכות טובה, ויודעת לא להתקרב לסרטים של 700 מגה.

ודי להגיד "DIVX"- אתה כנראה לא מבין ש DIVX זה קודק, הוא יכול לבוא בהרבה גדלים, הרבה רזולוציות, ביטרייטים שונים, ואיכויות שונות.

-אתה לא יכול לסתום לעצמך מעל חצי מהכונן הקשיח היחיד של המחשב שלך אם אין לך אפשרות להוציא את המידע הזה משם איכשהו או להכניס מידע חלופי בזמן שאתה לא נגיש ל "תחנת הבסיס" שלך. מי שעושה דבר כזה הוא לא פחות מאידיוט.

פורסם

Pika007

קודם כל כמו שהסברתי אתה יכול בכל זאת להכניס סרטים ברזולוציה גבוה כמו שהוכחתי

חוץ מזה לי אין בעיה לצפות בסרטים של 700 מגה במסך 1680\ 1050

שלי וזה מסך איכותי ו20 לא 13

-אתה לא יכול לסתום לעצמך מעל חצי מהכונן הקשיח היחיד של המחשב שלך אם אין לך אפשרות להוציא את המידע הזה משם איכשהו או להכניס מידע חלופי בזמן שאתה לא נגיש ל "תחנת הבסיס" שלך.

1-בטח שאתה יכול

יש לך כרטיס רשת אלחוטי ואם אתה באמת רוצה תקנה דיסק און קי 4 גיגה

שיחזיק לך שנים והרבה יותר קל להעביר בו מידע מדיסק DVD ובנוסך דיסק און קי הרבה יותר אמין

2-אולי תפנים שזה לא תחליף דסקטופ

פורסם

אלוהים ישמור.....

כל מה שמנסים להסביר לך עובר לך ישר מעל הראש.......

אני מקווה שאתה לא באמת קורא את זה, כי אם כן, זו אינדיקציה שאין בפנים משהו שמסוגל לעבד מה שמסבירים לך.

Pika007

קודם כל כמו שהסברתי אתה יכול בכל זאת להכניס סרטים ברזולוציה גבוה כמו שהוכחתי

חוץ מזה לי אין בעיה לצפות בסרטים של 700 מגה במסך 1680\ 1050

שלי וזה מסך איכותי ו20 לא 13

רופא עיניים. בדחיפות מיידית. אם הוא יגיד שאין שום דבר לא בסדר עם העיניים שלך-

פסיכולוג' date=' כי אתה כנראה סובל ממזוכיזם מסוים.

1-בטח שאתה יכול

יש לך כרטיס רשת אלחוטי ואם אתה באמת רוצה תקנה דיסק און קי 4 גיגה

שיחזיק לך שנים והרבה יותר קל להעביר בו מידע מדיסק DVD ובנוסך דיסק און קי הרבה יותר אמין

2-אולי תפנים שזה לא תחליף דסקטופ

1- ולאן לעזאזל תעביר עם אותו כרטיס רשת אלחוטי בזמן שאתה בדרכים איפושהו?

ומה יעזור דיסק און קי של 4 ג'יגה אם אתה צריך עכשיו לגבות את אותם 29 ג'יגה של סרטים שרכשת באופן חוקי ולא עשית עותק שלהם עדיין לשום מקום?

2- השורה הכי מטופשת שראיתי בדיון הזה.

דווקא בתחליף דסקטופ, עם הארדיסק שנע בין 160 ל 500 ג'יגה, יש הרבה פחות שימוש לכונן אופטי.

אתה כנראה לא מצליח להפנים שעדיף שיהיה כונן אופטי ולא תשתמש בו משלא יהיה בכלל.

-זה לא יקר, ולא מנפח את עלות המחשב.

-כל עוד אתה לא משתמש בו, הוא לא משתמש בסוללה בכלל.

-הוא לא כבד, וב 80% מהמחשבים (כולל זה) הוא נשלף, במידה ואתה מתבכיין על עוד 100 גרם

-הוא לא משפיע על עיצוב חיצוני, עובי, או מידות של מחשבים בגדלי 12" ומעלה, אולי במחשבי 11.1" באמת צריכים להתחשב בזה.

ולכן, אין שום ביסוס הגיוני לטענות שכונן אופטי פה היה מיותר.

פורסם

Pika007 אם אני צריך רופא עיניים אז כל רוכשי הPSP\"תוסף לDS\הרבה מנגני המולטימדיה הניידים

\הסלולריים וכו שמשתמשים במכשיר שלהם לסרטים וסרטונים צריכים משקפיים

וקובץ של 700 מגה מציג איכות תמונה גדולה בהרבה מכל הנגנים שהזכרתי כרגע

ותנחש מה? בכל זאת הרבה מאוד אנשים משתמשים בהם למולטימדיה

1- ולאן לעזאזל תעביר עם אותו כרטיס רשת אלחוטי בזמן שאתה בדרכים איפושהו?

ומה יעזור דיסק און קי של 4 ג'יגה אם אתה צריך עכשיו לגבות את אותם 29 ג'יגה של סרטים שרכשת באופן חוקי ולא עשית עותק שלהם עדיין לשום מקום?

ואתה צריך לגבות את הסרטים למה בדיוק ?

אתה בדרך לא בבית

תגיע הביתה תעשה גיבוי

וכרטיס רשת אלחוטי מתחבר לרשתות בבתי קפה\רכבות\קניונים וכו (ישראל זה לא דוגמה אבל אם אתה בארץ אז גם ככה

המרחק הפיזי מהבית שלך לא כזה רחוק )

ולכן, אין שום ביסוס הגיוני לטענות שכונן אופטי פה היה מיותר

לך יש את הרצונות שלך לי את הרצנות שלי

אני כמאת לא משתמש בדיסקים חוץ ממטרה מפוקפקת שקשורה לקונסולות ...

פעם אחרונה שהשתמשתי בדיסק זה להתקין XP בנייד של אח שלי

ואז עוד פעם להעביר תכנות כי המערכת הפעלה הדבילית לא ידעה להוציא קבצים מי MP3 כמו שצריך

והייתי חייב להתקין את הדריבר של הכרטיס רשת האלחוטי

שהכרטיס היה מותקן לא הייתי צריך אף דיסק יותר

פורסם

......אתה מפספס כל נקודה עיקרית שמעלים, מתעסק בכל השטויות שמסביב, ולא נוגע בעיקר.

פעם שניה שהוכחת לי שלנסות לנהל דיון איתך זה פחות אפשרי מלשחק שחמט מול חפץ דומם.

אני מאחל לך כל טוב, ומסיים את השתתפותי בדיון הזה.

פורסם

בנוסף ...כיום דיסקים של הפורמטים החדשים מאוד יקרים שלא נדבר על הצורבים שלהם ...לכן ה DOK כן יכול להכנס במקומם ...

היום ניתו לקנות זיכרון 1G ב 27 שקל ...שזה ממש נמוך

תהיה תחרות מאוד חזקה בין ה DOK ל דיסקים החדשים..

המחיר של הדיסקים החדשים גבוה' date=' כי הם רק נכנסים לשוק. זה הכל עניין של היצע וביקוש ושכלול של תהליך הייצור, ומדובר במצב זמני.

אני זוכר כש-DVD לצריבה רק התחילו להיכנס בצורה המונית, DVD-R 1X עלה 8 שקל לדיסק, ו-CD-R 52X עלו 2 שקל לדיסק.

כיום CD-R עולה 1 שקל לדיסק ו-DVD-R 16X עולה בסביבות ה-1.5-2 שקל לדיסק. 1G DOK ב-20 ש"ח לא מתקרב לזה. כעבור כמה שנים גם ה-BLURAY/HD יירדו לרצפה. בשלב הראשון הם לא יהיו משתלמים, אבל כעבור שנתיים-שלוש כן. הרגע שבו פלאש יהיה זול יותר פר גיגה מאשר מדיה אופטית הרבה יותר רחוק ממה שנדמה לך.

......אתה מפספס כל נקודה עיקרית שמעלים, מתעסק בכל השטויות שמסביב, ולא נוגע בעיקר.

פעם שניה שהוכחת לי שלנסות לנהל דיון איתך זה פחות אפשרי מלשחק שחמט מול חפץ דומם.

אני מאחל לך כל טוב, ומסיים את השתתפותי בדיון הזה.

אשכרה. הוא יפתח לך פה שיטות דחיסה מופלאות ושיטות אלטרנטיביות שלא מהעולם הזה לאכסון והעברת מידע, רק כדי להתמודד עם בעיות שלא היו צצות מעולם במחשב נורמלי עם כונן אופטי.

ממש כמו בבדיחה על הרוסים שבנו רכב חלל שנוסע בלי בעיה בכל תנאי שטח רק כדי לא להתעסק בתיקון כבישים...

בוא נאמר, אני שמח שלא הוא מעצב מחשבים ללנובו...

פורסם

יותר כמו-

"NASA השקיעו 5 מליון דולר בפיתוח עט שעובד גם בחלל. הרוסים השתמשו בעיפרון" (רק שזו לא בדיחה, זה למעשה אמיתי)

פורסם

זה שאתם נצמדים לפורמט לא אמין כמו דיסקים זה הבעיה שלכם

ולא אופך אותי למטומטם

דיסקים היו טובים בזמן שכרטיסי זיכרון עלו הרבה מאוד ולא הגיעו לנפחים גדולים

והחשבון של עלות יצור דיסק מול כרטיס זיכרון זה עלוב

כי כרטיסי זיכרון הרבה יותר רב שימושים מדיסקים

אם תחשבו את כל המחיקות והטעינות שכרטיסי זיכרון מסוגלים להם מול דיסק רגיל

תראו שהמחיר דווקה לטובת הכרטיסי זיכרון

פורסם
  • מחבר

most stupid discussion ever ? (למישהו יש תמונה לזה?)

פורסם

אני לא מבין למה אתה נגררים לדיון על האם הכונן האופטי חסר - ברור שהוא חסר !! אבל מה עדיף שיהיה יותר משקל וצריכת חשמל יותר גבוהה?

הרי הMBA לא בא להוות תחליף למחשב נייד/נייח רגיל , ככה לפחות אני חושב ואני כמעט בטוח שכולם חושבים כמוני , הוא בא לקטגורית שוק שהיא אחרת לגמרי , מחשבים סופר ניידים ואם יש לך מחשב סופר נייד אז כנראה שיש לך גם מחשב שהוא נייד/נייח ואז אני מאמין שכבר הצורך בכונן דיסקים מתגמד לעומת היתרון

שוב אני יאמר זאת ברור שזה חסרון שאין לו כונן אופטי אבל היתרון שאין גדל על החסרון וכמובן שגם יש תחליפים למתעקשים , כונן דיסקים נייד, USB , השתלטות מרחוק על כונן של מחשב אחר

פורסם

arik100 דיברנו על הThinkPad X300 שלו כן יש כונן DVD

פשוט אני חושב שזה מיותר במחשבים כאלו להכניס כונן DVD

והם חושבים שבלי זה זה חיסרון גדול

פורסם

אני ממש לא רוצה להכנס לוויכוח הזה כי כולכם טועים ואני כבר רואה שזה יגרר למק מול פיסי וזה בכל נושא חרוש...

אבל הנקודה של יותר בטרייה מול CD היא לא שאלה של מה הצריכה של ה-CD,

זו שאלה של כמה מקום לוקח ה-CD, מקום שיכול לשמש לבטרייה גדולה יותר...

ואם באמת תסתכלו על המקבוק אייר תראו שרובו המוחלט הוא בטרייה...

וזה הבעייה האמיתית היום של ניידים, בטרייה...

אני עובד באינטל על פלטפורמות ניידים שיצאו עוד שנה שנתיים ואפילו 3 ואני יכול להגיד לכם שהם מדהימים ולא באמת נופלים בביצועים שלהם משום שולחני...

(אני לא מדבר עכשיו על כרטיס מסך, זו בעייה אחרת של ניידים שלא תפתר לעולם לדעתי, אבל קטונטי לדבר על נושאים שנאי לא מבין בהם....)

אבל אם אני כצרכן לא יכול לעבוד מול המחשב עם WiFi פתוח יותר מ-3\4 שעות כל הביצועים האלה שווים לתחת...

ובגלל זה מה שחשוב לעתיד לדעתי זה SSD כי זה צורך פחות חשמל, מעבדים עם יחס צריכה \ בציעום גבוהה יותר (מה שקורה עם כל דור חדש..) מסך שלמרות האיכות הגבוהה של התמונה לא שוחט את הבטרייה וכמובן ובטרייה כמה שיותר גדולה וטובה, עדיף אחת שלא בולטת מהמחשב עצמו....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים