פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים http://www.engadget.com/2008/02/13/walt-checks-out-thinkpad-x300-also-fits-in-manila-folder/http://www.engadget.com/2008/02/08/lenovos-upcoming-x300-ultraportable-leaked-by-best-buy/Lenovo's X300 will run on a SL7100 chip, which is apparently a 1.2GHz Core 2 Duo that fits into the same form factor of the 1.6GHz / 1.8GHz chip options for the MacBook Air. However, Lenovo saw it fit to squeeze a DVD-RW drive inside this 13.3-inch laptop, along with 64GB of SSD, all for a "reasonable" price of $2,744 -- at least, if Best Buy's leaked spec sheet is to be believed. The screen is also WXGA+, which we're assuming means 1440 x 900 instead of the 1280 x 800 MacBook Air
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים לא יודע למה קבעו שזה-זה המתחרה של ה-MBA.ה-MBA הוא גימיק מאוד ייחודי - זה מחשב ככלל המחשבים, רק שסוף-סוף יהיה THINKPAD בין 12" ל-14" וזה נראה לי חיובי מאוד. הדבר היחיד שנראה מטריד זה שמדובר במעבד 1.2GHZ בלבד. אני מקווה שיהיו שם גם יותר מהירים.
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מחבר כי הוא גם לא שוקל הרבה יותר מדי, יש לו דיסק SSD וכו'... (כמו של MBP יש מתחרים אחרים).
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים זה בכלל לא סיוט שמדובר במחשב נייד כזה היום יש לך רשתות אלחוטיות ודיסק און קי בכמויות
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים דיסק און קי לא יעזור- זו לא מדיה זולה וחופשית כמו דיסקים למיניהם. בין אם CD או DVD.בעצם מה שאתה אומר זה שכל פעם שתרצה תוכן מדיסק מסוים, תצטרך להשתמש ב "תחנת בסיס" מסוימת, בין אם זה מחשב אחר, או כונן DVD חיצוני וכו'. ואותו דבר כל פעם שתרצה להעביר תוכן לדיסק.-המחסור בצורב היום הוא גם צרה בפני עצמו, אבל בלי כונן אופטי בכלל... גוועלד.צורב DVD של ניידים היום שוקל פחות מ 150 גרם, העובי שלו פחות מ 7 מ"מ (ויש גרסאות מיוחדות בעובי של 3-4 מ"מ בלבד), ומחירם פחות מ 100$.באמת שזה לא מנפח את העניין, גם מבחינת מחיר וגם מבחינת גודל פיזי.לעומת זאת, המחסור באותו רכיב זול וקטן הוא מועקה רצינית.כל הכבוד ללנובו, ואפל... כרגיל עם השטויות שלהם.
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים רוב התוכן שיש לך בדיסקים היום אתה יכול למצוא גם ברשת למעשה חוץ מדברים שקשורים לקונסולות ... אני כמאת לא משתמש בDVD שלי כמאת הכל יש ברשת גם אם אתה רוצה תוכן חוקי בלבד יש לך מספיק ברשת חוץ מהרבה משחקים אבל גם ככה זה לא מחשב למשחקים כבדים כי זה לא תחליף דסקטופ
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים המון תכנות אתה יכול להוריד מהרשת היום וזה כולל חוקיות ומסחריות כמובן בעניין מערכת ההפעלה מחשבי מותג מגעים אם מערכת מותקנת אם אתה רוצה אחרת תחבר איזה כונן DVD USB פעם אחת ותתקין זה לא מסוג המחשבים שאתה מחרבש בהם הרבה זה אולטרה נייד בבית בטח יהיה לך גם ככה דסקטופ\תחליף דסקטופ ואם לו אז לפחות צורב DVD USB שתקנה בנפרד או שאתה רוצה להגיד לי שתיקח דיסקים לדרך ותתקין מערכת הפעלה ברכבת
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים קרירין, תפסיק כבר להתגונן ולדבר שטויות.לא רוצה כונן אופטי? תוציא אותו, שים מכסה (יש כזה ללנובו) ותחסוך את המשקל (האפסי) שזה מוסיף.הרבה יותר עדיף מאשר שמי שכן רוצה כונן אופטי יצטרך להשתמש בפתרונות מגושמים כמו כונן חיצוני או Ultrabase.
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים בפעם האחרונה שבדקתי, מערכות הפעלה ותוכנות מגיעות על דיסקים.1)אממ לא לאורך זמן ...אני לא מתקין מ CD מערכת הפעלה אלה מ DOK מה גם שזה חוקי .ומאפשרים זאת מ WINDOWS 2003 ...2)לא מדובר במשקל אפסי...הספקים שלו גבוההים בגלל המנוע.
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים קרירין, תפסיק כבר להתגונן ולדבר שטויות.לא רוצה כונן אופטי? תוציא אותו, שים מכסה (יש כזה ללנובו) ותחסוך את המשקל (האפסי) שזה מוסיף.הרבה יותר עדיף מאשר שמי שכן רוצה כונן אופטי יצטרך להשתמש בפתרונות מגושמים כמו כונן חיצוני או Ultrabase.אני לא מחסידי אפל אבל אני כן חושב שצריך לסיים את עידן הכוננים המכנים בין אם זה ארד דיסק או DVD\CD לטובת פתרונות אמינים יותר וחסכוניים יותר בחשמל הכונן הזה גם לוקח מהבטריה מה שמאוד חשוב בנייד קטנטן כזה וגם מוסיף לגודל\משקל -למרות שזה לא הרבה זה חשוב מבחינתי
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים אני לא מחסידי אפל אבל אני כן חושב שצריך לסיים את עידן הכוננים המכנים בין אם זה ארד דיסק או DVD\CD לטובת פתרונות אמינים יותר וחסכוניים יותר בחשמל הכונן הזה גם לוקח מהבטריה מה שמאוד חשוב בנייד קטנטן כזה וגם מוסיף לגודל\משקל -למרות שזה לא הרבה זה חשוב מבחינתי אז כשהכונן האופטי יהיה חסר כל טעם כמו FLOPPY אפשר יהיה לוותר עליו. בינתיים זה לא המצב וגם יעברו שנים רבות לפני שזה יהיה המצב, משום שמדיה אופטית היא זולה, יעילה ואמינה, ולא יוותרו עליה בכל-כך קלות (ראה BLURAY/HDDVD). וכל עוד היא קיימת ויש בה שימוש בעולם, מחשב בלי כונן אופטי הוא מחשב נכה.כמו שאמרתי - לא יאה לך? תוציא אותו וזרוק במגירה. ושים סוללה נוספת במקומו כדי שיהיה לך עוד יותר זמן סוללה.
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים הכוננים האופטיים אומנם לא יחלפו מהעולם כל כך מהר אבל היורשים להם כבר קיימים בשוק וזה רק עניין של זמן עד שהחדירה שלהם תהייה מספיק טובה להפוך את האופטיים למוצר שולי ואני לא חושב שמחשב נייד קטנטן בלי כונן מובנה זה דבר נכה אתה לוקח דיסקים שאתה יוצא מהבית ? תזכור זה נייד ולא נייד למשחקים לא סתם הMP3 החליף את הדיסקמן ואת המיני דיסק למרות שהאיכות פחות טובה לMP3 יש יותר זמן בטריה והוא קטן יותר וידידותי יותר זה מה שטוב לנידות אני חושב שאותו הדבר תקף לקונסולות\מצלמות\סלולרים ורוב המכשירים הניידים האחרים אם זה היה תחליף דסקטופ הסיפור היה אחר להיום אבל זה לא זה נייד למתרות ניידות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.