פורסם 2008 בינואר 1117 שנים או תחבר PS2 לטלוויזה 42 אינץ.לאחרונה שיחקתי קצת במשחקי PS2 (דרך ה3 - נראה משמעותית יותר טוב),אני חייב לציין -3 BURNOUT עדיין נראה מצוין (בגלל הפריימרייט והדרך שהגרפיקה מצוירת)FINAL FANTASY מתחיל להראות את אותותיו וההבדלים בין הסצינות המרונדרות למשחק הפך ליהיות עצום (במסך רגיל - מורגש , אבל לא מתקרב לרמות האלו)עדיין , לצערו הרב של הWII - שניהם נראים כמו משחקים ברמות אחרות לגמרי ממה שיש לWII להציע.חבל , כי בינתיים רוב משחקי הגיימקיוב בערך נראים יותר טוב מבWII
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים אל תגזים זה שיש יותר מידי משחקי גאנק לWII לא גורם למשחקי גימקיוב טובים להראות טוב יותר ממשחקי WII טובים מטרואיד 3 נראה הרבה יותר טוב מי מטרואיד 1 לדוגמה והבוסים בזלדה TP נראים הרבה יותר טוב מכל הבוסים שראיתי בPS2 כולל קולסוס ומהטרילר של פינל פנטזי קריסטל קרוניקל לWII הוא ניראה מאוד טוב
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים האופטימיזציות שעשו בעבר ל-DOOM3 Chronicles of Riddick ו-FAR CRY ב-XOBX הראשון נראו ממש טוב בטח CRYSIS יראה טוב על ה-360 ומה שהכי חשוב שהוא ירוץ חלק בלי תקיעות ובלי קירטועים
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים אל תאמינו לתמונותרוב החברות עורכות את התמונות שיראו יותר טוב .... זה טריק ידועלדוגמא מה שהיה עם KILLZONE
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים אל תאמינו לתמונותרוב החברות עורכות את התמונות שיראו יותר טוב .... זה טריק ידועלדוגמא מה שהיה עם KILLZONEצודק,מתי שהן היו מרונדרות מראש איזה מסכנים אלוהים ישמור.
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים מטרואיד 3 נראה הרבה יותר טוב מי מטרואיד 1 לדוגמה והבוסים בזלדה TP נראים הרבה יותר טוב מכל הבוסים שראיתי בPS2 כולל קולסוס שורה ראשונה - כמה שנים הבדל יש בין הפיתוח של שניהם?ובקשר לשורה השניה - פשוט בולשיט.שיחקתי 40 + שעות בTP , והמשחק היה מת להיראות כמו קולוסוס או GOD OF WAR או משחקים בסגנון על הPS2.עם כל האהבה שלי לWII - בינתיים מה שמוציאים ממנו - לרוב עלוב גרפית (עם כמה יוצאי דופן - כמו MP3 וTP לפעמים - למרות שהוא ממש לא מדהים)יש הרבה כח עיבוד והוא פשוט לא מנוצל , ושום תירוץ של זה לא קונסולה לזונות גרפיקה לא מצדיק את המצב מבחינתי כרגע.אין שום סיבה שכל משחק ומשחק על הWII לא יראה יותר טוב מכל משחק על הPS2 חוץ מזלזול בקהל (גם במשחקי קזואל)ליביו
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים MassiveAmmoגם בPS3 וגם ב360 הורידו הגדרות בהרבה משחקים וחלק מהמשחקים רצים על 30 פרימים מה שכן כמו שאמרתי מקודם בדרך כלל משחקים בקונסולות מרחוק יותר וככה חלק מהדברים הגרפים שאין בקונסולות לא באות לידי ביטוי בזמן אמת בגלל זה הPS2 החזיק המון זמן ובגלל זה הWII מוכר כמו לחמניות חמות למרות שאם תשחק במשחק WII\PS2 מאוד מקרוב כמו במחשב תראה את הבעיות בגרפיקה בצורה משמעותית ככה שקריסיס בטח יכול לצאת ל360 ובגרסה טובה גם אם יורידו רזולוציות ואפקטים בגלל המרחק זה יהיה פחות משמעותי איז משחקים חוץ ממאס אפקט רצים על ה360 ב30 פריימים,מה הבעיה שלך?זה רק משחק אחד וזהוו!!!!!איפה ראית עוד?????
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים שיחקתי 40 + שעות בTP , והמשחק היה מת להיראות כמו קולוסוס או GOD OF WAR או משחקים בסגנון על הPS2.עם כל האהבה שלי לWII - בינתיים מה שמוציאים ממנו - לרוב עלוב גרפית (עם כמה יוצאי דופן - כמו MP3 וTP לפעמים - למרות שהוא ממש לא מדהים)בGOW היה הרבה שימוש ב2D ובסרטוני CG לרקע בגלל זה המצלמה הייתה קבוע זה כמו שאני יגיד שבRE0 לגימקיוב הגרפיקה פצצה אלו משחקים לא באמת 3D בנוגע לקולסוס גרפיקה משעממת וחד גונית והבוסים זזים כמו חילזון http://www.stage6.com/user/Niflheim15/video/1221537/Shadow-of-the-Colossus-(colossus-4)-%5Bstrategy-spoilers%5D http://www.stage6.com/user/Niflheim15/video/1221523/Shadow-of-the-Colossus-(colossus-3)-%5Bstrategy-spoilers%5Dזלדה-http://www.stage6.com/Faroe/video/1299760/The-Legend-of-Zelda:-Twilight-Princess-Boss-3יותר תנועה\אפקטים\צבעים איז משחקים חוץ ממאס אפקט רצים על ה360 ב30 פריימים,מה הבעיה שלך?זה רק משחק אחד וזהוו!!!!!איפה ראית עוד?Huh?היו עוד לא זוכר את כולם קח דוגמית קטנה אני לא יחפש כל משחקhttp://arstechnica.com/journals/thumbs.ars/2006/6/28/4468
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים בGOW היה הרבה שימוש ב2D ובסרטוני CG לרקע בגלל זה המצלמה הייתה קבוע זה כמו שאני יגיד שבRE0 לגימקיוב הגרפיקה פצצה אלו משחקים לא באמת 3D מצידי שכל המשחקים בWII יהיו 2D רק שיראו כמו GOW.
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים בדיוק מה שנוק אאוט אמר - אם אין להם שכל / סבלנות לתכנת ככה - זה עלבון לאינטליגנציה של המשתמשים בWII.ליביו
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים זה משחק שיצא לגימקיוב וגם בו ישתמשו בטכניקות מיוחדות - לא מצאתי קידוד באיכות טובה אבל מניסיון גרפיקה מצוינת כמובן הרבה אלמנטים לא 3D כמו כוכבים מרחוק חלליות רחוקות וכו שבCG חלקם לקוחים מהסרטים עצמם RE-0 גרפיקה טובה כן אבל לא לגמרי 3D והWII גם מריץ את המשחקים האלו וגם חזק יותר מהגימקיוב בעניין המשחק מרוצים של EA זה אפשרי לגמרי בWII אבל זה לא משחק של נינטנדו והסדרה עברה ל360\PS3 ולWII אין כוח גרפי למשחק מרוצים ברמה של משחק מרוצים ל360
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים זה לא אותו משחק, זה לא פורט. ציטוט:"Crytek has confirmed that a 360 version of Crysis is in development. It should be noted, however, that the game will not be a port of the PC version, but rather an entirely new game built from the ground up."האמת שלצערי הסיבה מובנת, כנראה ש-Cryis מכר מעט מאד, מספרים אחרונים ששמעתי הם 90,000 בארה"ב , עלוב מאד ו-Unreal מכר עוד פחות. עם כאלה מספרים גם אני הייתי פוזל לקונסולות, איפה שכנראה יהיה יותר רווח, עצוב ... אבל זה מה ישיש חדשות נוספות:http://xbox360.ign.com/articles/755/755903p1.htmlלפי זה , אין חיה כזו, EA (לפחות כרגע) שוללים גירסה של crysis ל-360
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים קרירין - EXCACLY MY POINT.זה ברור שהGC יכול להציג גרפיקה יותר טובה מהPS2 ויש כמה וכמה משחקים שעושים את זה.פשוט נראה כאילו בWII הם עזבו כל כיוון של להוציא גרפיקה טובה ולהשתמש גם בזה בתור מנוף לשוק בגלל שהם אנדרדוגים מראש - ואותי זה פשוט מאכזב - כי גם זה חלק מהחוויה.
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים תראה משחקי צד ראשון של נינטנדו בדרך כלל אם גרפיקה ילדותית כמו שידוע לך ככה שמה שנשאר זה חברות צד שלישי וזה התפקיד שלהם יש משחקים כמו RE4 אבל זה לא מספיק וצריך לראות אם בעתיד חברות צד שלישי יזיזו את התחת
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים מחבר זה לא אותו משחק, זה לא פורט. ציטוט:"Crytek has confirmed that a 360 version of Crysis is in development. It should be noted, however, that the game will not be a port of the PC version, but rather an entirely new game built from the ground up."האמת שלצערי הסיבה מובנת, כנראה ש-Cryis מכר מעט מאד, מספרים אחרונים ששמעתי הם 90,000 בארה"ב , עלוב מאד ו-Unreal מכר עוד פחות. עם כאלה מספרים גם אני הייתי פוזל לקונסולות, איפה שכנראה יהיה יותר רווח, עצוב ... אבל זה מה ישיש חדשות נוספות:http://xbox360.ign.com/articles/755/755903p1.htmlלפי זה , אין חיה כזו, EA (לפחות כרגע) שוללים גירסה של crysis ל-360גאון שכמוך זאת כתבה מלפניי שנה.לפניי שנה לא רצו אבל עכשיו לא מזמן החליטו שדווקה כן לעשות גרסא ל360 בגלל שהמשחק נמכר כמו חרא...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.