עבור לתוכן

בעיית PWR LED ובעיית חיבור מאוורר אחורי שהתעוררו כשהכנסתי את המחשב לספר/מארז חדש

Featured Replies

פורסם

שלום,

1. משום מה ה-PWR_LED של המארז(6A19 הידוע) הוא ברוחב 3 פינים, כאשר רק 2 החיצוניים באמת ממולאים בפין.

בלוח האם שלי, הוא דורש חיבור ברוחב 2 פינים בלבד.

אני יודע שאני יכול לשבור את ה-PWR_LED של המארז וככה "בכוח" לשים את 2 הפינים, אבל אני רוצה להימנע מזה אם אפשר. יש מתאם פשוט מרוחב 3 פינים ל-2 פינים?

2. בלוח שלי ראיתי שיש חיבור אחד למאוורר(מלבד המעבד)- SYS_FAN, אבל אני רוצה לחבר 2 מאווררים למערכת שלי(אפילו םא היא לא צריכה 2, אבל כבר קניתי מאוורר 12 ס"מ) וכרגע אני לא יודע איך לחבר את המאוורר הקדמי שלי. יש הצעות?

פורסם

אם הפינים צמודים אחד לשני פשוט תהפוך את החיבור..במקרה ה"גרוע" תפרק אותו..

לגבי המאווררים..פשוט תחבר את המאוורר ישירות לספק..עם מתאם..

פורסם

שלום,

1. משום מה ה-PWR_LED של המארז(6A19 הידוע) הוא ברוחב 3 פינים, כאשר רק 2 החיצוניים באמת ממולאים בפין.

בלוח האם שלי, הוא דורש חיבור ברוחב 2 פינים בלבד.

אני יודע שאני יכול לשבור את ה-PWR_LED של המארז וככה "בכוח" לשים את 2 הפינים, אבל אני רוצה להימנע מזה אם אפשר. יש מתאם פשוט מרוחב 3 פינים ל-2 פינים?

2. בלוח שלי ראיתי שיש חיבור אחד למאוורר(מלבד המעבד)- SYS_FAN, אבל אני רוצה לחבר 2 מאווררים למערכת שלי(אפילו םא היא לא צריכה 2, אבל כבר קניתי מאוורר 12 ס"מ) וכרגע אני לא יודע איך לחבר את המאוורר הקדמי שלי. יש הצעות?

1. - הדרך הפשוטה והבטוחה ביותר - זה לשבור ולשים את זה בכוח. לוח-אם ישן אני משער?

2. כן, תקנה מאוורר שמתחבר ישירות לחיבור MOLEX ולא לחיבור של לוח-אם.

פורסם
  • מחבר

1. הלוח אם עוד לא בן שנה, אבל קניתי אותו במסגרת רכישה של מחשבים זולים של אייבורי(מחשב ישן התקלקל, ל היה כסף, היתי לחוץ לקנות). אין מתאם פשוט לדבר כזה וחייבם ממש לשבור?

2. אני מעדיף מתאם לדעתי, כי מתאם בטח יותר זול מהמאוורר שעלה לי 40 ש"ח.

פורסם

1. הו, עוד אחד שעשה טעות וקנה באייבורי. מותר לשאול מה הדגם של הלוח-אם? "ישן" לא בהכרח מתייחס לכמה זמן הוא אצלך, אלא כמה זמן הוא בשוק.

אין מתאם שידוע לי - אבל אתה יכול אולי להכין אחד כזה בעצמך.

2. גם פה - אני לא חושב שיש מתאם, ודרך פשוטה יותר היא או לקנות מאוורר חדש, או לחתוך את החוטים ולחבר ישירות לחשמל, או כל סוג של אילתור אחר.

פורסם
  • מחבר

1. גם לקנות אצלם עם רכיבים טובים שאני קראתי עליהם המלצות זו טעות? אייבורי זו היחידה מבין החנויות המפורסמות והזולות שיש לי נגישות קלה אליה(אין לי רכב).

2. דווקא יש-

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9210

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים